Bu mudur yani ?

Konuşunca üste çıkacak her zaman ki gibi ve hiçbirşey değişmeyecek ben üzüldüğümle kalacağım.14 yaşındaydım babam battı Kıbrıs'a gitti biz dedemgilde kaldık çok kötü günlerdi babama dedim ki bi kere gel maçımı izle voleybol oynuyordum kaç kere yalvardım kaç kere tribünde babamı aradı gözlerim bir sene sonra seni babalıktan red ederim dememle bizi yanına aldı ve ne buldum biliyor musunuz Isparta'ya bir sürü bilet o kadın kaç kere gelmişte benim için bir kez gelmedi.

Bi de gelip yüzümüze bakıp güya babalık yapıyorlar değil mi ?

Aahhh.aahh . Aynısı. Babam da bize demişti. Ama kadın aradığında gece bile yola cikiyordu.. Biz çağırdığımizda umrunda bile olmuyorduk. Şimdi aradan çok zaman geçti. Sadece ağlıyor. Ama iş işten geçti. Annem daha yeni evlendi bir başkasıyla. Çok şükür mutlu. Babanız da pisman olacak ama çok geç. Ben babamı reddettim. Gorusmuyorum uzun zamandır. Siz kesin gösterin tavrınizi. Ararsa bile cevap vermeyin. Sizi kaybetmeyi göze alıyor mu ozaman belli olur.

Bizimle zaman geçirmek istemiyor.Çok sevindim anneniz adına. Babamın amcası da yengemi çok aldattı ve kızı red etti zamanında çok ağladı kızım da amcamın kızı gibi beni red eder mi diye.

Bizimle zaman geçirmek istemiyor.Çok sevindim anneniz adına. Babamın amcası da yengemi çok aldattı ve kızı red etti zamanında çok ağladı kızım da amcamın kızı gibi beni red eder mi diye.
Babanıza amcanizi hatırlatın ozaman... Ben babama çok ağır laflar etmiştim. Sonra annem de artık dayanamiyordu. Annemin gözleri açıldı birdenbire. Hergün kavga ediyorlardı. Biz bile bikmistik. Babamla yıllardır gorusmuyorduk. Yeni yılda ,bayramda bile o kadının yanında oldu. Yani annem kurtuldu çok şükür.Annem İntihara kadar gitmisti. Çok zor zamanlar geçirdik. Siz de babanıza saygisizliksa saygısızlık..saygıyı haketmiyor. İçinizde ne varsa konuşun.

Hep siz haklısınız diyecek.Sürekli beni suçlu çıkartıyor ve anneniz güçlü ve cesaretli bir kadınmış annem ne yazık ki öyle değil

O kiz sizle oyle konusabiliyorsa sebebi babanizdir.
Sanki "cici anne"rolu gibi seni yargilamasi.. Allah kimseyi dogru yolundan ayirmasin ama maalesef boyle insanlar da var. Okul masrafi ya da bazi ihtiyaclarini karsilayacak erkek arayisi. Onlara yas fark etmiyor.
Ikisi de birbirini kullandigini dusunuyor ne yazik!
Anneniz bazi seylerin zaten farkindadir ama sineye cekiyorsa sizin yapacaginiz bir sey yok. Ne yazik ki kendi hayatini dusun.

Haklısınız.Babama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum çünkü emin değilim.

Hep siz haklısınız diyecek.Sürekli beni suçlu çıkartıyor ve anneniz güçlü ve cesaretli bir kadınmış annem ne yazık ki öyle değil
Annenizi cesaretlendirmek sizin elinizde. Sizin ekonomik özgürlüğünüz elinizde olsa belki durum farklı olur. Ama anneniz babanizdan ayrılmaz öyle olsa bile. Alışkanlıklar zor. Annemin son damlasiydi artık. Babanızla konuşun gercekten. Bari evde huzurlusuzluk yaratmasin. Ne halt yiyorsa yesin. . Umarim sizin annenizin de gözleri açılır bir an önce. Ve artık çekmek zorunda kalmaz.

Ah ah keşke konuşmakla çözülse Evet haklısınız.

Babam seni nerden buldu cicim ne iş deseydin.. oku anrene sahip çık..kurtar..doğru yoldasın..

Tv de dayisina kacan kizi gordukten sonra anladim ki migdesi genis olan varsa vardir. Dikkat et guvenme kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…