Bu koku da ne

arkadaşım çok çok geçmiş olsun. alez yerine hasta çarşafları var sakın yanlış anlama biz büyüklerimiz için kullanıyoruz inan bana artık okadar raht ki ikincisi hasta bezleri artık okadar büyük değil canını sıkma iyice araştır normal kilot gibi. internette araştır karşına çıkacaktır. bebek bezinden daha rahat edersin. ama en yakın zamanda dr a gitmelisin. koltuklarına gelince koltuk yıkayan firmalar var takımı 100 tl ye yıkattım ben evine kadar geliyorlar miss gibi oluyor oturduğum apartmanda yangın çıktı düşün mis gibi oldu. yatağını da aynı şekilde yıkatabilirsin. makinaları var kocaman. yarım saatte hallediyorlar canını sıktığına değmez. eşine de bebek gelmeden ev temizliği yaptırdığını söylersin. bence en yakın zamanda eşinle konuşmalısın durumu destek olacağına eminim.

Eşinize sorununuzu söylemek yerine kalk kendin yap neden diyorsunuz ki? Onu kırıyorsunuz, sevgisiz hissettiriyorsunuz, saklıyorsunuz. Kendinizi ve onu hırpalıyorsunuz..
Külot şeklinde deapers mı neydi, bezler var. Çok ince yapılı gerçekten tam bir külot..
Belki işinize yarar. Farklı doktorlardan görüş almak, alternatif tıppı denemek de olabilir. Bununla ilgili bitkisel takviyeler, şifalı dualar var. Psikolojik olarak bile işe yarar.
Geçmiş olsun..

Bence eşinize anlatacaksanız yalansız anlatmalısınız. Yalansız dediğim saklamadan, zaten anlatmış olacaksınız hamilelik yüzünden oldu veya yeni başıma geldi demek yerine dürüst olun. Eşinizden göreceğiniz destek sizi daha rahatlatacak bundan eminim. Şimdiye kadar farketmemiş olması imkansız zaten, bu durumu saklayarak aranızda duvarlar örüyorsunuz. Bakın eşiniz artık sevginizden şüphe duymaya başlamış. Bence bu akşam dosdoğru herşeyi anlatın. İnanın bana çok rahatlayacaksınız. Bu arada Allah yardımcınız olsun ve inşallah bir çözüm yolu bulursunuz eşinizle birlikte. Bu bir hastalık utanılacak birşey değil.

Ben eşinizin yerinde olsam, hastaliginizdan değil ama böyle bir durumu saklamış olmanızdan dolayı rahatsız olurdum. Hem ayrıca anlamamasi imkansız gibi birşey, islakligi hissetmediğini düşünelim, kokuyu da mi anlamayacak. Kusura bakmayın ama kokuyu duyduğum an ben sorardim ve kendimden saklandığı için çok bozulurdum. Yani demek istediğim koskoca insan, anlamıştır çoktan. Akşam eve geldiği zaman, kucuklugunuzde çok sık olduğunu ama genclestikce nadirlestigini, bu yüzden ona söyleme lüzumu duymadığınızı çünkü kendinizin bile ciddiye almadığını. Evlenince tekrar siklastigini ve sebebini anlayamadiginizi ve ayrıca utandiginizi. Bu sebeple söylemek istemediğinizi. Geçer diye beklediğinizi ama hamile kalınca utanacak ve dayanacak halinizin kalmadığını söyleyin. En azından yalanci muamelesi görmezsiniz, siz de rahatlamış olursunuz.

Açıkyüreklilikle anlatın durumu. İnanın sağlık probleminiz ,eşinizin onu sevmediğinizi düşünmesinden daha hafif bir problem. Olay sağlık problemiyken ne kadar yanlış anlaşılmalara sebep olmuş. Bunu kendinizede eşinizede yapmayın ,yazık ikinizede.
Eşiniz sizi hiç utandırmamış,anlamamazlıktan gelmiş,deşmemiş,sizi bu anlamda üzmemiş.
Neden misafir ağırlamak istemediğinizi,sabah yataktan kalkıp neden ütü yapmadığınızı çok başka yerlere çekmiş doğal olarak,sizde uzatmayın artık ,saklamayın.
Eminim eşiniz destek olacaktır tedavi konusunda.
Konuşmalısınız akşam kesinlikle.
Bu sağlık problemi,utanmanızı gerektiren bir durum değil asla zira elinizde olan birşey değil.
Üzmeyin kendinizi,konusunca çözülür inşallah.

Yazdılarınza sonuna kadar katılıyorum.Ayrıca empati yapmasının gerektiği kanaatindeyim.Eşiniz böyle bir şeyi evlenmeden önce saklasa ne düşünürdünüz konu sahibi?

