• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kz ne yapsn imdi?

Malen

Hadi gel bebegim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
736
0
96
44
- Yurtdışı
Kizlar simdi yanimda bir kiz arkadasimla yaziyoruz bu olayi.
Ben akil sira erdiremedim ve dedim bu olayi cözsek cözsek Kadinlar kulübünün nadide cicekleri olan sevgili Kadinlarimizla cözeriz:kedi:

Simdi bizim kiz 5 sene biri ile flört etmis cook eskilerden,
bu iliski bir küs bir barisik derken devam etmis ve en sonunda sacma bir nedenden ayrilmislar,sonra cocuk buna kizmis ve tanimadigi biri ile aniden evlenmisakannehir
Bu kizimizda bu olayi ögrendiginde büyük bir sok yasamis ama artik yapacak birsey kalmamis...Derken aradan 3 sene gecmis, günün birinde bir yerde karsilasmislar ve cocugun birde oglu olmus ama cok mutsuzum demis,birtek oglum icin dayaniyorum vs gibi laflar etmis.

Kizin ellinide SIKICA tutmus ama kiz elini zor kurtarmis elinden.Derken bir kac kez telde konusmuslar ve cocuk sürekli gecmisin hesabini sorup durmus..Kiz tabi cok üzgün falan ici gitmis ama artik o evli ne yapabilirimki demis ve kavga etmisler yollar yine aralarinda hicbirsey gecmeden ayrilmislar..

Gelelim asil meseleye
Bu kizimizda o son görüsmeden sonra tanimadigi biri ile hemencik evlenmis,evliligi hic umdugu gibi cikmamis cünkü esi biraz tuhaf bir adam.Kafalari uyusmuyor ve kardes gibi ayni evle kaliyorlar.

Derken kiz birgün cocugu buluyor ve kendini tanitmadan yaziyor,
cocukta buna yaziyor,kiz anliyorki cocuk cok mutsuz,iyice derinlere iniyorlar,cocuk buna diyorki hayatimda birini cok sevdim ama en beter kazigida ondan yedim,beni terk etti bende hayatimin en salakca seyini yapip biri ile evlendim..
Kiz kendini farkli biri olarak tanitip 2 ay öyle konusuyor ve cocuk en sonunda biliyormusun o sevdigimi cok özledim keske bitmeseydi kolundan tutup gitme deseydim diyor ve sonunda anliyor bizim kizin onun eski sevgilisi oldugunu..

3 ayin sonunda bunlar görüsüyorlar yüz yüze
aralarinda hep eski konulari tartisip duruyorlar ama cocuk buna dokunmamak icin,elini eline sürmemek icin kendini zor tutuyor..
Aralarinda sicak bir duygu basliyor(ama kiz bosanmak üzere tabi)
Cocuk epey sevgi laflari falan ediyor bilmem ne derken 4 ay öyle gelip geciyor.
Kiz sürekli ariyor cocuk ariyor derken birgün cocukta bir uzaklasma meydana geliyor,hergün arayan adam merak eden adam haftada birkere ariyor yada 2 kere,teli sürekli kalai oluyormus...

Bu kizda simdi kendini cok baglamis ve ne yapacagini bilmiyor ve soruyor ben ne yapayim simdi diyor?
Ben cevap veremedim kizlar Bizim kiz ne yapsin??opuyorumnanaktan
.

Kizlar simdi bu yaziyi okuyup yorum yapacaksiniz diye
Son gelismeleri olayin tamamini yazmistim sonlara,birde buraya ekliyorum.
Bu olaydan 3 ay sonra yasananlar bunlar..

Bu konudan bir kac ay sonra öyle seyler olduki ben bile cok sasirdim ama beklemiyorda degildim..Kiz cok agladi ama ben icten sevinmedim desem yalan olur cünkü allah hayirlisini verdi..

Kizla 2 hafta falan görüsemedik anneme gitmistim.
Geldigimde hemen bana gel birseyler oldu diye cagirdi,gittim ve anlatti.
Bir gece bunun teline msj gelmis,selam nasilsin diye yazan biri,bakmis numara tanidik falan degil,cevap vermemis msja ve sabahta aramis,karsisinda bir kadin,birdaha lütfen bizi arama,biz cok mutluyuz demis kadin,bizim kizda sen kimsin deyince,kadinda ben onu sevgilisiyim demis:bbo:

