- 31 Temmuz 2019
- 954
- 1.793
-
- Konu Sahibi Tambiir_mavi3451
çocuklugunuza veriyorum. Sende bir bayansın ve hemcinslerine yaptığın. Yorum bu kızlara hiç güvenmiyorum diyorsun ya seni kınıyorum. Erkegin içinde yoksa yapmaz ama senin kocanın nefsi kayarsa kız nerden bilsin onun evli oldugunu yani bilemiyorum da siz sürekli kocanızı övüp hemcinsinizi yerden yere vurmussunuz ama sunuda söyleyim ozaman kocana fazla güvenme tamammı.. Mini etek giyse bir bayan, kız bundan sananeki bakmasın kocan ozaman bende şort, mini etek giyerim, bizim buralardada insan açık giyınir ama kimse dönüptte bakmaz zihniyet meselesiArkadaşların ve ablalarım hepinize merhaba. Ben 22 yasinda 4 aylık evli bir bayanım. Aynı zamanda üniversiteye hazırlanıyorum. Esim Polis memuru. Eşimi çok kiskaniyorum ama kiskancliklarim yerli mi yersiz mi onu bilemiyorum. Belki de mesleğinden ötürü diye düşünüyorum bu konuda yardım edin bana allah rızası içinbazen bu kıskançlığın yüzünden tatlı ekmegin evimde zehir oluyor. Bir kaç örnek vererek anlatmak istiyorum. Esim namazında niyazında bi insan. Dinini imanını bilen bir insandır Mesela bayanlarla muhabbetten kaçınmaz. Örnek veriyorum göreve gittiği bi yer var orada bi cafe varmış cafenin sahibibi abla varmış arada bir sohbet eder konuşur oraya gittikçe. Bende bunu istemiyorum. Mesela dün metronuzdayız bi tane kız bindi mini etekli ama eteği baya acik. Tam caprazimiza oturdu eşim benim elimi sıkıca tuttu. Bilmiyorum vesvese olduğunu düşünüyorum ama eşim arkaya bakıyor kafanızı çevirmek istemese de bakmaya çalışıyor bazen benimle ilgeniyor benimle konuşuyor o anda ama gözü kkayiyo ister istemez 1.2 defa kızın bacaklarına baktı vesaire. Buda benim zoruma gidiyor 1.75 boyunda 68 kilo güzel bi bayanım eşim beni çok seviyor çok da ilgilidir. Çok zaman ayırır bana. Böyle saçma sapan şeyler için ilişkimizi zedelemek istemiyorum. Mesela biraz önce whatsapda durum paylaşmış metroda bi dayı saz caliyor esim de bunu videoya çekip paylaşmış ama sadece dayı var videoda. Benim aklından geçen iste eşim üniformalı orada birsürü acik saçık kızlar var eşim ister istemez onlara bakıyor. Işte esimin aklına dengesiz kendini bilmez bi kız girerse falan sürekli böyle düşünüyorum birçoğunuz belki tepki gösterip kizicak ama sırf eşim acik kızlara bakıyor dışarıda diye kapalıydım 10 sene sonra acildim. Ama zaman geçti 2 ay acik kaldım baktım eşim bu durumdan rahatsız yinede sana bırakıyorum hayatım ama ben seni kapalı tanıdım kapalı sevdin kapalı seviyorum özüne dön bak şeytanın vesvesesine uyuyorsun Allahın rızası için yap bunu ben istediğim için yapma dedi. Dün esimin vesilesi ile kapandım Çok şükür. 3 senelik bir beraberliğimiz sevgilimin dönemimiz oldi yeni evlendik. Eşimi seviyorum oda beni seviyor çok da değer görüyorum esimden. Ama bu kıskançlık benim yuvamdaki huzurumu bozuyor birde birşey eklemek istiyorum. Aslında aşırı derece de esimlik bi durum yok diye düşünüyorum hani bazen diyorum ona gülüm ne yapayım çözümünü bağlayım dışarı çıkarken diyor. Bazen düşünüyorum bizler kadın olduğumuz halde bakıyoruz misal erkek nefsi diye düşünüyorum. Son olarak da şunu söylemeliyim. Ben onu kıskandığını söyledikçe belli ettikçe o beni gıcık etmek için yada kavgalı olduğumuz zamanlarda beni hızlandırmak için kiskanicagim şeyler yapiyor. Ama esimin içinde kötü art niyet olduğunu düşünmüyorum. Sizlerde bilirsiniz ki bu devir cidden artık çok kötü çok pis. Bu devirdeki kızlara da hiç güvenim yok. Bu arada eşim 30 yaşıda ben 21
Dini hayata gelince namazında niyazında adam ve kadın. Sevgililik olayına gelince -dinde yasak kabul edildiği için söylüyorum- birden dinden uzaklaşma falan... Erkek yapacaksa 365 gün oruç tutsa namaz Kılsa yine yapar. Adriana Lima da olsan aldatılacaksan aldatılırsın. Ayrıca o açık saçık dediğin kadınlara sorsak eminim sizin gibi kimseyi yaftalamaz. Sizin zihniniz örtülü, başınız örtülü olsa ne olur? Bide Metroys Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit binse tamam herkes baksın da. Sizin eşiniz gibi zibilyon tane adam var niye herkes gözünü ona diksin. Her Mine etekli hanımefendi gözüne erkek radarı takıp bakışlarıyla erkek mi yiyor sjshsjsknsm.
