Kizlar simdi yanimda bir kiz arkadasimla yaziyoruz bu olayi.
Ben akil sira erdiremedim ve dedim bu olayi cözsek cözsek Kadinlar kulübünün nadide cicekleri olan sevgili Kadinlarimizla cözeriz:kedi:
Ben akil sira erdiremedim ve dedim bu olayi cözsek cözsek Kadinlar kulübünün nadide cicekleri olan sevgili Kadinlarimizla cözeriz:kedi:
Simdi bizim kiz 5 sene biri ile flört etmis cook eskilerden,
bu iliski bir küs bir barisik derken devam etmis ve en sonunda sacma bir nedenden ayrilmislar,sonra cocuk buna kizmis ve tanimadigi biri ile aniden evlenmisakannehir
Bu kizimizda bu olayi ögrendiginde büyük bir sok yasamis ama artik yapacak birsey kalmamis...Derken aradan 3 sene gecmis, günün birinde bir yerde karsilasmislar ve cocugun birde oglu olmus ama cok mutsuzum demis,birtek oglum icin dayaniyorum vs gibi laflar etmis.
bu iliski bir küs bir barisik derken devam etmis ve en sonunda sacma bir nedenden ayrilmislar,sonra cocuk buna kizmis ve tanimadigi biri ile aniden evlenmisakannehir
Bu kizimizda bu olayi ögrendiginde büyük bir sok yasamis ama artik yapacak birsey kalmamis...Derken aradan 3 sene gecmis, günün birinde bir yerde karsilasmislar ve cocugun birde oglu olmus ama cok mutsuzum demis,birtek oglum icin dayaniyorum vs gibi laflar etmis.
Kizin ellinide SIKICA tutmus ama kiz elini zor kurtarmis elinden.Derken bir kac kez telde konusmuslar ve cocuk sürekli gecmisin hesabini sorup durmus..Kiz tabi cok üzgün falan ici gitmis ama artik o evli ne yapabilirimki demis ve kavga etmisler yollar yine aralarinda hicbirsey gecmeden ayrilmislar..
Gelelim asil meseleye
Bu kizimizda o son görüsmeden sonra tanimadigi biri ile hemencik evlenmis,evliligi hic umdugu gibi cikmamis cünkü esi biraz tuhaf bir adam.Kafalari uyusmuyor ve kardes gibi ayni evle kaliyorlar.
Bu kizimizda o son görüsmeden sonra tanimadigi biri ile hemencik evlenmis,evliligi hic umdugu gibi cikmamis cünkü esi biraz tuhaf bir adam.Kafalari uyusmuyor ve kardes gibi ayni evle kaliyorlar.
Derken kiz birgün cocugu buluyor ve kendini tanitmadan yaziyor,
cocukta buna yaziyor,kiz anliyorki cocuk cok mutsuz,iyice derinlere iniyorlar,cocuk buna diyorki hayatimda birini cok sevdim ama en beter kazigida ondan yedim,beni terk etti bende hayatimin en salakca seyini yapip biri ile evlendim..
Kiz kendini farkli biri olarak tanitip 2 ay öyle konusuyor ve cocuk en sonunda biliyormusun o sevdigimi cok özledim keske bitmeseydi kolundan tutup gitme deseydim diyor ve sonunda anliyor bizim kizin onun eski sevgilisi oldugunu..
cocukta buna yaziyor,kiz anliyorki cocuk cok mutsuz,iyice derinlere iniyorlar,cocuk buna diyorki hayatimda birini cok sevdim ama en beter kazigida ondan yedim,beni terk etti bende hayatimin en salakca seyini yapip biri ile evlendim..
Kiz kendini farkli biri olarak tanitip 2 ay öyle konusuyor ve cocuk en sonunda biliyormusun o sevdigimi cok özledim keske bitmeseydi kolundan tutup gitme deseydim diyor ve sonunda anliyor bizim kizin onun eski sevgilisi oldugunu..
3 ayin sonunda bunlar görüsüyorlar yüz yüze
aralarinda hep eski konulari tartisip duruyorlar ama cocuk buna dokunmamak icin,elini eline sürmemek icin kendini zor tutuyor..