Bizim kiz soklara girmis,nasil yani sevgilisi,kadinin elinden teli cocuk almis em küm etmis kapatmislar.bizim kizda agzina geleni saymis,megerse o kadinlada 2 seneye yakindir beraberlermis,kadinida kandirmis,bu kiz benim eski nisanlimdi ama görüsmüyoruz sadece telde görüstük falan demis..
Bizim kiz kadinin bos aninda kadina herseyi anlatmis,kadinda sok olmus.
Anlayacaginiz dallas hikayesi gibi bir olay cikmis ortaya.
Sonra kiz hic birsey yapmadan beklemis,birgün yine yazmis kiza bilmiyorum bunlari neden yaptigimi,sen haketmedin bukadar üzüntüyü ama diyorum ya nasil yaptim bilmiyorum...Özür dilerim affet beni demis.(Barismak amacli degil).vijdan azabindan dolayi özür dilemis..Simdi herkes kendi yolunda bitti gecti diyor bana ama eminimki bir kadindan bunlar kolay kolay gecmez..Zaten eskisi gibi görüsemiyorumda kizla.

Keske bukadar pislik yasanmasaydi,düsünün bir erkegin elinde oyuncak gibi oynanan 3 kadin zarar gördü..Evdeki kadin iliski bitmis ayrilmislar ama cocuklari var,ikinci kadin bizim kiz aylarca cok perisan oldu,öteki kadinda iki kadindan haberdar bir sekilde iliskisine devam ediyor...Isin tuhaf yanida bu kadin ile cocuk arasinda 7 yas var,kadin adamdan büyük..
Benim aklim ermiyor böyle tuhaf iliskilere,ben olsam ne yapardim diye düsünmek dahi istemiyorum..

Son düzenleme:
Sizin kız ne mi yapsın ? :umursamaz:
Hatanın eşiğinde ,şöyle bir silkelensin ve kendine gelsin.:olmaz:
Umarım açıklayıcı olmuştur yazdıklarım.:1closedeyes:

Sizin kız ne mi yapsın ? :umursamaz:
Hatanın eşiğinde ,şöyle bir silkelensin ve kendine gelsin.:olmaz:
Umarım açıklayıcı olmuştur yazdıklarım.:1closedeyes:

Valla cok aciklayici oldu aynisini bende dedim hatta kalkip birde SILKELEDIM ama anlayan kim icime isledi diyor baska bisey demiyor..kaydirigubbakcemile.Hayatimda ilk defa sevdim ben anla beni diyor.anliyayim ama bilmiyorum ya

Hüzünlü bi ask hikayesi desene..
Okurken üzüldüm.
Ama ne olursa olsun keske yüz yüze görüsmeselerdi..
Sonucta iki taraf da evli.. Yazik degil mi onlari evinde bekleyenlere?

Herneyse;
adam aramiyorsa vardir mutlaka bi sebebi..
Belki kendini geri cekmek istiyordur.
Ya da karisi süphelenmistir, anlamistir bazi seyleri..
Evli adam sonucta,aramasi tuhaf degil de, aramamasi mi tuhaf :delphin:

Allah yardimcisi olsun arkadasinin..
Cok zor bi durum valla..

bence bi boşanma olayı olsunda sonrasını zamana nıraksın...pat diye bi ilişki olmaz bana göre...
hem önceden çok sorunlar yaşamışlar...bunu unutmasn...bide oglu var şimdi

hicbirsey yapmasina gerek yok bence.
birincisi o cocukla ilk karsilastiginda neden telefonunu vermis.
evli bir adamla ne olursa olsun gorusmemeli.
evet erkekler mutsuzum vs.. birsuru yalan soyliyorlar zirvaliyorlar ben hicbirine inanmiyorum.
cok mutsuz ise esinden bosansaymis ya.
ee ne oldu 2-3 ay gonul eglendirdi simdide aramiyor. neden cocugunu babasiz birakmak istemiyor belkide.

sizin kız en büyük hatayı eski sevgiliside olsa evli bi adamla görüşmekle yapmış, tlflarda falan görüşülmüş, hernekadar çiftler mutsuz olsada ben bunu çok yanlış buluorum.. :delphin:

ikinci hatayı gidip evlenmkle yapmış, ansızın doğru düzgün tanımadığı bi adamla..

