• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bu köşe ve aynı renklerdeki üniteye halı perde ve aksesuar fikri...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ayy hayatım bu renkler çok canlı çok hoş görünüyorlar yaa turuncu ile kahvede kararsız kaldım şimdi bir yanım turuncu diyor bir yanım kahve ama turuncu da çok iç açıcı sanki deil mi yaa harika görünüyor bu resimde galiba yastıkları turuncu yapıcam tül perdeyi de ona uyumlu aksesuarları da artık nasıl yaparım bilemiyorum bulurum bişiler çok saolun kızlar fikirleriniz için süpersiniz :içelim:

rca ederm kuşum opuyorumnanaktanbende bgndm cnm.....aksesuarlrnda gsel sen turuncu istiosn belliiyerimseniben yap turuncu cnm ya

valla çok sıcak bir renk ne bileyim o yüzden içim turuncuya kayıyor elimde değil :smiley-cool: çok saol verdiğin fikirler için tatlım kocamaaan öpüyorum seni tabi tüm yardımcı olan kk bayanlarını da öpüyorum Şeniz

bende buna benzer bir takım alıyorum koltuğun oturma yerleri gri minderleri beyaz üzeri siyah zeytin dalı şeklinde çilekli aralarada kırmızı kırlentler hoş olacak gibime geliyor
perdede kararsızım gri simli çizgili tül perde yanlara beyaz siyah modern desenli fon perde nasıl olur?

canım benimde salonum siyah koltuklu.ben kırmızı ve beyaz kırlentler kullandım. tv ünitem bembeyaz kapaklı yerler siyah cam.orta sehpam bembeyaz halılarım kırmızı.royalin. perdem de beyaz zemin üzerine kırmızı siyah desenli. inşallah fotosunu çeker eklerim ama şuan halılarım yıkama da gelince paylaşırım... beyazın yanına en çok yakışan renk kırmızı ve siyahtır. çok asil duruyor. evimi gören herkes o renklerden dekore etmek istiyor herhangi bir odasını çok şık duruyorlar.

Back
X