Işte esimin aklına dengesiz kendini bilmez bi kız girerse falan sürekli böyle düşünüyorum
Valla ben de kadınım ama öyle sağda solda kimseye baktigim yok.Bazen düşünüyorum bizler kadın olduğumuz halde bakıyoruz misal erkek nefsi diye düşünüyorum
30 yaşına gelmiş zaten 21 yaşında çıtır bir kız bulmuş evlenmiş ne kafası karışacakArkadaşların ve ablalarım hepinize merhaba. Ben 22 yasinda 4 aylık evli bir bayanım. Aynı zamanda üniversiteye hazırlanıyorum. Esim Polis memuru. Eşimi çok kiskaniyorum ama kiskancliklarim yerli mi yersiz mi onu bilemiyorum. Belki de mesleğinden ötürü diye düşünüyorum bu konuda yardım edin bana allah rızası içinbazen bu kıskançlığın yüzünden tatlı ekmegin evimde zehir oluyor. Bir kaç örnek vererek anlatmak istiyorum. Esim namazında niyazında bi insan. Dinini imanını bilen bir insandır Mesela bayanlarla muhabbetten kaçınmaz. Örnek veriyorum göreve gittiği bi yer var orada bi cafe varmış cafenin sahibibi abla varmış arada bir sohbet eder konuşur oraya gittikçe. Bende bunu istemiyorum. Mesela dün metronuzdayız bi tane kız bindi mini etekli ama eteği baya acik. Tam caprazimiza oturdu eşim benim elimi sıkıca tuttu. Bilmiyorum vesvese olduğunu düşünüyorum ama eşim arkaya bakıyor kafanızı çevirmek istemese de bakmaya çalışıyor bazen benimle ilgeniyor benimle konuşuyor o anda ama gözü kkayiyo ister istemez 1.2 defa kızın bacaklarına baktı vesaire. Buda benim zoruma gidiyor 1.75 boyunda 68 kilo güzel bi bayanım eşim beni çok seviyor çok da ilgilidir. Çok zaman ayırır bana. Böyle saçma sapan şeyler için ilişkimizi zedelemek istemiyorum. Mesela biraz önce whatsapda durum paylaşmış metroda bi dayı saz caliyor esim de bunu videoya çekip paylaşmış ama sadece dayı var videoda. Benim aklından geçen iste eşim üniformalı orada birsürü acik saçık kızlar var eşim ister istemez onlara bakıyor. Işte esimin aklına dengesiz kendini bilmez bi kız girerse falan sürekli böyle düşünüyorum birçoğunuz belki tepki gösterip kizicak ama sırf eşim acik kızlara bakıyor dışarıda diye kapalıydım 10 sene sonra acildim. Ama zaman geçti 2 ay acik kaldım baktım eşim bu durumdan rahatsız yinede sana bırakıyorum hayatım ama ben seni kapalı tanıdım kapalı sevdin kapalı seviyorum özüne dön bak şeytanın vesvesesine uyuyorsun Allahın rızası için yap bunu ben istediğim için yapma dedi. Dün esimin vesilesi ile kapandım Çok şükür. 3 senelik bir beraberliğimiz sevgilimin dönemimiz oldi yeni evlendik. Eşimi seviyorum oda beni seviyor çok da değer görüyorum esimden. Ama bu kıskançlık benim yuvamdaki huzurumu bozuyor birde birşey eklemek istiyorum. Aslında aşırı derece de esimlik bi durum yok diye düşünüyorum hani bazen diyorum ona gülüm ne yapayım çözümünü bağlayım dışarı çıkarken diyor. Bazen düşünüyorum bizler kadın olduğumuz halde bakıyoruz misal erkek nefsi diye düşünüyorum. Son olarak da şunu söylemeliyim. Ben onu kıskandığını söyledikçe belli ettikçe o beni gıcık etmek için yada kavgalı olduğumuz zamanlarda beni hızlandırmak için kiskanicagim şeyler yapiyor. Ama esimin içinde kötü art niyet olduğunu düşünmüyorum. Sizlerde bilirsiniz ki bu devir cidden artık çok kötü çok pis. Bu devirdeki kızlara da hiç güvenim yok. Bu arada eşim 30 yaşıda ben 21
