- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Bende aynısını yaptım ama yok başka yerde. Zaten kapalı kutunun içinde kağıdın arasındaydı. Birde oyuncak da açılmamıştı daha açınca gördüm. Delik de yok hiçbiryerinde içinde oluşmuş ama ne alaka anlayamadım.Iyyy. Heryeri kirklardim heralde
Ama başka hiçbiryerdr yok heryeri deştim resmen. Kelebek filan da yok evdeEviniz kurtlanmış gibi
Benimde anlayamadığım nokta orası canım kutunun hiçbiryerindr delik de yok ouuncağın paketindede delik yoktu. Tam paketin yapıştırıcı kısmında vardı bitane sanırım orda oluşmuş çıkamamış ölmüş. Bide oyuncağın arasında vardı.Çok enteresan.
Kapalı kutunun içinden nasıl çıkar ki kurt
Yaa ağlıcam şimdiAyyyy cok korkarim
Bak simdi kasinti basladi bende
Sizin gormediginiz sekilde gezinebiliyor o kurtlar, belli ki oyuncagin icinden cikip butun eve bulasmislar
Amaninnnn
Başka hiçbiryerdr yok ama kapalı kutunun ve paketin içindeydi sadeceIyy kurt mu
Heryeree bakın ev sankı kurtlanmış gibi duruyoo
Benimde anlayamadığım nokta orası canım kutunun hiçbiryerindr delik de yok ouuncağın paketindede delik yoktu. Tam paketin yapıştırıcı kısmında vardı bitane sanırım orda oluşmuş çıkamamış ölmüş. Bide oyuncağın arasında vardı.
Kurtlar büyüyünce kelebek olur demekki küçükler daha teyzesiAma başka hiçbiryerdr yok heryeri deştim resmen. Kelebek filan da yok evde
Bakliyatlarda da olabiliyor baZen ama yok hiçbirinde canım sadece o ikisinde gördüm. İkiside kapalı. Delik filan da oluşmamış hiçbirinde belli ki içinde oluşmuş ama neden anlayamıyorumElma ,armut ve yesillik disinda aldigim hic biseyde kurt gormedim daha once ,
Anlayamadim ,hakikaten enteresan
Üredikleri yerler hep kapalı delik de oluşmamış dışarı kaçmamışlar acaba aldığımda mı vardı kutuyla oyunağın içinde larvalarKurtlar büyüyünce kelebek olur demekki küçükler daha teyzesibence bi yere yumurtlamış ondan ürüyorlar ilaçlama falan iyi gelir bence bebeğinizde varmış kesin kökünden temizlenmesi gerek.
Bugün tekrar bakıcam heryerr bakalım canımBilemedim ki
Evin her yerini bir kontrol edin bakalım.
Yani sadece paketlerin içinde oluşabilme ihtimali var. Kısa aralıklarla iki pakette görünce anlam veremedim benBizim evde paketi kapalı şekerli vanilinin içinden bile çıkmıştı.Annem her yeri dezenfekte etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?