• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bu köşe ve aynı renklerdeki üniteye halı perde ve aksesuar fikri...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

H_E_A_V_E_N

papatya
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
1.145
0
156
İstanbul
Kızlar bu köşe takımı ile aynı renklerdeki tv ünitesini almayı düşünüyorum yastıklarını da kahve ve turuncu renk istedim nasıl tül halı ve aksesuar önerirsiniz yardım bekliyorum kızlarrr

şimdiden hayırlı olsun..anlaşılan beyaz ağırlıklı bir salonun olacak ve yastıklarla renk vereceksin..bence aksesuarlarla yastıklar mutlaka uyumlu olsun..ve bence renkli tül alma..sıkıldığında yastık kılıflarını değiştirip salonuna farklı bir hava katabilmek için beyaz zarif tüller güzel durur ve her renge uyum sağlar..halı konusunda açık renk hoş durur ama temizliği nasıl olur bilemiyorum..bende evlilik hazırlıkları içindeyim ve beyaz bir oturma gurubu olacak..kırmızı aksesuarlar ve yastıklarla renk katmayı düşünüyorum. bir önerim daha var.. duvar stickerı ile salonuna değişik bir hava katabilirsin :) kolay gelsin

arkadaşlar yastıkları turuncu kahve yerine kırmızı siyah yapıcam yani kırlentlerini aksesuarları da o renklerde alıcam nasıl olur sizce

hayirli olsun heaven gule gule kullan
bu arada bayildim kose takimina, beyaz olmasida cok hos
bende kose takimimi degistirmek istiyorum
nerden ve fiyati nedir bu takimin ogrenebilirmiyim?
siyah-kirmizi-gri en cok kombine edilen renkler beyazlada guzel olurlar neden olmasin canim?

canım bence kahve tonlarında yastıklar düşünebilirsin. mobilyana da uyumlu olur ama tabiki benim düşüncem bu :) halı da tavsiyem shaggy cinsi halı alman, açık krem tonlarında. ben evimde kullanıyorum çok memnunum kesinlikle kir toz derdi de olmuyor ve oldukça modern duruyor... ;)

bence mobilyanın renginden dolayı siyah+kırmızı hoş olmaz. ahşap kısım sadece beyaz olsaydı o zaman olurdu...

bu takımı kahve+turkuazla kombine etsen? çok ince çizgili mavi stor perde ya da beyaz tül ve kahve kalın perde kullanabilirsin. bej ya da kahve halı da olur bu renklerle...

hayirli olsun heaven gule gule kullan
bu arada bayildim kose takimina, beyaz olmasida cok hos
bende kose takimimi degistirmek istiyorum
nerden ve fiyati nedir bu takimin ogrenebilirmiyim?
siyah-kirmizi-gri en cok kombine edilen renkler beyazlada guzel olurlar neden olmasin canim?

canım köşe evgörden 2.100 tl peşin fiyatı 2.550 taksitli fiyatı kampanyalı bir ürünmüş kendisini de bizzat gördüm harika bir kumaşı var süet gibi ama deil deri süet karışımı gibi böle leke de tutmuyormuş çok hoş yani kocaman bir de acaip rahat bir köşe tavsiye ederim insanın oturunca kalkası gelmiyor :lepi: :icecream:

canım haklısın galiba turuncu yastık turuncu stor perde beyaz tül ve düz renk beyaz shaggy halı düşünebilirim peki turuncu aksesuarları nereden bulucaaammmm

cnm bence hiç bozma bozacaksanda siyah beyaz yaptır cok asil durur halını 2ton sec mesela beyaz siyah yada krem kahve perdenide öle yaptır yani fonların siyah kılçıklı olsun perden beyaz dantelli fransız model tül uzun olsun...yada aynı tarz kahve krem cnm bence hiç bozma cok güzel olur bide sticker alırsın cok güzelll olur cnmm

canım aslında kararsız kaldım biliyormusun turuncu mu yapsam kahva mi yapsam die burda yastıkları koyu kahve tülünü düz fransız danteli istedim storunu ne renk yapıcam kahve olursa yastıklar o zman storunu mu kahve yaptırayım bilemedim halıyı düz beyaz ya da krem shaggy düşünüyorum tek derdim aksesuarlar kahveli sticker hiç bulamadım bir yerde çıldırıcam valla canım yaaabilmiyorumkismile

canım teşekkür ederim ben tülleri böle hani yanlara doru açılıyor ya büzülüoyr ortadan iki yana açılıyor öle düşünüyorum arkasına da stor perde istiyorum güneşlik gibi yani benim camlarım yere kadar o yüzden storu kahve yapamam çok kapatır dimi canım peki aksesuarlarda koyu kahve mi olsun beyaz ve koyu kahve aksesuarlar hoş olur mu ki:uhm:

ayy hayatım bu renkler çok canlı çok hoş görünüyorlar yaa turuncu ile kahvede kararsız kaldım şimdi bir yanım turuncu diyor bir yanım kahve ama turuncu da çok iç açıcı sanki deil mi yaa harika görünüyor bu resimde galiba yastıkları turuncu yapıcam tül perdeyi de ona uyumlu aksesuarları da artık nasıl yaparım bilemiyorum bulurum bişiler çok saolun kızlar fikirleriniz için süpersiniz :içelim:

Back
X