• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kurtçukların amacı ne anlamadım :/

Evcilkaktus19

Herkesin işine yaradığı kadar iyisindir bu hayatta
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
1.330
821
133
Selam kızlar anlamlandıramaığım olay şöyle gerçekleşti. Ben yazın hamileyken kızıma oyuncak almıştım k's kids markalı ilk kitabım diye bi oyuncakz bir kaç ay önce o oyuncağı kızımın oynaması için çıkardım. Kağıdını yırttığımda tam kağıdın yapışkan yerinde ve kitabın içinde canlı kurtlar vardı ki böyle şeylerden çok huylanırım. Baya bi cıngar çıkardım ya görmeden verseydin bebeğime diye.Neyse gittik aldığımız yere iade ettik.
Geçen günlerdede aldığım göğüs pompasının kutusu duruyordu öyle kapalı biryerde değil dolabın üstünde, içini açtım garanti belgesini alıp kutuyu atacaktım. Garanti belgesinin arasında bitane daha kurt gördüm. Ama nasıl olur anlayamıyorum kapalı kutu hiçbiryerindr delil filan yok oyuncak da aynı şekilde naylonun içinde duruyordu ondada hiç delik filan yoktu. Evde kelebek de yok hadi oyuncak belki kurtluydu peki ya kutunun içindr ne işi vardı. İkisinin birden kurtlanması neden? Aklımda deli sorular. Anlayamıyorum evin başka hiçbiryerindr hiçbirşey yok. Neden olmuş olabilir çok garip.

Iyyy. Heryeri kirklardim heralde
Bende aynısını yaptım ama yok başka yerde. Zaten kapalı kutunun içinde kağıdın arasındaydı. Birde oyuncak da açılmamıştı daha açınca gördüm. Delik de yok hiçbiryerinde içinde oluşmuş ama ne alaka anlayamadım.

Iyy kurt mu :confused:
Heryeree bakın ev sankı kurtlanmış gibi duruyoo

Çok enteresan.
Kapalı kutunun içinden nasıl çıkar ki kurt o_O
Benimde anlayamadığım nokta orası canım kutunun hiçbiryerindr delik de yok ouuncağın paketindede delik yoktu. Tam paketin yapıştırıcı kısmında vardı bitane sanırım orda oluşmuş çıkamamış ölmüş. Bide oyuncağın arasında vardı.

Elma ,armut ve yesillik disinda aldigim hic biseyde kurt gormedim daha once ,
Anlayamadim ,hakikaten enteresan o_O

Benimde anlayamadığım nokta orası canım kutunun hiçbiryerindr delik de yok ouuncağın paketindede delik yoktu. Tam paketin yapıştırıcı kısmında vardı bitane sanırım orda oluşmuş çıkamamış ölmüş. Bide oyuncağın arasında vardı.

Bilemedim ki o_O
Evin her yerini bir kontrol edin bakalım.

Ama başka hiçbiryerdr yok heryeri deştim resmen. Kelebek filan da yok evde
Kurtlar büyüyünce kelebek olur demekki küçükler daha teyzesi:KK45:bence bi yere yumurtlamış ondan ürüyorlar ilaçlama falan iyi gelir bence bebeğinizde varmış kesin kökünden temizlenmesi gerek.

Elma ,armut ve yesillik disinda aldigim hic biseyde kurt gormedim daha once ,
Anlayamadim ,hakikaten enteresan o_O
Bakliyatlarda da olabiliyor baZen ama yok hiçbirinde canım sadece o ikisinde gördüm. İkiside kapalı. Delik filan da oluşmamış hiçbirinde belli ki içinde oluşmuş ama neden anlayamıyorum

Kurtlar büyüyünce kelebek olur demekki küçükler daha teyzesi:KK45:bence bi yere yumurtlamış ondan ürüyorlar ilaçlama falan iyi gelir bence bebeğinizde varmış kesin kökünden temizlenmesi gerek.
Üredikleri yerler hep kapalı delik de oluşmamış dışarı kaçmamışlar acaba aldığımda mı vardı kutuyla oyunağın içinde larvalar

Aldığınızda kurtlu olsaydı şimdiye kadar onlar çoktan kelebek olmuştu.bence onlar sizin evde kurtlanmış .kapalı yerde üreyebilirler tabiki mesela pirinç paketinin içinde pekela üreyebilirler.odanızda bir yer kurtlanmaya müsait orayı bulmalısınız yani bi bakliyat bi gıda falan o odada varda saklıyorsanız ordan geliyordur.kışlık tarhana nızı veya yufka bişeyiniz varmı o odada

Back