Oh rahatladım =)Hepinize teker teker tesekur ediyorum arkafaslar yapamam dedigim seyi yaptim ve esimle paylastim.
Ben bana sarilir teselli eder zannediyordum ama soguk kanlilikla dinledi sadece. hic farketmemis bu zamana kadar.
Neden bana soylemedin ayni yataga giriyoruz dedi.
Bunu bu kadar profesyonelce sakladiysan baska sakladiklarin da olabilir ben nasil guveneyim sana dedi
O sordu ben cevapladim o sordu ben cevapladim. aglamadim hic hatta benim ustume gelseydi napcaktin dedi ben de geldi ya sen de terledim sandin dedim gulustuk.
Ben bu durumu sorun etmiyorum ama bana yaptiklarin cok uzdu beni ii ki bir aciklaman varmis dedi.
Bu arada hala sarilmadi bana kirgin gibi kizgin gibi...
Ne yapabiliriz sen neler yaptin bu zamana kadar dedi anlattim herseyi.
Uzerimden o kadar buyuk bir yuk kalkti ki anlatamam. ama simdi de acaba beni kontrol eder mi her sabah diye dusunuyorum :\
Allah hepinizden razi olsun, buyuk kucuk hanginizin ne derdi varsa sifa verain insallah. bana cesaret verdiniz ve paylasabildim esimle. bundan sonrasi icin sadece dua istiyorum sizden. umarim kisa surede kurtulurum, gercekten bazi arkadaslarin soyledigi gibi dogum esnasinda yada sonrasinda hallolur.
Tekrar tesekkur ediyorum hepinize
Bende :) cok tesekkur ederimOh rahatladım =)
Hepinize teker teker tesekur ediyorum arkafaslar yapamam dedigim seyi yaptim ve esimle paylastim.
Ben bana sarilir teselli eder zannediyordum ama soguk kanlilikla dinledi sadece. hic farketmemis bu zamana kadar.
Neden bana soylemedin ayni yataga giriyoruz dedi.
Bunu bu kadar profesyonelce sakladiysan baska sakladiklarin da olabilir ben nasil guveneyim sana dedi
O sordu ben cevapladim o sordu ben cevapladim. aglamadim hic hatta benim ustume gelseydi napcaktin dedi ben de geldi ya sen de terledim sandin dedim gulustuk.
Ben bu durumu sorun etmiyorum ama bana yaptiklarin cok uzdu beni ii ki bir aciklaman varmis dedi.
Bu arada hala sarilmadi bana kirgin gibi kizgin gibi...
Ne yapabiliriz sen neler yaptin bu zamana kadar dedi anlattim herseyi.
Uzerimden o kadar buyuk bir yuk kalkti ki anlatamam. ama simdi de acaba beni kontrol eder mi her sabah diye dusunuyorum :\
Allah hepinizden razi olsun, buyuk kucuk hanginizin ne derdi varsa sifa verain insallah. bana cesaret verdiniz ve paylasabildim esimle. bundan sonrasi icin sadece dua istiyorum sizden. umarim kisa surede kurtulurum, gercekten bazi arkadaslarin soyledigi gibi dogum esnasinda yada sonrasinda hallolur.
Tekrar tesekkur ediyorum hepinize
Bence esin sana destek olacaktir.Utanma sikilma.Nasil soylenir ki evlenmeden de vardi evlenmeseydim keske tek basima bir hayatim olsaydi
İnsanların cesaretini söyle olsaydı böyle olsaydı diye kirmamak gerekiyor
Olan olmuş doğruca Davut değiliz
Burada bize düşen destek vermek
Destek vermiyorsak cesaretini kirmamak
Ben doğrucu davutluk yapsın demedim ki zaten. Öbür mesajımı da okursanız eğer, en kolay şekilde yalanci durumuna düşmeyerek, nasil aciklayabilecegi hususunda da yardımcı oldum.
Sadece durumun genel değerlendirmesini yaptım o kadar. Konu sahibi zaten iyiniyetimin farkında olmasa beğenmez mesajımı. Siz algilayamadiniz bence, tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Haa ayrıca siz karar merci misiniz de, talimatlariniza uygun tavsiye vericem. Hiç hoş hareketler değil BENCE bunlar, azarlar gibi başkasının konusunda, mesajımı alintilayip muhattap almanız. Cevap hakkı bana geçtiği için alintidim.
Gunaydin:) anlattim esime herseyi hic sorun etmedi iyi ki yaptiklarinin bir aciklamasi varmis dedi. Cesaretlendirdiginiz icin cok sagolun :)
Bu arada ben sizin daha onceki yorumlarinizi da okudugum icin anladim niyetinizi ama Defnehan sadece o yorumu gorduyse yanlis anlamis olabilir. ikinizin de guzel niyetli insanlarsiniz lutfen benim yuzumden tartismayin kendimi kotu hissettim:\
Bak bu güzel haber ışte :) bundan sonra sebepler üzerine yoğunlaş. Ankaradasin sanırım değil mi. Hacettepe tip çok ileri mesela. Doktor araştırmasına gir, hem fizyolojik hem psikolojik sebeplerini arastir, hem de kadın doğum doktoruna danış. Kendi kafanda inanirsan eğer, bunun üstesinden gelebilirsin. Bebek doğunca ilgilenmek zorlasabilir. Sgk kabul eden özel hastaneler var. Tıp'ın merkezindesin, bu da büyük bir sans.
Tartismiyorum sadece yargısız infaz edildigim için bozuldum sadece :) tartışmak olur mu hiç, koca koca insanlarız ama :) benim huyum bu, tüm ihtimalleri değerlendirmek. Üstüme vazife miydi, hayır. Ama tum sayfaları okudum, kendimi yerine koydum. Bana cesaretlendirilmeye ihtiyacın var gibi geldi. Biraz ağır olmuş olabilir, sen kırılma rica ederim. Ama bak sonuç ise yaradı :)
Evet ankardayim hacettepe aklimda:) gebelik suresince ne yapilir bilmiyorum, yine kadindoguma da devlet hastanesine cok iyi bir doktora gidiyorum konusacagim insallah ilk randevumda.
Evet cesaretlendirme ise yaradi ben bile inanamiyorum kendime :) esim dalgaya vuruyor hatta gece beni tuvalete kaldirdi
Gececek ben de inaniyorum guzel dilekleriniz icin tesekkurler :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?