- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.352
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternette hiç burda yazdıklarınız gibi değil o yüzden endişelendim. En ciddi hastalıkların başında olduğu yazılıyor her yerdeBen sana babamın hastalıklarını anlatsam bu adam bir dk bile yaşamaz dersin. Bak ciddi söylüyorum. 16 yıldır çok ağır hasta. Yaşı 76, günde en az 4 kez insülin alıyor, 380 şekerle torunuyla oyun oynuyor.
tip 1 diyabet, kanser değil. Hastalığı hafife aldığım için demiyorum ölümcül değil ne bu abartı diyorum.
Senin gibi olan var mı bilmem ama ben değilim.
Sen acı hayat hikayesinden besleniyor gibisin. Hepimizin ne acı yaşanmışlıkları var. Ama hayatı kendimize zindan etmiyoruz. Kaldı ki sen bir hayal kurup acı çekiyormuş gibi davranıyorsun.
Hiç normal değilsin
Bu kadar sağlık telaşınız varken sizinle bi ömürlük uzun yola çıkılmazİnternette hiç burda yazdıklarınız gibi değil o yüzden endişelendim. En ciddi hastalıkların başında olduğu yazılıyor her yerde
Hiç anlamıyorsunuz gerçektenBu kadar sağlık telaşınız varken sizinle bi ömürlük uzun yola çıkılmaz
Keşke erkek arkadaşınız da farkına varsa bunun
Anlıyorum anlamasına daHiç anlamıyorsunuz gerçekten
Geçmiş oksun. Ömür biçmiyorum kime ne zaman ne olacağını bilemeyiz bunun fwrkındayımz. Ama kaygılı bir insanım ve küçük bir şey de bilemkwygılanırım. Hiçbir rahatsızlığı olmwywn birine karşı wcaba hastalanır mı diye kaygılanmam ama küçükte olsa bir şey varsa o benim kaygımı tetikliyor demek ki. Ayrıca evet çevremde yok ve sadefe internetten araştırmak zorunda kaldım. İnternette de burdaki yorumlar gibi şeyler görmedim o yüdden: yoksa arwştırdıpımda internette de burda okuduklarım gibi olduğunu görseydik bu kadar kaygılanmazdım belkidaha önceki konunuzda da yazıldı. erkek arkadaşınızın problemi yok, sorun sizde. ve acilen tedavi olmanız lazım.
tip 1 diyabetliyim, henüz sizin gibi bana ömür biçen olmadı. buna diyabetin ne olduğunu çok iyi bilen doktorlar da dahil.
herkesin takıntıları vardır ama sizinki normal bir seviyenin çok ötesinde ve bu şekilde karşınıza kim gelirse gelsin zarar verirsiniz.
ayrıca şu çok belli ki siz karşınızdaki insanın hasta olmasından rahatsızsınız.
sizin 3-5 ay sonra kalp hastası olmayacağınızın garantisi var mı mesela ?
Tamam kaç seferdir burada insanlardan sandığınız kadar kötü olmadığını öğrendinizGeçmiş oksun. Ömür biçmiyorum kime ne zaman ne olacağını bilemeyiz bunun fwrkındayımz. Ama kaygılı bir insanım ve küçük bir şey de bilemkwygılanırım. Hiçbir rahatsızlığı olmwywn birine karşı wcaba hastalanır mı diye kaygılanmam ama küçükte olsa bir şey varsa o benim kaygımı tetikliyor demek ki. Ayrıca evet çevremde yok ve sadefe internetten araştırmak zorunda kaldım. İnternette de burdaki yorumlar gibi şeyler görmedim o yüdden: yoksa arwştırdıpımda internette de burda okuduklarım gibi olduğunu görseydik bu kadar kaygılanmazdım belki
Geçmiş oksun. Ömür biçmiyorum kime ne zaman ne olacağını bilemeyiz bunun fwrkındayımz. Ama kaygılı bir insanım ve küçük bir şey de bilemkwygılanırım. Hiçbir rahatsızlığı olmwywn birine karşı wcaba hastalanır mı diye kaygılanmam ama küçükte olsa bir şey varsa o benim kaygımı tetikliyor demek ki. Ayrıca evet çevremde yok ve sadefe internetten araştırmak zorunda kaldım. İnternette de burdaki yorumlar gibi şeyler görmedim o yüdden: yoksa arwştırdıpımda internette de burda okuduklarım gibi olduğunu görseydik bu kadar kaygılanmazdım belki
Evet biliyor . İyi niyetime inandığı için düzelmemi istiyoriyi de sorun bu değil ki. diğer konularda da defalarca yazıldı. siz muhtemelen "bu insanlar doğruyu söylemiyor" diye bile kaygılanıyorsunuz.
önce şunu kabul edin, sizin tedaviye ihtiyacınız var. bu derece kaygılanmak normal değil.
ayrıca yazdıklarınızla verdiğiniz cevap çok farklı. gayet birkaç sene sonra ölürse diye düşünüp yazdığınız şeyler var.
lütfen kendinizi kandırmaktan vazgeçin artık, çünkü bunun size zararı var. biz yazar geçeriz, günün sonunda siz kaygı bozukluğunu daha ağır seviyelerde yaşamaya devam edersiniz.
ayrıca karşınızdaki kişi bu kaygı probleminizi biliyor mu ? ona böyle bir rahatsızlığınız olduğunu söylediniz mi ?
