• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kurtçukların amacı ne anlamadım :/

Bence havasız yerlerde ürüyor bunlar bana da denk geldi böyle birşey
Çok ama çok şaşırılacak bir durumdu, kapalı hediye gelen kutudan çıktı
Çamaşır suyuyla dezenfekte ettim de öyle içim rahat etti

Evet benimde yataklarımın arasında var bi ara mutfakta o kurtcuklardan vardı temizliyeceğim diye canım çıktı her yere sıçramasın diye önce yataklarıma koydum sonra dolapların arkalarına buz dolabının arkasına falan hep fazla fazla koydum şükür kurtuldum
Ben sırf güve korkusundan bütün yün yorgan ve yastıklarımı değiştirdim silikona çevirdim. Öyle böcektir kurttur acayip korkarım ama geldiler buldular yine beni :/ naftalin aldırdım eşime. Koydum o odaya.

Bence havasız yerlerde ürüyor bunlar bana da denk geldi böyle birşey
Çok ama çok şaşırılacak bir durumdu, kapalı hediye gelen kutudan çıktı
Çamaşır suyuyla dezenfekte ettim de öyle içim rahat etti
Olabilir aslında benimkide kapalı kutuydu oyuncakta paketinden açılmamıştı.

Selam kızlar anlamlandıramaığım olay şöyle gerçekleşti. Ben yazın hamileyken kızıma oyuncak almıştım k's kids markalı ilk kitabım diye bi oyuncakz bir kaç ay önce o oyuncağı kızımın oynaması için çıkardım. Kağıdını yırttığımda tam kağıdın yapışkan yerinde ve kitabın içinde canlı kurtlar vardı ki böyle şeylerden çok huylanırım. Baya bi cıngar çıkardım ya görmeden verseydin bebeğime diye.Neyse gittik aldığımız yere iade ettik.
Geçen günlerdede aldığım göğüs pompasının kutusu duruyordu öyle kapalı biryerde değil dolabın üstünde, içini açtım garanti belgesini alıp kutuyu atacaktım. Garanti belgesinin arasında bitane daha kurt gördüm. Ama nasıl olur anlayamıyorum kapalı kutu hiçbiryerindr delil filan yok oyuncak da aynı şekilde naylonun içinde duruyordu ondada hiç delik filan yoktu. Evde kelebek de yok hadi oyuncak belki kurtluydu peki ya kutunun içindr ne işi vardı. İkisinin birden kurtlanması neden? Aklımda deli sorular. Anlayamıyorum evin başka hiçbiryerindr hiçbirşey yok. Neden olmuş olabilir çok garip.
aldığın ürünlerde değil senin evi kurt basmış...ilaçlat

Back