Aralarinda sicak bir duygu basliyor(ama kiz bosanmak üzere tabi)
Cocuk epey sevgi laflari falan ediyor bilmem ne derken 4 ay öyle gelip geciyor.
Kiz sürekli ariyor cocuk ariyor derken birgün cocukta bir uzaklasma meydana geliyor,hergün arayan adam merak eden adam haftada birkere ariyor yada 2 kere,teli sürekli kalai oluyormus...
aralarinda hep eski konulari tartisip duruyorlar ama cocuk buna dokunmamak icin,elini eline sürmemek icin kendini zor tutuyor..
Aralarinda sicak bir duygu basliyor(ama kiz bosanmak üzere tabi)
Cocuk epey sevgi laflari falan ediyor bilmem ne derken 4 ay öyle gelip geciyor.
Kiz sürekli ariyor cocuk ariyor derken birgün cocukta bir uzaklasma meydana geliyor,hergün arayan adam merak eden adam haftada birkere ariyor yada 2 kere,teli sürekli kalai oluyormus...
Bu kizda simdi kendini cok baglamis ve ne yapacagini bilmiyor ve soruyor ben ne yapayim simdi diyor?
Ben cevap veremedim kizlar Bizim kiz ne yapsin??opuyorumnanaktan
.Ben cevap veremedim kizlar Bizim kiz ne yapsin??opuyorumnanaktan
Kizlar simdi bu yaziyi okuyup yorum yapacaksiniz diye
Son gelismeleri olayin tamamini yazmistim sonlara,birde buraya ekliyorum.
Bu olaydan 3 ay sonra yasananlar bunlar..
Bu konudan bir kac ay sonra öyle seyler olduki ben bile cok sasirdim ama beklemiyorda degildim..Kiz cok agladi ama ben icten sevinmedim desem yalan olur cünkü allah hayirlisini verdi..
Kizla 2 hafta falan görüsemedik anneme gitmistim.
Geldigimde hemen bana gel birseyler oldu diye cagirdi,gittim ve anlatti.
Bir gece bunun teline msj gelmis,selam nasilsin diye yazan biri,bakmis numara tanidik falan degil,cevap vermemis msja ve sabahta aramis,karsisinda bir kadin,birdaha lütfen bizi arama,biz cok mutluyuz demis kadin,bizim kizda sen kimsin deyince,kadinda ben onu sevgilisiyim demis:bbo:
Bizim kiz soklara girmis,nasil yani sevgilisi,kadinin elinden teli cocuk almis em küm etmis kapatmislar.bizim kizda agzina geleni saymis,megerse o kadinlada 2 seneye yakindir beraberlermis,kadinida kandirmis,bu kiz benim eski nisanlimdi ama görüsmüyoruz sadece telde görüstük falan demis..
Bizim kiz kadinin bos aninda kadina herseyi anlatmis,kadinda sok olmus.
Anlayacaginiz dallas hikayesi gibi bir olay cikmis ortaya.
Sonra kiz hic birsey yapmadan beklemis,birgün yine yazmis kiza bilmiyorum bunlari neden yaptigimi,sen haketmedin bukadar üzüntüyü ama diyorum ya nasil yaptim bilmiyorum...Özür dilerim affet beni demis.(Barismak amacli degil).vijdan azabindan dolayi özür dilemis..Simdi herkes kendi yolunda bitti gecti diyor bana ama eminimki bir kadindan bunlar kolay kolay gecmez..Zaten eskisi gibi görüsemiyorumda kizla.
Keske bukadar pislik yasanmasaydi,düsünün bir erkegin elinde oyuncak gibi oynanan 3 kadin zarar gördü..Evdeki kadin iliski bitmis ayrilmislar ama cocuklari var,ikinci kadin bizim kiz aylarca cok perisan oldu,öteki kadinda iki kadindan haberdar bir sekilde iliskisine devam ediyor...Isin tuhaf yanida bu kadin ile cocuk arasinda 7 yas var,kadin adamdan büyük..Benim aklim ermiyor böyle tuhaf iliskilere,ben olsam ne yapardim diye düsünmek dahi istemiyorum..
Son düzenleme: