- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Evet var canım onların içinde durduğu dolabın üzerinde duruyordu. Dolabın içini dışını heryerini inceledim başka yerde yokAldığınızda kurtlu olsaydı şimdiye kadar onlar çoktan kelebek olmuştu.bence onlar sizin evde kurtlanmış .kapalı yerde üreyebilirler tabiki mesela pirinç paketinin içinde pekela üreyebilirler.odanızda bir yer kurtlanmaya müsait orayı bulmalısınız yani bi bakliyat bi gıda falan o odada varda saklıyorsanız ordan geliyordur.kışlık tarhana nızı veya yufka bişeyiniz varmı o odada
Odanın peteği kapalı canım soğuk oda, zaten güneş almayan bi oda kuzeye bakıyor. Arada sırada çanaşır asıyorum o odaya ondan olabilir mi acabaOrtam koşullarından oluyor olabilir mi
Işık-nem-ısı-toz.. Vs
Odanın peteği kapalı canım soğuk oda, zaten güneş almayan bi oda kuzeye bakıyor. Arada sırada çanaşır asıyorum o odaya ondan olabilir mi acaba
Naftalin zararlı değil miEvin her yerine naftalin koy yinede.
Naftalin engeller mi ki ?Evin her yerine naftalin koy yinede.
Fotoğrafını çekmiştim zaten hemen götürdük aldığımız yere onlar da gördüler yani kapalı kutunun içindeki kağıdın arasından nasıl çıkar onu anlayamıyorum ben de canımBöyle gıda dışında birşey kurtlanabiliyor mu ben ilk defa duydum ee o zaman kitaplıklarımızdaki kitaplar vs hep olabilir mi .... Konu sahibini çok iyi anlıyorum çocuk olunca daha fena siz detaylı bir temizlik yapın tüm evde ... Ayrıca keşke fotoğrafını çekip firmaya gönderseydiniz
Rutubetli bi ev de değil ki öyle olsa bakliyatlarım da olur onlarda hiçbirşey yok çözemiyorum nerden geldiğini bir türlüRutubet olabilir mi ya da
Yani ben de pek anlamam bu işlerden ama
Kapalı kutuda oluyorsa, kutuyu etkileyen faktörler var diye düşündüm
Çöpe atmayıp da ne yapacakmış acaba kurtlu mu yiyecekmiş. :)Benim eski evimde bakliyatlarda kelebek çıktı hepsini çöpe atacaktım kaynanam bırakmadı Ayyy bunlar ne ki sen de israfçısın dedi ne çok bilmiş tabi o akşam bütün bakliyatları çöpe atmıştım
Bu kaynanalar böyle maalesefÇöpe atmayıp da ne yapacakmış acaba kurtlu mu yiyecekmiş. :)
Engeller onun kokusunda üreyemezler diye biliyorumNaftalin engeller mi ki ?
Zararını bilemem ama engellediğini biliyorum zaten bi süre sonra eriyip gidiyorNaftalin zararlı değil mi
Hemen alıp koyayım o odaya o zaman canım hatta yün yatak yorganlsrın arasına da koyarlar demek güvelenmesin diyeymiş :)Zararını bilemem ama engellediğini biliyorum zaten bi süre sonra eriyip gidiyor
Evet benimde yataklarımın arasında var bi ara mutfakta o kurtcuklardan vardı temizliyeceğim diye canım çıktı her yere sıçramasın diye önce yataklarıma koydum sonra dolapların arkalarına buz dolabının arkasına falan hep fazla fazla koydum şükür kurtuldumHemen alıp koyayım o odaya o zaman canım hatta yün yatak yorganlsrın arasına da koyarlar demek güvelenmesin diyeymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?