- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
- Konu Sahibi Melek04140
Köpük köpük bırakırım o binayı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdınız mı? Olayın akıbetini merak ettim.Arkadaşlar biz yönetici olan komsuyu rica ile yönetici olmasını istedik. Sadece apartmanın asansör bakımı vs. ile ilgilenmesi, bunların ücretinin toplanmasını sağlamasını istedik. Çok da iyi niyetli biri. O yüzden onu karıştırmadan binanın WhatsApp grubuna yazmayı düşünüyorum bu yazıdan dolayı artık temizlik yapmayacağımı ve temizlikçi tutulursa kendi payını vereceğimi. Ne dersiniz?
Hayır henüz yazmadım akşam yazmayı düşünüyorumYazdınız mı? Olayın akıbetini merak ettim.
Net bir sekilde tavrınızı koyun bence de.. O hanım böyle birsey yaptığına pişman olsun..
Şikayetçi olan benim yerime kendisi silsin deyin bir dahada muhattap olmayınArkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
Oturduğum binada her daire sakini bir haftasonu binayı siliyor. Dün de benim günümdü. Virüsten dolayı bütün binayı çamaşır suyuyla sildim. Bugün biraz rahatsızdım dr.a gidiyordum ki ne göreyim. Kadın binanın girişine herkesin görebileceği bir yere bu yazıyı asmış. Görünce kan beynime sıçradı. Çünkü ben binayı silerken bu kadın yanımdan da geçti, daha önce yaptıklarına rağmen nezaketen iyi akşamlar dedim o da bana dedi. Eğer bir kusur gördüyse bunu yanımdan geçerken bana da söyleyebilirdi. Tamamen kötü niyetinden beni apartmandakilere hedef göstermeye çalışıyor. Lütfen yazdığı yazıyı okuyup fikir verebilir misiniz? Benim aklımda bir şeyler var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu gruptaki arkadaşların fikirlerine güveniyorum.
Ne nezaket gostericegim bende not yazarım aynı onun yaptığı gibi "sizin sildiginiz merdivenleri çok beğendim benim içinde silerseniz sevinirim ben artık silmiyorum merdiven temizlemek için birini bulalım yada ucretinizi vereyim " derim.ben kirilacagima onlar kırılsın banane hiç umrumda olmaz...Arkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
Oturduğum binada her daire sakini bir haftasonu binayı siliyor. Dün de benim günümdü. Virüsten dolayı bütün binayı çamaşır suyuyla sildim. Bugün biraz rahatsızdım dr.a gidiyordum ki ne göreyim. Kadın binanın girişine herkesin görebileceği bir yere bu yazıyı asmış. Görünce kan beynime sıçradı. Çünkü ben binayı silerken bu kadın yanımdan da geçti, daha önce yaptıklarına rağmen nezaketen iyi akşamlar dedim o da bana dedi. Eğer bir kusur gördüyse bunu yanımdan geçerken bana da söyleyebilirdi. Tamamen kötü niyetinden beni apartmandakilere hedef göstermeye çalışıyor. Lütfen yazdığı yazıyı okuyup fikir verebilir misiniz? Benim aklımda bir şeyler var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu gruptaki arkadaşların fikirlerine güveniyorum.
Bence gayet açık ve yeterli bir cevap olmuşArkadaşlar bina WhatsApp grubunu yönetici sadece kendi paylaşabilir olarak ayarlamış. Ben de şöyle bir toplu mesaj oluşturdum, hepsine aynı anda göndereceğim, henüz göndermedim.
Nerden biliyorsunuz yapmadığımı? Buraya attığım mesajın daha ağırını yazıp, binadakilere gönderdim çarşamba akşamıAy 3 gündür ses çıkarmadan şunu yazacağım bunu yazacağım deyip duruyorsunuz millet olayı unuttu siz daha cvp peşindesiniz