• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu komşuya ne denir şimdi?

ben olsam artık temizlemiyorum yazardım. ne halleri varsa görsünler. bu devirde böyle temizlik rutini mi olur aşırı saçma !

Arkadaşlar biz yönetici olan komsuyu rica ile yönetici olmasını istedik. Sadece apartmanın asansör bakımı vs. ile ilgilenmesi, bunların ücretinin toplanmasını sağlamasını istedik. Çok da iyi niyetli biri. O yüzden onu karıştırmadan binanın WhatsApp grubuna yazmayı düşünüyorum bu yazıdan dolayı artık temizlik yapmayacağımı ve temizlikçi tutulursa kendi payını vereceğimi. Ne dersiniz?
Yazdınız mı? Olayın akıbetini merak ettim.
Net bir sekilde tavrınızı koyun bence de.. O hanım böyle birsey yaptığına pişman olsun..

Dogru tavir nedir bilemicem ama ben olsam cevap yazmam, yorum yapmam.
Bir sorunu olan gelip soyleyebilir, veya apartman toplantisi talep edebilir.
Her yigidin yogurt yiyisi farklidir, hep ayni kalitede temizlik bekleniyorsa tek bir kisi ile anlasilmali, bunu soylemeye gerek mi var.
Muhatap alinacak bir durum gormedigim icin Muhatap almazdim.

Terbiyesiz kadın, Allah akıl fikir versin, cok sinirlendim komşunuza..Size de bol sabırlar diliyorum konu sahibi, insallah bir daha böyle tatsız bir durum yaşamazsınız.

Arkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
Oturduğum binada her daire sakini bir haftasonu binayı siliyor. Dün de benim günümdü. Virüsten dolayı bütün binayı çamaşır suyuyla sildim. Bugün biraz rahatsızdım dr.a gidiyordum ki ne göreyim. Kadın binanın girişine herkesin görebileceği bir yere bu yazıyı asmış. Görünce kan beynime sıçradı. Çünkü ben binayı silerken bu kadın yanımdan da geçti, daha önce yaptıklarına rağmen nezaketen iyi akşamlar dedim o da bana dedi. Eğer bir kusur gördüyse bunu yanımdan geçerken bana da söyleyebilirdi. Tamamen kötü niyetinden beni apartmandakilere hedef göstermeye çalışıyor. Lütfen yazdığı yazıyı okuyup fikir verebilir misiniz? Benim aklımda bir şeyler var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu gruptaki arkadaşların fikirlerine güveniyorum.
Şikayetçi olan benim yerime kendisi silsin deyin bir dahada muhattap olmayın

Arkadaşlar bina WhatsApp grubunu yönetici sadece kendi paylaşabilir olarak ayarlamış. Ben de şöyle bir toplu mesaj oluşturdum, hepsine aynı anda göndereceğim, henüz göndermedim.

Eklentiler

• IMG_20200401_054111.jpg
    IMG_20200401_054111.jpg
    169,7 KB · Görüntüleme: 264
Arkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
Oturduğum binada her daire sakini bir haftasonu binayı siliyor. Dün de benim günümdü. Virüsten dolayı bütün binayı çamaşır suyuyla sildim. Bugün biraz rahatsızdım dr.a gidiyordum ki ne göreyim. Kadın binanın girişine herkesin görebileceği bir yere bu yazıyı asmış. Görünce kan beynime sıçradı. Çünkü ben binayı silerken bu kadın yanımdan da geçti, daha önce yaptıklarına rağmen nezaketen iyi akşamlar dedim o da bana dedi. Eğer bir kusur gördüyse bunu yanımdan geçerken bana da söyleyebilirdi. Tamamen kötü niyetinden beni apartmandakilere hedef göstermeye çalışıyor. Lütfen yazdığı yazıyı okuyup fikir verebilir misiniz? Benim aklımda bir şeyler var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu gruptaki arkadaşların fikirlerine güveniyorum.
Ne nezaket gostericegim bende not yazarım aynı onun yaptığı gibi "sizin sildiginiz merdivenleri çok beğendim benim içinde silerseniz sevinirim ben artık silmiyorum merdiven temizlemek için birini bulalım yada ucretinizi vereyim " derim.ben kirilacagima onlar kırılsın banane hiç umrumda olmaz...

Komşunuzun belli ki aklından zoru var. Uğraşacak birini arıyor. Hiç muhattap olmayıp aynı şekilde merdivenleri silmeye devam ederdim. Prim vermeyin böylelerine.

ben olsam panodaki yazısının altına
"derdiniz daire 5 ile ilgiliyse burada deşifre edeceğinize direkt kendisine söyleseydiniz,eğer derdiniz genel bir bilgi vermekse daire 5i örnek vermek hiç de iyi niyetli bir davranış değil!!!" diye yazardım.

Ay ne güldüm ya hasta ruhlu birde örneğin daire5demiş ayrıca niye ailiyosunuz bir çalışan tutun

Ay 3 gündür ses çıkarmadan şunu yazacağım bunu yazacağım deyip duruyorsunuz millet olayı unuttu siz daha cvp peşindesiniz

Ben konuyla ilgili binadaki herkese bir toplu mesaj gönderdim. Kadının yaptıkları ile ilgili ve bundan dolayı da artık temizlik yapmayacağımı vs yazdım. Yan komşum aradı. Yaptığı çok ayıp, bizde çok ayıpladık dedi

Back