üçüncüyü hatayıda yeniden o kişiyle görüşmeye başlayarak yapmışş, sonuçta henüz boşanmamış kendisi ve karşısındaki insanında devam eden bi evliliği var...:umursamaz:

dördüncü hatayı yapmadan şöle bi kendine gelsin ve ben ne yapıorum die bi sorsun kendine derim..

geçmişi geçmişte bırakmak gerekio bazenn..

ayrıca "sadece oğlum içiin katlanıorum" lafı bana hiç samimi gelmedi, sadece oğlu için katlanıcak kadar fedakar bi insan boşanmadan sizin kızla görüşmeye devam edicek kadarda kurnaz gibime geldi, hem eski anıları yaşamak hemde evdeki hayatı devam ettirmek :olmaz:

zaten son zamanlardaki tavrıda bunu ortaya sermiş:delphin:

artık uzak dursun geçmişe değil geleceğe baksın derim..

ayrica su da var ben kimsenin birisine inat olsun diye evlenecigini dusunmuyorum.
bunlarin hepsi birer on savunmadir.
insan hic tanimadigi hoslanmadigi biriyle sirf eski sevgilisine inat olsun diye hayatini karartirmi yahu.
valla pes gercekten pes hatalar hatalar ustune.yani bundan sonrada yolu belli kendine ceki duzen vermeli bence.

ayrica su da var ben kimsenin birisine inat olsun diye evlenecigini dusunmuyorum.
bunlarin hepsi birer on savunmadir.
insan hic tanimadigi hoslanmadigi biriyle sirf eski sevgilisine inat olsun diye hayatini karartirmi yahu.
valla pes gercekten pes hatalar hatalar ustune.yani bundan sonrada yolu belli kendine ceki duzen vermeli bence.

aynen katılıorum...
unutmak için inat olsun evlilikleri yada ilişkileri kesinlikle hüsranla sonuçlanan evliliklere bahane bulmak amaçlıdır..

sevgilisinden yada eşinden ayrılıp yeni bi ilişki/evlilik yaşayan ve hala evli olupta ben inat olsun die evlendim yada unutmak için evlendim diyeni duymadım, hep ayrılanlar sölüo bunu..:umursamaz:

Bizim kiz simdi yorumlara bakiyor ve sunu diyor .
Cocugun esi kizi biliyormus yani eski kiz arkadasi oldugunu biliyormus,
Esi ile aralarinda sorun oldugunu cocugun karisida her önüne gelene anlatiyormus ve hatta demiski bizim evliligimiz cocuktan sonra bitti senelerdir iliskimiz bile yok bana yanasmiyor,ben inat ediyorum bosanmamak icin ve biliyorumki beni sevmiyor,eve hep gec geliyor,bende onu sevmiyorum ama aileme geri dönmem diyormus..

Ayrica kizlar bizim kiza bende kiziyorum nasil böyle birsey yaptin diye,sevdim diyor onca sene sevdim unutamadim ve biliyorumki o da beni unutmadi.Ama ozaman niye aramiyor diyorum,sorunlarim var demis cocuk buna...Hersey gececek sabirli ol demis ve seni sevdigimi ne olursa olsun sakin unutma demis...Gelde isin icinden cik..

aynen katılıorum...
unutmak için inat olsun evlilikleri yada ilişkileri kesinlikle hüsranla sonuçlanan evliliklere bahane bulmak amaçlıdır..

sevgilisinden yada eşinden ayrılıp yeni bi ilişki/evlilik yaşayan ve hala evli olupta ben inat olsun die evlendim yada unutmak için evlendim diyeni duymadım, hep ayrılanlar sölüo bunu..:umursamaz:

canim ya inan cocuklar bile daha mantikli dusunebiliyor artik.
olaya bakarmisin madem ikinizde birbirinizi sevdiniz niye terk ettin.demi ama.
biten bir iliski bitmistirrrrrr... ben boyle bilirim. eee zaten iki tarafda evlenmis herkes yuvasini kurmus. anlasamassinzi ayrilin ama eski sevgililer olarak birbirinize tekrar donmenin anlami ney.
valla turk milleti asiri dizi izliyor.o dizilerdeki filmlerdeki asklar ozenti.yok bilmem cok mutsuzmusta. pehhhhhhh:1ninca:

Esi ile aralarinda sorun oldugunu cocugun karisida her önüne gelene anlatiyormus ve hatta demiski bizim evliligimiz cocuktan sonra bitti senelerdir iliskimiz bile yok bana yanasmiyor,ben inat ediyorum bosanmamak icin ve biliyorumki beni sevmiyor,eve hep gec geliyor,bende onu sevmiyorum ama aileme geri dönmem diyormus..

