- 13 Ağustos 2020
- 15.243
- 86.089
- 548
- 32
tarif edemeyecek muhtemelenitiraf edeyim iyi reklam olmuş ama![]()
nasıl bi beynin var çok merak ettim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarif edemeyecek muhtemelenitiraf edeyim iyi reklam olmuş ama![]()
![]()
Nerenle izledin diziyi ya haladan kalmadı piyangodan kazandınız yaMerhaba hemen konuya giriyorum hanımlar. Telefonla yazdığım için pek iyi yazamadım kusura bakmayin
5 yıllık evliyiz çocuk yok. Bizim durumumuz önceden iyi değildi. Eşimin işleri de iyi değildi. Eşimin halasından daha sonra yüklü bir miktar kaldı... Çok şükür diyemiyorum çünkü hayır getirmedi bu para maalesef. O parayla ilk önce güzel bir muhitte güzel pahalı bir ev aldık. Durumumuz iyiydi. Eşim de zaten işlerin altından kalkamadığı için tamamen bıraktı. Paramız da var iyi yaşıyoruz. Ben de tüm gün ev de oturmaktan sıkıldığım için karşı evdeki komşumuzun kafesine ortak oldum beraber işletiyoruz. Karşı komşumuz çok iyi çok memnunum. Ailesi de gayet iyi. Ama benim kıt akıllı kocam onların evini dürbünle izliyor. Ilk yakaladığımda inkar etti. Yok başka yere baktığını söyledi. Ama elinden dürbün düşmediğinde her şeyi itiraf etti. Komşumuz 2 çocuklu bir adamla evlendi. Meğer bizim komşumuz periymiş3. Çocukları evlatlık. Evlatlık olan çocuk komşum ve komşumuzun annesi ablasi periymiş. Komşumuzun kocasi ve çocukları faniymis onların peri olduğunu bilmiyorlarmis.
Kafayı yedin diyorum dinlemiyor bana da ispat etmeye çalışıyor ben de belki doğru çıkarda kocam delirmemistir diye baktım ama yok her şey normal. Bir türlü inanmıyor. Neymiş sihir yapıyorlarmış insanları donduruyolarmis sihirle bir yerlere gidiyor isinlaniyorlarmis daha neler neler
Bu adamla ne yapmalı![]()
Hahahhahahaha salakkk uyeeeMerhaba hemen konuya giriyorum hanımlar. Telefonla yazdığım için pek iyi yazamadım kusura bakmayin
5 yıllık evliyiz çocuk yok. Bizim durumumuz önceden iyi değildi. Eşimin işleri de iyi değildi. Eşimin halasından daha sonra yüklü bir miktar kaldı... Çok şükür diyemiyorum çünkü hayır getirmedi bu para maalesef. O parayla ilk önce güzel bir muhitte güzel pahalı bir ev aldık. Durumumuz iyiydi. Eşim de zaten işlerin altından kalkamadığı için tamamen bıraktı. Paramız da var iyi yaşıyoruz. Ben de tüm gün ev de oturmaktan sıkıldığım için karşı evdeki komşumuzun kafesine ortak oldum beraber işletiyoruz. Karşı komşumuz çok iyi çok memnunum. Ailesi de gayet iyi. Ama benim kıt akıllı kocam onların evini dürbünle izliyor. Ilk yakaladığımda inkar etti. Yok başka yere baktığını söyledi. Ama elinden dürbün düşmediğinde her şeyi itiraf etti. Komşumuz 2 çocuklu bir adamla evlendi. Meğer bizim komşumuz periymiş3. Çocukları evlatlık. Evlatlık olan çocuk komşum ve komşumuzun annesi ablasi periymiş. Komşumuzun kocasi ve çocukları faniymis onların peri olduğunu bilmiyorlarmis.
Kafayı yedin diyorum dinlemiyor bana da ispat etmeye çalışıyor ben de belki doğru çıkarda kocam delirmemistir diye baktım ama yok her şey normal. Bir türlü inanmıyor. Neymiş sihir yapıyorlarmış insanları donduruyolarmis sihirle bir yerlere gidiyor isinlaniyorlarmis daha neler neler
hepsı bu Kovıt19 yuzundenitiraf edeyim iyi reklam olmuş ama![]()
![]()
sakin ol şampiyon banlanmaHahahhahahaha salakkk uyeee![]()
Eşiniz kaç yaşında hâlâ sihirli annemin etkisinden çıkamamışMerhaba hemen konuya giriyorum hanımlar. Telefonla yazdığım için pek iyi yazamadım kusura bakmayin
Hıı o yüzden kaç sayfa oldu tm. ablacimDalga geçmeye gelmişsiniz ama vallahi onu bile başaramıyorsunuz. Komik desem değil, yaratıcı hiç değil. Zeka seviyeniz yetersiz kalıyor. Çok zekidir bu forumun kadınları.
Ya Haladan kaldı siz yanlış izlediniz benceNerenle izledin diziyi ya haladan kalmadı piyangodan kazandınız ya
demek kı amacın fenomen olmak burda para kazanamazsın bacımHıı o yüzden kaç sayfa oldu tm. ablacim
Ben bile banlanmadım yardırsınsakin ol şampiyon banlanma![]()
o halaya de evlatlık alsın benı yada sız alın zaten bu gıdısle meftah hersey bana kalırYa Haladan kaldı siz yanlış izlediniz bence
Koca benim kocaaa Haladan kaldi
amacın omu ıstersen sıkayet edeyım içinde kalmasınBen bile banlanmadım yardırsın
Boyle konulari okumak icin girmiyorum girip bunlari okuyacaksam ne olur engelleneyimsakin ol şampiyon banlanma![]()