- 9 Temmuz 2018
- 618
- 772
- 103
- Konu Sahibi Melek04140
"Sıcak poğaça da ister misiniz? "Yazın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben demıstım okumaya gıtmıstır o almıstır goturmustur eve okuyalım anlayalım etkınlıgı yapacakArkadaşlar fotoğrafta görünen onun yazdığı kağıt da, benim cevap olarak yazdığım kağıt da oradan kaldırılmış. Şu an pano boş. Ya kağıtları aldı gitti, eve gidip cevap yazacak yeni bir kağıt asacak, ya da yaptığından utandı kaldırdı. Belki yarın yeni bir kağıt daha asar cevaben
yonetıcıye yazının resmını gosterseydınız keskeArkadaşlar yazıyı yönetici almamış sordum şimdi. Tahmin ettiğim gibi kadın ya utanıp aldı ya da cevap yazıp asacak oraya.
Yönetici yazıyı gördü canım bilgisi varyonetıcıye yazının resmını gosterseydınız keske
Bu da mümkün, çok cahil (okumamış anlamında demiyorum yanlış anlaşılmasın, kişilik olarak cahil) insanlar olduğu için pek muhatap olmuyorum açıkçası. Benim yüzüme karşı hocam hocam der dururlar gördüklerinde, ancak arkandan konuşmadıklarını garantisini kesinlikle veremem.ben demıstım okumaya gıtmıstır o almıstır goturmustur eve okuyalım anlayalım etkınlıgı yapacak
onda kapasıte nerdeee okuyacak da parcaları bırlestırecek de anlayacak da muhakeme yetenegı gerek onun ıcın
bu komsu dıger komsulardan da mı cekınmıyordu kafasına gore ıs yapmıs
mesela ben olsam apartmanda boyle bır yazı gorsem yazıyı alır yonetıcının kapısını calar su komsu dıger komsu ıcın boyle terbıyesızce davranısta bulunmus apartman ıcı huzuru bozuyor sıkayetcıyım ılk yazandan derdım ve o komsuyla da gorusmeyı ben de keserdım
bellıkı bunlar gun ıcınde toplanıp sızın dedıkodunuzu yapıyorlar bellıkı ıclerınde en ısguzarı durun ben hallederım bu ısı dıye atılmıs o yuzden yazılmıs
o yazıyı kaldıran da o fıtnefucur kadınlardan bırının kocasıdır
Kesinlikle artık temizliğe karışmıyorum, kendi katım hariçKendi katınız haricini silmeyin!
Arkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
Oturduğum binada her daire sakini bir haftasonu binayı siliyor. Dün de benim günümdü. Virüsten dolayı bütün binayı çamaşır suyuyla sildim. Bugün biraz rahatsızdım dr.a gidiyordum ki ne göreyim. Kadın binanın girişine herkesin görebileceği bir yere bu yazıyı asmış. Görünce kan beynime sıçradı. Çünkü ben binayı silerken bu kadın yanımdan da geçti, daha önce yaptıklarına rağmen nezaketen iyi akşamlar dedim o da bana dedi. Eğer bir kusur gördüyse bunu yanımdan geçerken bana da söyleyebilirdi. Tamamen kötü niyetinden beni apartmandakilere hedef göstermeye çalışıyor. Lütfen yazdığı yazıyı okuyup fikir verebilir misiniz? Benim aklımda bir şeyler var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu gruptaki arkadaşların fikirlerine güveniyorum.
Burası İstanbul'un düşük gelirli ailelerinin oturduğu bir semt. Görev icabı buradayım. Maddi durumlarının el vermediğini söyleyerek temizlikçi tutmaya yanaşmıyorlar
Arkadaşlar biz yönetici olan komsuyu rica ile yönetici olmasını istedik. Sadece apartmanın asansör bakımı vs. ile ilgilenmesi, bunların ücretinin toplanmasını sağlamasını istedik. Çok da iyi niyetli biri. O yüzden onu karıştırmadan binanın WhatsApp grubuna yazmayı düşünüyorum bu yazıdan dolayı artık temizlik yapmayacağımı ve temizlikçi tutulursa kendi payını vereceğimi. Ne dersiniz?
ne demek istediğinizi anlamadım. yönetici olan komşuyu yönetici olmasını istedik ne demek ? ne kadar çetrefilli hale getiriyorsunuz apartmanda asansör var ama fakir apartmanı ? temizlik parası verilecek , ben veremem diyen temizliği yapsın diğer sakinler temizliği yapana para versin. ben temizlik yapmıyorum, bitti. bu kadar. valla gelip kadınla konuşasım var o kadar gıcık oldum kadına sizin naifliğinize de ayrıca gıcık oldum çirkefe çirkef lütfen hocamArkadaşlar biz yönetici olan komsuyu rica ile yönetici olmasını istedik. Sadece apartmanın asansör bakımı vs. ile ilgilenmesi, bunların ücretinin toplanmasını sağlamasını istedik. Çok da iyi niyetli biri. O yüzden onu karıştırmadan binanın WhatsApp grubuna yazmayı düşünüyorum bu yazıdan dolayı artık temizlik yapmayacağımı ve temizlikçi tutulursa kendi payını vereceğimi. Ne dersiniz?
Ayy gicik kadin sende deki bu yaziyi yazdigina gore yere düsmemissiniz keske düsseydin de kafan patlasaydiArkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
Oturduğum binada her daire sakini bir haftasonu binayı siliyor. Dün de benim günümdü. Virüsten dolayı bütün binayı çamaşır suyuyla sildim. Bugün biraz rahatsızdım dr.a gidiyordum ki ne göreyim. Kadın binanın girişine herkesin görebileceği bir yere bu yazıyı asmış. Görünce kan beynime sıçradı. Çünkü ben binayı silerken bu kadın yanımdan da geçti, daha önce yaptıklarına rağmen nezaketen iyi akşamlar dedim o da bana dedi. Eğer bir kusur gördüyse bunu yanımdan geçerken bana da söyleyebilirdi. Tamamen kötü niyetinden beni apartmandakilere hedef göstermeye çalışıyor. Lütfen yazdığı yazıyı okuyup fikir verebilir misiniz? Benim aklımda bir şeyler var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu gruptaki arkadaşların fikirlerine güveniyorum.