• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu komşuya ne denir şimdi?

Arkadaşlar yazıyı yönetici almamış sordum şimdi. Tahmin ettiğim gibi kadın ya utanıp aldı ya da cevap yazıp asacak oraya.

Arkadaşlar fotoğrafta görünen onun yazdığı kağıt da, benim cevap olarak yazdığım kağıt da oradan kaldırılmış. Şu an pano boş. Ya kağıtları aldı gitti, eve gidip cevap yazacak yeni bir kağıt asacak, ya da yaptığından utandı kaldırdı. Belki yarın yeni bir kağıt daha asar cevaben
ben demıstım okumaya gıtmıstır o almıstır goturmustur eve okuyalım anlayalım etkınlıgı yapacak
onda kapasıte nerdeee okuyacak da parcaları bırlestırecek de anlayacak da muhakeme yetenegı gerek onun ıcın :D

bu komsu dıger komsulardan da mı cekınmıyordu kafasına gore ıs yapmıs

mesela ben olsam apartmanda boyle bır yazı gorsem yazıyı alır yonetıcının kapısını calar su komsu dıger komsu ıcın boyle terbıyesızce davranısta bulunmus apartman ıcı huzuru bozuyor sıkayetcıyım ılk yazandan derdım ve o komsuyla da gorusmeyı ben de keserdım
bellıkı bunlar gun ıcınde toplanıp sızın dedıkodunuzu yapıyorlar bellıkı ıclerınde en ısguzarı durun ben hallederım bu ısı dıye atılmıs o yuzden yazılmıs
o yazıyı kaldıran da o fıtnefucur kadınlardan bırının kocasıdır

ben demıstım okumaya gıtmıstır o almıstır goturmustur eve okuyalım anlayalım etkınlıgı yapacak
onda kapasıte nerdeee okuyacak da parcaları bırlestırecek de anlayacak da muhakeme yetenegı gerek onun ıcın :KK70:

bu komsu dıger komsulardan da mı cekınmıyordu kafasına gore ıs yapmıs

mesela ben olsam apartmanda boyle bır yazı gorsem yazıyı alır yonetıcının kapısını calar su komsu dıger komsu ıcın boyle terbıyesızce davranısta bulunmus apartman ıcı huzuru bozuyor sıkayetcıyım ılk yazandan derdım ve o komsuyla da gorusmeyı ben de keserdım
bellıkı bunlar gun ıcınde toplanıp sızın dedıkodunuzu yapıyorlar bellıkı ıclerınde en ısguzarı durun ben hallederım bu ısı dıye atılmıs o yuzden yazılmıs
o yazıyı kaldıran da o fıtnefucur kadınlardan bırının kocasıdır
Bu da mümkün, çok cahil (okumamış anlamında demiyorum yanlış anlaşılmasın, kişilik olarak cahil) insanlar olduğu için pek muhatap olmuyorum açıkçası. Benim yüzüme karşı hocam hocam der dururlar gördüklerinde, ancak arkandan konuşmadıklarını garantisini kesinlikle veremem.

Notunuz bile saçma , size de çok kızdım. Bu kadın not insani muamele muhatap olup konuşma vs buna dahi layık değil. Yöneticiye gideceksiniz durum bu bu, para toplarsanız katılırım. Yoksa bugünden itibaren temizliğe katılmıyorum, bitti. Kendini bu yolla saygıdeğer yapmaya çalışıyor, neden muhatap oluyor sunuz ?

Arkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
Oturduğum binada her daire sakini bir haftasonu binayı siliyor. Dün de benim günümdü. Virüsten dolayı bütün binayı çamaşır suyuyla sildim. Bugün biraz rahatsızdım dr.a gidiyordum ki ne göreyim. Kadın binanın girişine herkesin görebileceği bir yere bu yazıyı asmış. Görünce kan beynime sıçradı. Çünkü ben binayı silerken bu kadın yanımdan da geçti, daha önce yaptıklarına rağmen nezaketen iyi akşamlar dedim o da bana dedi. Eğer bir kusur gördüyse bunu yanımdan geçerken bana da söyleyebilirdi. Tamamen kötü niyetinden beni apartmandakilere hedef göstermeye çalışıyor. Lütfen yazdığı yazıyı okuyup fikir verebilir misiniz? Benim aklımda bir şeyler var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu gruptaki arkadaşların fikirlerine güveniyorum.