Vah arkadaşım. Anlat şunu da rahatla be...seni bu kadar seven adama ve kendine yapma şu eziyeti. Belki de kolaylıkla halledilecek birşey ah ben bu sıkıntıyı niye çekmişim diyeceksin.uzun zamandır hiçbir konuya yorum yazmıyordum,, çok üzüldüm durumuna yazmak zorunda hissettim.

Yazdılarınza sonuna kadar katılıyorum.Ayrıca empati yapmasının gerektiği kanaatindeyim.Eşiniz böyle bir şeyi evlenmeden önce saklasa ne düşünürdünüz konu sahibi?

Aynen şu anda konu sahibi eşim saklamış, ben hissediyorum vs gibisinden konu açsa, hepimiz yuklenirdik adama. Ama ben konu sahibinin eşinin yerinde olmak istemezdim, hayat arkadaşım diyeceğim insan benden birşey saklasin istemezdim.

Tamam biz çok iyi niyetli bakıyoruz, Allah şifa versin ama belki adam için bu durum çok önemli olucak? Ben bu hastalıkla ugrasamam, keşke evlenmeden soyleseydin etkili olurdu diyecek ? Konu sahibi o zaman ne diyecek acaba... Eşim beni yanlız bıraktı, hastalığımi anlayışla karşılamadi dese bile, adam benden 2 sene boyunca saklamış hastalığını cevabı yeterli.

Bu en kötü ihtimal tabi, adam kesin anlamıştır. Ben sorun çıkacağını sanmam, sadece cesaret lazım.

Sabahtan beri agliyorum elimde degil. cocuk gibi bi cisimi tutamiyorum utaniyorum kensimden esime bunu yasattigim icin de cok uzgunum o kadar hakli ki her konuda o kadar iyi bir adam ki bana cok fazla o. bocek gibiyim hic bi ise yaramiyorum kucucuk bi bocek mide bulandirici hem korkak. Allahim bana yardim et

Bebek bezi sana yetmez ki hayatım hasta bezlerinden kullan.Eşinle de durumunu paylaş .Allah yardımcın olsun

Kendine böyle davranmakla bişey kazanamazsın canım.Hadi evlenmeden öyce söylemediniz yada söyleyemediniz ama bari daha fazla bu durumu saklamayın.Bakın bu durumdan dolatı söylemediğiniz için hiç yere eşinizi üzecek davranışlar da sergilemişsiniz.Allah şifa versin.

Konu sahibi eşine söylemen gerekiyor . Bir sitede okuduğum bir yazıda bunun bir hormon nedeni ile kaynaklanabildiğini bile yazıyor . Bu bir hastalıksa sen ne yapabilirsin ki . Gece yatmadan önce su vs . fazla içmemeye çalış alarma gerek kalmadan kendini uyandırmaya çalış . Bez güven verir biraz . Nasıl olsa bez var dersen sıkıntıyı çözebileceğini düşünmüyorum .

lütfen kendinize gelin.
adı üstünde bu bi HASTALIK.
bunu kendi içinize atarak sorunu sadece daha fazla büyütüyosunuz.
eşinizden saklamanız çok çok saçma.
o hayat arkadaşınız, öğrenince size destek olacak ve belki de hemen çözülecek bi doktor bulacak.
boşuna kendinizi yıpratıyosunuz.
siz böyle oldukça kendinizi girdaba sürüklemekten başka bişey yapmıyosunuz.
eşinizle konuşun, utanacak çekinecek hiçbir şey yok.

yestiskinler icin bezler var evet..birde canim eger normal dogum yaparsan o zaman ilk baslarda idrarini hic tutamiyor gibi olacaksin...yani durum daha vahim olabilir..ama iyi bir doktora gitsen..bi caresi olmali sanki...cok gecmis olsun.

Yazdiginiz mesajlardan bana biraz durumunuz psikolojik gibi geldi.

Kendinizi cok sikmissiniz belki rahat birakirsaniz bu sorunun daha iyi cozeceksiniz.

hastalik saglik insan icindir. Bu bir rahatsizlik isteyerek yaptiginiz birsey degil. Suclu hissetmeyin kendinizi ve esinizle paylasin bu durumu beraber daha iyi cozum bulabilirsiniz.

Ailenin yanına git mail at eşine
Olsun bitsin
Yüz yüze gelene kadar da biraz sakinleşmis olursun
Bir tek gönder tuşuna basacaksin o kadar
Hatta bu konuyu gönder

İnsanların cesaretini söyle olsaydı böyle olsaydı diye kirmamak gerekiyor
Olan olmuş doğruca Davut değiliz
Burada bize düşen destek vermek
Destek vermiyorsak cesaretini kirmamak

Depend külotu alıp neden kullanmıyosunuz? Konu açılalı kaç gün olmuş? En azından bugün bu sorunu yaşamazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…