Ayrica kizlar bizim kiza bende kiziyorum nasil böyle birsey yaptin diye,sevdim diyor onca sene sevdim unutamadim ve biliyorumki o da beni unutmadi.Ama ozaman niye aramiyor diyorum,sorunlarim var demis cocuk buna...Hersey gececek sabirli ol demis ve seni sevdigimi ne olursa olsun sakin unutma demis...Gelde isin icinden cik..

yani eşi bilio ie aldatma legal olmazkii... sizin kızı uyar sen yanlış bu de...

ayrıca şu erkeklerin sorunlarım var bahanesi yedi beni yaaa, uzaklaşmak isteyen her erkeğin bahanesi bu sanırım:umursamaz:

ayrıca çocuğun zaten sorunları varmış, o ara görüşmeye başlamış sizin kızla, şimdide başka sorununu başka bi kızla halledio olmasıngamyoncuiremsu

unutamayan insan inat icin baskasiyla evlenmez o kisinin hayatinida hayallerinide yikmaz.olayi esleri acisindanda dusunsunler bence.
unutamayan cok seven meshur su dizilerdeki asiklardan iseler eger omurboyu donmesini beklerdi bak yine bulusmuslar nasilsa.
bence bunlarin hepsi birer hata arkadasim hata.
o adamin esiyle sorunu var ise eger bunun mutlaka bir sebebi vardir.
kadinda kendine gore hakli neden bosansin ki kocasindan ona bir cocuk vermis .evlenmis yuva kurmus yok oyle yagma.

öncelikle saygılar henuz yeniyim ve ilk mesajım olacak satır satır okudum nacizane fikrimi sunmak istedim umarım yanlış bişey yazmam..

çok hüzünlü acıkcası cok üzüldüm ancak göze çarpan en bariz konu elde edilemeyenler kıymete biniyor ayrılık girince yıllar gecsede içinde kalıyor tekrar geri döndüğünü görene dek geçmiyor bakıyor ki tekrar elde edebilecek işte ozaman unutmaya niyeti varsa tamamen unutuyor. biraz karıştı tam anlamıyla ifade edemedim şöyle bir örnek vereyim:

gecen sene eylülde biriyle konusmaya başladım cok gecmeden bir sürü bahaneler göstererek terketti beni.hiçbişey yapmadan bekledim ama sevmiştim cok üzüldüm aylarca bekledim biliyordum geri dönecegini sanki uzerinden 9 ay gecti geri geldi tekrar başladık tabi hayır diyemedim 2 ay once tekrar ayrıldık suan biliyorumki bir boşlukta kalsın yine geri dönecek coğu kişide böyledir ama hayır demeyide bilmek gerekiyor umarım bu arkadaşa çok güzel bir hayat tecrübesi olur bu ve ben bunu anladım ki biten bir ilişki tekrar başlayınca eski tadında olmuyor bişeyler eksik kalıyor hep.Allah yardımcısı olsun arkadaşın iş tamamen kendine inanmakta bitiyor tabi aşkta kural olmaz ama zarar veriyorsa ne kadar sevsende uzak durmayı başarmak gerekiyor..

unutamayan insan inat icin baskasiyla evlenmez o kisinin hayatinida hayallerinide yikmaz.olayi esleri acisindanda dusunsunler bence.
unutamayan cok seven meshur su dizilerdeki asiklardan iseler eger omurboyu donmesini beklerdi bak yine bulusmuslar nasilsa.
bence bunlarin hepsi birer hata arkadasim hata.
o adamin esiyle sorunu var ise eger bunun mutlaka bir sebebi vardir.
kadinda kendine gore hakli neden bosansin ki kocasindan ona bir cocuk vermis .evlenmis yuva kurmus yok oyle yagma.

Ben sadece araciyim ve bas edemedim buaraya yazdim,
Hemen hemen hergün beraberiz ve hep ayni konu,simdi tamam bu kizda suc var yok degil ya bastan yanasmayacakti yada simdi cocuk gibi zirlamayacakti,Yani kendi düsen aglamaz hesabi...

Gelelim diger mevzuya inat evliligine ben sahidim yalan degil,kiz 1 ayda hic aklinda olmayan birine evet dedi ve geri alamadi evlendi.Baktilarki anlasamiyorlar olmuyor bosanmayi düsünüyor,Hani yalnis anlasilmasin,eski askini gördüde bosaniyor diye algilanmasin cünkü biz bu bosanma mevzusunu bundan 1 sene öncede konusmustuk,

Cocugun karisina gelince bilemiyorum niye bukadar uzattilar,kiz cocuga kacmis ve babasinin evine dönmek istemiyormus tekrar..Aldattiginida biliyormus ve umrumda degil ne yaparsa yapsin demis..
Ben ne bileyim iste aaaaopuyorumnanaktan

Kız arkadaşınız hatalı...

Tuzağa düşmeyecekti..