Asla silmedim silmem eski oturduğum evsede parasi neyse veririm ben merdivem silmem dedim kabul ettiler baska binaya geçtim ablaya soyledim biz hallederiz dediler silmeyin hatta deyin sana aylik parasini vereyim kendin sil ozmn silmiyorum diyin evi aldi diye binayi aldi saniyor gerizekalı ay cok sinirlendim suan iyki basima gelmedi

Arkadaşlar biz yönetici olan komsuyu rica ile yönetici olmasını istedik. Sadece apartmanın asansör bakımı vs. ile ilgilenmesi, bunların ücretinin toplanmasını sağlamasını istedik. Çok da iyi niyetli biri. O yüzden onu karıştırmadan binanın WhatsApp grubuna yazmayı düşünüyorum bu yazıdan dolayı artık temizlik yapmayacağımı ve temizlikçi tutulursa kendi payını vereceğimi. Ne dersiniz?

Kadın tutmayı kabul etmezlerse siz kendi sıranızda tutabilirsiniz. Ortak tutup 6 kere parça parça ödemekle sadece kendi sıranızda tutup 1 kere ödemek ücret olarak aynı tutara denk geliyor

Arkadaşlar biz yönetici olan komsuyu rica ile yönetici olmasını istedik. Sadece apartmanın asansör bakımı vs. ile ilgilenmesi, bunların ücretinin toplanmasını sağlamasını istedik. Çok da iyi niyetli biri. O yüzden onu karıştırmadan binanın WhatsApp grubuna yazmayı düşünüyorum bu yazıdan dolayı artık temizlik yapmayacağımı ve temizlikçi tutulursa kendi payını vereceğimi. Ne dersiniz?

Ben artik silmicem silmek zorunda degilim temizlik tutmuyorsaniz icinizden bitinr psrasini verrym silin diyin trmizlilciyi kabul etmezler onuda kabul etmezlerse silmeyin oyle bir zorunlulugunuz yok istedikleri kdr soylensinler konusur konusur susarlar

siz de kapıya yapıştırın 'beğenmeyen birini tutsun' Daire 5. Buraya sorup da niye vakit kaybediyorsunuz. :confused:olayı soğutmadan misilleme yapın ki anlamı olsun.

ne demek istediğinizi anlamadım. yönetici olan komşuyu yönetici olmasını istedik ne demek ? ne kadar çetrefilli hale getiriyorsunuz apartmanda asansör var ama fakir apartmanı ? temizlik parası verilecek , ben veremem diyen temizliği yapsın diğer sakinler temizliği yapana para versin. ben temizlik yapmıyorum, bitti. bu kadar. valla gelip kadınla konuşasım var o kadar gıcık oldum kadına :KK53: sizin naifliğinize de ayrıca gıcık oldum çirkefe çirkef lütfen hocam

Daire 5
Ama olur mu öyle, merdivenleri kurulamadan lütfen 😂

Komşu bence farklı biraz. Normalde rahatsız olduğun bişeyi ya o kişiye ya da yöneticiye söylersin. Hedef göstererek bir de kim olduğunu yazmazsın. Olay çıkarmak istiyor heralde. O kişiye gider sorar yöneticiye de söylerim 💁 hee bide altına bi cvp yazılabilir ama ele güne karşı kendi rezilliği ile kalsın 💁

Ben doğru okudum dimi açık açık sizi hedef gostermis😳😳😳😳
Ben sizin yerinizde olsam toplantı talep edip ben artık merdiven silemem kadın tutma taraftarıyım kabul etmezler ise ozaman siz silin derim..

A
Arkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
Oturduğum binada her daire sakini bir haftasonu binayı siliyor. Dün de benim günümdü. Virüsten dolayı bütün binayı çamaşır suyuyla sildim. Bugün biraz rahatsızdım dr.a gidiyordum ki ne göreyim. Kadın binanın girişine herkesin görebileceği bir yere bu yazıyı asmış. Görünce kan beynime sıçradı. Çünkü ben binayı silerken bu kadın yanımdan da geçti, daha önce yaptıklarına rağmen nezaketen iyi akşamlar dedim o da bana dedi. Eğer bir kusur gördüyse bunu yanımdan geçerken bana da söyleyebilirdi. Tamamen kötü niyetinden beni apartmandakilere hedef göstermeye çalışıyor. Lütfen yazdığı yazıyı okuyup fikir verebilir misiniz? Benim aklımda bir şeyler var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu gruptaki arkadaşların fikirlerine güveniyorum.
Ayy gicik kadin sende deki bu yaziyi yazdigina gore yere düsmemissiniz keske düsseydin de kafan patlasaydi

Back