Tamam kaç seferdir burada insanlardan sandığınız kadar kötü olmadığını öğrendiniz
Ama niyeyse bana hiç kaygınız azalmış gibi gelmiyor
Normal şartlar altında öğrendikten sonra ha tamam ya korktuğum gibi değilmiş diye düşünüp bu konuyu kapamanız gerek kafanızda
Ama sizin 2. Veya 3. Konunuz
O zaman da acaba bu kadar insan boşa mı yazıyor aslında??
Evet biliyor . İyi niyetime inandığı için düzelmemi istiyor
Size internetten de kaynak gösterdim. Kendi tecrübemi de anlattım ama siz saplantılı bir şekilde aynen devam ediyorsunuz.İnternette hiç burda yazdıklarınız gibi değil o yüzden endişelendim. En ciddi hastalıkların başında olduğu yazılıyor her yerde
Düzelmiştim aslında burda konu açtıktan sonea tamamen unuttum artık o sıkıntıyı. Sadece anlaşıp anlaşamayacağıma odaklandım bi kaç aydır. Ama bir anda tekrardan başladı uyuyamamaya mutsuz olmaya başladım. İyice alışıp bir gün kaybedersem diye kurmaya başladımiyi niyet başka bir şey, bu durum başka bir şey.
sizce düzelme eğiliminiz var mı ?
çözümü sorununuzla ilgili bir doktorda aradınız mı ? kendinizi ileriye taşımak için attığınız somut bir adım var mı ?
Kendiniz için tedavi olun bence.Düzelmiştim aslında burda konu açtıktan sonea tamamen unuttum artık o sıkıntıyı. Sadece anlaşıp anlaşamayacağıma odaklandım bi kaç aydır. Ama bir anda tekrardan başladı uyuyamamaya mutsuz olmaya başladım. İyice alışıp bir gün kaybedersem diye kurmaya başladım
Öyle olsa ayrılırım niye sürdüreyim ki sizce ? Mantığıma uysa bile maddi sıkıntım yok onınki kadar benim de iyi bir işim var . Ha dış görünüş olarak dakötü değilim beni isteyen tek kişi o onu da kaçırmayayım gibi bir sorunım da yok . Evet haklısınız o izlenimi veriyorum size demek ki . Ama ben ona zarar gelecek mi diyemkorkuyorum sadece ve bu beynimi meşgul ediyor. Evet örneklernize baktım amatam tersi örnekler de çok denk geldim doktor yazıları da okudum öyle bir anlatoyorlar ki sanki bi öğün yemeğini aksatsa zarar görecekmiş gibi . Yok normal insanlarw göre 20 yaş daha kısa ömürleri, yok tüm hastalıklar içinde böbrek göz ayak gibi rahatsızlıkların büyük çoğunluğu bundan kaynaklıymış , yok dikkate alınmıyor olsa da en ciddi rahatsızlıkların başındaymış. Ben bunlwrı okudum nasıl korkmayayım?Size internetten de kaynak gösterdim. Kendi tecrübemi de anlattım ama siz saplantılı bir şekilde aynen devam ediyorsunuz.
Bence siz bu adamı sevmiyorsunuz. Mantığınıza yatıyor diye evlenmek istiyorsunuz. Sevseniz böyle bir sorununuz.
Sevgilimin böyle bir hastalığı var çok korkuyorum ne yapabiliriz diye değil evlenilir mi diye konu açıyorsunuz.
Ay neyse umarım adam sizle evlenmez.
Bence adamın öyle bir düşüncesi de yok. Hanım kızımız evlenirim ben bununla demiş, kendi kendine gelin güvey olmuş işte. Hastalığı duyunca da ödü patlamış. Ama adamın diğer özelliklerinden de vazgeçmek istemiyor. Hastalık ve mantık arasında kalmış kendince. Aşk zaten yok.Size internetten de kaynak gösterdim. Kendi tecrübemi de anlattım ama siz saplantılı bir şekilde aynen devam ediyorsunuz.
Bence siz bu adamı sevmiyorsunuz. Mantığınıza yatıyor diye evlenmek istiyorsunuz. Sevseniz böyle bir sorununuz.
Sevgilimin böyle bir hastalığı var çok korkuyorum ne yapabiliriz diye değil evlenilir mi diye konu açıyorsunuz.
Ay neyse umarım adam sizle evlenmez.
20 yaş daha mı kısaymışÖyle olsa ayrılırım niye sürdüreyim ki sizce ? Mantığıma uysa bile maddi sıkıntım yok onınki kadar benim de iyi bir işim var . Ha dış görünüş olarak dakötü değilim beni isteyen tek kişi o onu da kaçırmayayım gibi bir sorunım da yok . Evet haklısınız o izlenimi veriyorum size demek ki . Ama ben ona zarar gelecek mi diyemkorkuyorum sadece ve bu beynimi meşgul ediyor. Evet örneklernize baktım amatam tersi örnekler de çok denk geldim doktor yazıları da okudum öyle bir anlatoyorlar ki sanki bi öğün yemeğini aksatsa zarar görecekmiş gibi . Yok normal insanlarw göre 20 yaş daha kısa ömürleri, yok tüm hastalıklar içinde böbrek göz ayak gibi rahatsızlıkların büyük çoğunluğu bundan kaynaklıymış , yok dikkate alınmıyor olsa da en ciddi rahatsızlıkların başındaymış. Ben bunlwrı okudum nasıl korkmayayım?