Böyle evlilikler var mi derken ben bilmem ama siz bana göre bir örneksiniz demek ki var ki hayatta böyle hayatlar dert olarak çıkıyor bi yerlerden.Eşiniz desteği kabul etmiyor , sizi aldatmadığını düsünüyorsunuz ve konuşulmuyor malesef bu konuda konusmadan da hiç bi sekil de baş edilemez.Esimle konussam bu konuyu nasil sorabilirim ki?bu tarz konularda pek konusan birisi de degil kendisi umursamaz bir yapisi var
Benim sorunum biraz uzun.
Esimle yaklasik 2 senedir evli 9 kusur senedir beraberiz.Evlenmeden once yakinlasmamiz tam bir yakinlasma olmasa da gayet iyiydi.Evlendikten sonra da iyi bir iliskimiz vardi ama oyle cok ustune dusen bir erkek degildi evlenmeden oncesine gore ve bir kac ay sonra hamile kaldim sorunlu bir hamilelik gecirdim hamileyken en fazla iki defa yakinlasma oldu.Kendine bakmadin mi derseniz hamilelikte de hamilelikten once de gayet bakimli ve cekici sekilde giyiniyordum ve bakimliydim hatta esim kiskaniyordu evde boyle gezme disaridan gozukur vs diye.Daha sonda dogum yaptim normal degil sezaryen dogumdan etkilendi desem esim normal degildi ama benim zorluk cektigimi sancili hallerimi vs gordu.dogumdan sonraki hayatimizda esim bir kac tesebbuste bulundu ama ben istemedim yakinlasmayi cunku dikisler vs bayagi bir sorunum oldu ve aradan yaklasik 1 sene gecti hicbir yakinlasmamiz olmadi bir kere yarim yamalak denemesi haric ve ben nasil bir erkegin bu kadar uzun sure hicbir sey yasamamasini anlayamiyorum.Bir de ben emzirirken dk hapi kullanamayacagimi soylemistim ne zaman bitecek bu emzirme diye sormustu emzirme doneminin bitmesini mi bekliyor onu da anlamadim cunku uzun bir sure.Ve bu davranislardan dolayi bende de soguma oldu zaman gectikce.Aldatma ya da baska seyleri dusunmeyin cunku isten eve evden is isi de hep erkekler ile olan bir is.Tek basina tatmin deseniz banyoda bile kapi acik dus alir.Ama telefonda ya da haber sitesinde acik temali fotolara baktigini gordum hic dusunmuyor degil kendisi.merak ettigim dogumdan sonra boyle seyler yasayan oldu mu olduysa cozumu ne sizce?Ya da hic cinsellik olmayan bir evlilik olabilir mi mumkun mu bu?
Onu ben de cozemedim. Hamileligin, dogumun ustune bir de hormonlu haplar, igneler, spiraller...Neden hep kadin korunmak zorunda bunu anlamiyorum!
Sizi alintilayarak hepinize toplu cevap vereyim arkadaşlar.
Yorum yazan herkese de teşekkür ederim.
Ben bu konuyu açtıktan 1 ay sonra falan biz terapiste gitmeye başladık.
Yaklaşık 3 aydır da gidiyoruz.
Mucize beklemiyordum tabi ki ama terapi çok işe yaradı.
Eşimin sorunu tıp dilinde madonna fahişe sendromu olarak geçiyormuş.
Yani beni ablası annesi gibi görüyormuş bilinç altında.
Yatilacak kadın olarak gormuyormus.
Genelde bu sorun ya evlenince ya da kadın hamile kalınca veya dogumdan sonra ortaya çıkarmış.
Hem birebir hem de çift olarak gittik.
Esim 6 ay antidepresan kullanacak.
Bilinç altındaki karisikligi gidermek icinmis.
Doktor bize bir sürü görevler veriyor uyguluyoruz ve gidiyoruz anlatıyoruz vs.boyle bi süreç.
Bi 3 ay daha gideceğiz.
Şu anda çok mutluyum tabi ki her şey bi anda düzelmedi ama en azından artık sebebi biliyorum ve çözüm yolu arayıp mücadele arıyorum bu bana çok iyi geldi.
Zamanında boyle bi konu açmış olmak bile beni üzdü şimdi.
Ama benim yaşadığımi yaşayan her kadın aynı yollardan geçiyormuş normal dedi doktor bunları dusunmen .
Bence eşiniz sizin yüzünüzden yakınlaşmamış çünkü önce dikişler yüzünden reddedilmiş sonra hap kullanmıyorum emzirmekten dolayı diyince emzirme bitene kadar ilişkiye girmemeniz gerektiğini falan hissettirmişsiniz ki öyle bi soru sormuş.. Yani tavırlarınızla eşinize birazcık hamilelik, doğum ve emzirme sürecini "cinsel yasak süreci" olarak hissettirmisiniz.. Anlamadığım konu bu durum bu kadar sizi rahatsız ediyosa neden siz yanaşmadınız bu kadar zaman?Benim sorunum biraz uzun.
Esimle yaklasik 2 senedir evli 9 kusur senedir beraberiz.Evlenmeden once yakinlasmamiz tam bir yakinlasma olmasa da gayet iyiydi.Evlendikten sonra da iyi bir iliskimiz vardi ama oyle cok ustune dusen bir erkek degildi evlenmeden oncesine gore ve bir kac ay sonra hamile kaldim sorunlu bir hamilelik gecirdim hamileyken en fazla iki defa yakinlasma oldu.Kendine bakmadin mi derseniz hamilelikte de hamilelikten once de gayet bakimli ve cekici sekilde giyiniyordum ve bakimliydim hatta esim kiskaniyordu evde boyle gezme disaridan gozukur vs diye.Daha sonda dogum yaptim normal degil sezaryen dogumdan etkilendi desem esim normal degildi ama benim zorluk cektigimi sancili hallerimi vs gordu.dogumdan sonraki hayatimizda esim bir kac tesebbuste bulundu ama ben istemedim yakinlasmayi cunku dikisler vs bayagi bir sorunum oldu ve aradan yaklasik 1 sene gecti hicbir yakinlasmamiz olmadi bir kere yarim yamalak denemesi haric ve ben nasil bir erkegin bu kadar uzun sure hicbir sey yasamamasini anlayamiyorum.Bir de ben emzirirken dk hapi kullanamayacagimi soylemistim ne zaman bitecek bu emzirme diye sormustu emzirme doneminin bitmesini mi bekliyor onu da anlamadim cunku uzun bir sure.Ve bu davranislardan dolayi bende de soguma oldu zaman gectikce.Aldatma ya da baska seyleri dusunmeyin cunku isten eve evden is isi de hep erkekler ile olan bir is.Tek basina tatmin deseniz banyoda bile kapi acik dus alir.Ama telefonda ya da haber sitesinde acik temali fotolara baktigini gordum hic dusunmuyor degil kendisi.merak ettigim dogumdan sonra boyle seyler yasayan oldu mu olduysa cozumu ne sizce?Ya da hic cinsellik olmayan bir evlilik olabilir mi mumkun mu bu?
Dogumami girdi gorduyse bunu bazi erkeklerin psikolojisi kaldiramiyor bunu bozuluyorlarBenim sorunum biraz uzun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?