Bu kurtçukların amacı ne anlamadım :/

Evet var canım onların içinde durduğu dolabın üzerinde duruyordu. Dolabın içini dışını heryerini inceledim başka yerde yok

Böyle gıda dışında birşey kurtlanabiliyor mu ben ilk defa duydum ee o zaman kitaplıklarımızdaki kitaplar vs hep olabilir mi .... Konu sahibini çok iyi anlıyorum çocuk olunca daha fena siz detaylı bir temizlik yapın tüm evde ... Ayrıca keşke fotoğrafını çekip firmaya gönderseydiniz

Odanın peteği kapalı canım soğuk oda, zaten güneş almayan bi oda kuzeye bakıyor. Arada sırada çanaşır asıyorum o odaya ondan olabilir mi acaba

Rutubet olabilir mi ya da

Yani ben de pek anlamam bu işlerden ama
Kapalı kutuda oluyorsa, kutuyu etkileyen faktörler var diye düşündüm

Bence bi ilaç şirketi tut bütün evi dezenfekte et her yeri yıkayın Şahsen ben temizlik hastasıyım dayanamam

Benim eski evimde bakliyatlarda kelebek çıktı hepsini çöpe atacaktım kaynanam bırakmadı Ayyy bunlar ne ki sen de israfçısın dedi ne çok bilmiş tabi o akşam bütün bakliyatları çöpe atmıştım

Fotoğrafını çekmiştim zaten hemen götürdük aldığımız yere onlar da gördüler yani kapalı kutunun içindeki kağıdın arasından nasıl çıkar onu anlayamıyorum ben de canım

Rutubet olabilir mi ya da

Yani ben de pek anlamam bu işlerden ama
Kapalı kutuda oluyorsa, kutuyu etkileyen faktörler var diye düşündüm
Rutubetli bi ev de değil ki öyle olsa bakliyatlarım da olur onlarda hiçbirşey yok çözemiyorum nerden geldiğini bir türlü

Çöpe atmayıp da ne yapacakmış acaba kurtlu mu yiyecekmiş. :)

Hemen alıp koyayım o odaya o zaman canım hatta yün yatak yorganlsrın arasına da koyarlar demek güvelenmesin diyeymiş :)
Evet benimde yataklarımın arasında var bi ara mutfakta o kurtcuklardan vardı temizliyeceğim diye canım çıktı her yere sıçramasın diye önce yataklarıma koydum sonra dolapların arkalarına buz dolabının arkasına falan hep fazla fazla koydum şükür kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…