Gidecek oranın düzenini huzurunu bozacak, sonra gelecek sizin oturttuğunuz düzeni huzuru bozacak...
Sorun kvye ilk fırsatta bence gidecekmişsin, benle neden hiç konuşmadın, niye söylemiyorsun diye gir bir lafa.. Ne yapmayı düşünüyorsun, de ayrıntılı bir plan al, sonra dönemesin planından.. Muğlak konuşuyorsa da, gidiyorsan ben bir çaresine bakacağım artık yeni bir düzen kuracağım, çocuğun düzenini kurduktan sonra tekrar bozulmasın, sen de artık arada misafir gelirsin hasret gidermeye, deyiver. Hani işin normali buymuş gibi laf arasında, sert yapmadan, sanki bir daha gelip yerleşmesi çok saçmaymış gibi imalı bir şekilde..
Ama zaten çocuk için bunca zaman kalmış olan kadına da yok gelme yerleşme denmiyor, kocan ondan diyemiyordur, bir kere yardım isteyince sınırını bilmeyen insanlar ne yazık ki hep tepende oluyor.
Bilemedim. sen haklısın ama kocanın üstüne sinirle gitme. mızmızlan falan ama işi rutin bir kavga konusuna dökme o zaman çok hassaslaşıyorlar, konu açılır açılmaz oflayıp puflamaya başlıyorlar sonra...
Hadi inşallah çözersin, inşallah kv senden önce daha gelmem der de sen hemen sıkıştırırsın araya zaten çocuğun düzeni elli defa bozulursa sorun olur diye.