Eski sevgili eşiyle mutlu değil diye mi cesaret buldu aylarca evliyken face den yazıştı...

Bence adam onun o olduğunu anlamış ve oyunu sürdürmüş gibi...

Eşini sevmiyorsa boşanır hepsi bu...Çocuk için katlanıyorum diye sadece kadınlar söyler sanıyordum...

Adam belli ki macera yaşamış evliyken eski sevgilisi ile....

Ne adam ne de kız arkadaşınız haklı değil....

öncelikle saygılar henuz yeniyim ve ilk mesajım olacak satır satır okudum nacizane fikrimi sunmak istedim umarım yanlış bişey yazmam..

çok hüzünlü acıkcası cok üzüldüm ancak göze çarpan en bariz konu elde edilemeyenler kıymete biniyor ayrılık girince yıllar gecsede içinde kalıyor tekrar geri döndüğünü görene dek geçmiyor bakıyor ki tekrar elde edebilecek işte ozaman unutmaya niyeti varsa tamamen unutuyor. biraz karıştı tam anlamıyla ifade edemedim şöyle bir örnek vereyim:

gecen sene eylülde biriyle konusmaya başladım cok gecmeden bir sürü bahaneler göstererek terketti beni.hiçbişey yapmadan bekledim ama sevmiştim cok üzüldüm aylarca bekledim biliyordum geri dönecegini sanki uzerinden 9 ay gecti geri geldi tekrar başladık tabi hayır diyemedim 2 ay once tekrar ayrıldık suan biliyorumki bir boşlukta kalsın yine geri dönecek coğu kişide böyledir ama hayır demeyide bilmek gerekiyor umarım bu arkadaşa çok güzel bir hayat tecrübesi olur bu ve ben bunu anladım ki biten bir ilişki tekrar başlayınca eski tadında olmuyor bişeyler eksik kalıyor hep.Allah yardımcısı olsun arkadaşın iş tamamen kendine inanmakta bitiyor tabi aşkta kural olmaz ama zarar veriyorsa ne kadar sevsende uzak durmayı başarmak gerekiyor..

Aynen katiliyorum yazina,
Kadinlarin zayif noktalarini bulunca erkekler her haltlarinin af olacagini sanirlar.Nasil olsa giderim tekrar gelirim,beni seviyor dayanamaz derler..
Bu kadinlar neden bukadar sevgi dolular,niye bukadar kendinden vazgececek kadar baglanirlar bilemiyorumki.Keske ayrilmasalardi evlenselerdi ama olmamis.

Ben kadere inanirim hani düsünün 9 sene ayri kalmislar ve birgün karsi karsiya gelmisler.Siz daha hikayenin tümünü bilmiyorsunuz..
Tam kitaplik bir olay bu,ben bile ilk dinledigimde gözlerim yasarmisti..
Ama elden birsey gelmiyorki dinliyorum ve susuyorum arada...

hakaret için değil tamamen konuyu anlatma amaçlı arkadaşına şu atasözünü iletmeni istiyorum.

sen eşek olunca semer vuran çok olur arkadaşım.
alınmayasın, tanımıyorum etmiyorum seni ama bu atasözünden daha iyi anlatan cümlem yok senin olayını.
sen bu adamın senle oynamasına izin verirsen, böyle oynar oynar atar. ve aynı sahneyi değil 2 defa, 12 defa da oynarsın sen.

netteki görüşme olayında, adam seni tanımış, ki ben olsam ben de tanırım. nerde görülmüş bi kadının durduk yerde bi erkekle konuşmaya çalıştığı? hep tersi olur, hakkaten tanımadığı birisi olsa. çok belli etmişsin. aklını kullan, vazgeç bu çocukluklardan.

bazen kelimelerle ifade edilmiyor yaşananlar hiçbirşekildede arkadaşı da suçlamıyorum ben kadınlar erkeklere göre daha hassas özellikle aşk konularında ''Malen'' in dediği gibi kadere bende inanıyorum belki de birbirilerinin kısmetidir ne kadar ayrılıklar kötü yaşanmışlıklar olsa da yıllar sonra bir araya gelebilirler ama her şey ihtimal sonucta hiçbirşeyin garantisini veremeyiz en iyisi düşünmemeye çalışmak birazda zamana yaymak zaman unutturmaz ama üzerini kapatır tıpkı kabuk bağlayan yaralar gibi herşeye alışılıyor Allah sağlık versin herşey bizim için kimseye taşıyamayacağı yükü vermez sadece kendisini çok yıprattığını düşünüyorum yazık oluyor bence

Back
X