Birde okullar kapandığından beri 3 hafta boyunca düğün hazırlığı diye ailesinin yanına gittim onun evinde ailesiyle kaldım. Kafamızda tarih belirledik ama almadi henüz, organizasyon eğlence yapacağımız yer tam olarak planamadı ( geçmişte ikimizde boşanma yaşadık, buyuzden düğünü küçük çapta sade bir balo şeklinde düşünüyoruz buna hem fikirdik) düğün tanıdık aile dostunun güzel bir yerinde olacaktı sadece konuşulmadı henüz veee en onemlisi gelinliğim ortada yok onu da sade istedim halbuki ama bakilmadı henüz. 1 hafta kala buluruz merak etme kızım deniyordu. Yani 3 hafta boyunca hazırlık olacak diye oğlan evinde kaldım. Sadece bir mobilyalar alındı o da ortak çektiğimiz kredi ile yarı yarıya. Artık orada bekleyecek taakatim kalmadığı ve kendi ailemin "yeter artık buraya gel " tepkisinden dolayı kendi evime geldim. Zaten bu evlilik olmayacak büyük ihtimal kizlar. Zaman daraldı. Ona işlerini hallet beni almaya öyle gel diye tembihledim. Düğün temmuz sonu. Nasıl yetişecek herşey ? Ben bu sözleşme işini son dakika açarak güvensizliğinden ve korkusundan dolayı kaçtığını düşünüyorum. Şuanda bunlari yeni yeni oturduğum yerde içim acıyarak düşünüyorum. Bu da beni çok üzüyor. Nişanlımın bu güvensizliği hep geçmişte yaşadığı cekismeli boşanma davasından dolayı. O şahıs ona hertutlu davayı acmis babasının traktörüne kadar. O da beni o şahıs gibi görüp kendini korumaya çalışıyor. Bu yanlis ki.. ben medeni kültürlü bir ailede yetiştim, babamın bize çocukluğumuzda yaşatmış olduğu her türlü varlığa, lüks hayata sahiptim. Sonradan goren insanlar değiliz. Ne onun maaşı malı mülkü ne de ailesinin mali umrumda değil ki o bunun farkında beni tanıdı gördü. Oysa bende en az onun kadar geçmişte yara alan bir bayanım. Benimde mesela altnlarim alindi, ortak arabamiz o şahısta hakkımı istiyorum hala davasi görülüyor vs. Asıl bu sözleşmeleri ondan benim istemem lazım büyük mağdurluk yaşayan bir kadın olarak. İkimizin bu güvensizliğinden dolayı bizim evlilik 3 yıldır hep ertelendi. Ama benim bekleyecek gücüm kalmadı artık. Kendimi daha fazla kucultmek te istemiyorum. Bilmiyorum içim şuanda çok acıyor. Derdimi buraya da açtım..