Arkadaşların ve ablalarım hepinize merhaba. Ben 22 yasinda 4 aylık evli bir bayanım. Aynı zamanda üniversiteye hazırlanıyorum. Esim Polis memuru. Eşimi çok kiskaniyorum ama kiskancliklarim yerli mi yersiz mi onu bilemiyorum. Belki de mesleğinden ötürü diye düşünüyorum bu konuda yardım edin bana allah rızası içinbazen bu kıskançlığın yüzünden tatlı ekmegin evimde zehir oluyor. Bir kaç örnek vererek anlatmak istiyorum. Esim namazında niyazında bi insan. Dinini imanını bilen bir insandır Mesela bayanlarla muhabbetten kaçınmaz. Örnek veriyorum göreve gittiği bi yer var orada bi cafe varmış cafenin sahibibi abla varmış arada bir sohbet eder konuşur oraya gittikçe. Bende bunu istemiyorum. Mesela dün metronuzdayız bi tane kız bindi mini etekli ama eteği baya acik. Tam caprazimiza oturdu eşim benim elimi sıkıca tuttu. Bilmiyorum vesvese olduğunu düşünüyorum ama eşim arkaya bakıyor kafanızı çevirmek istemese de bakmaya çalışıyor bazen benimle ilgeniyor benimle konuşuyor o anda ama gözü kkayiyo ister istemez 1.2 defa kızın bacaklarına baktı vesaire. Buda benim zoruma gidiyor 1.75 boyunda 68 kilo güzel bi bayanım eşim beni çok seviyor çok da ilgilidir. Çok zaman ayırır bana. Böyle saçma sapan şeyler için ilişkimizi zedelemek istemiyorum. Mesela biraz önce whatsapda durum paylaşmış metroda bi dayı saz caliyor esim de bunu videoya çekip paylaşmış ama sadece dayı var videoda. Benim aklından geçen iste eşim üniformalı orada birsürü acik saçık kızlar var eşim ister istemez onlara bakıyor. Işte esimin aklına dengesiz kendini bilmez bi kız girerse falan sürekli böyle düşünüyorum birçoğunuz belki tepki gösterip kizicak ama sırf eşim acik kızlara bakıyor dışarıda diye kapalıydım 10 sene sonra acildim. Ama zaman geçti 2 ay acik kaldım baktım eşim bu durumdan rahatsız yinede sana bırakıyorum hayatım ama ben seni kapalı tanıdım kapalı sevdin kapalı seviyorum özüne dön bak şeytanın vesvesesine uyuyorsun Allahın rızası için yap bunu ben istediğim için yapma dedi. Dün esimin vesilesi ile kapandım Çok şükür. 3 senelik bir beraberliğimiz sevgilimin dönemimiz oldi yeni evlendik. Eşimi seviyorum oda beni seviyor çok da değer görüyorum esimden. Ama bu kıskançlık benim yuvamdaki huzurumu bozuyor birde birşey eklemek istiyorum. Aslında aşırı derece de esimlik bi durum yok diye düşünüyorum hani bazen diyorum ona gülüm ne yapayım çözümünü bağlayım dışarı çıkarken diyor. Bazen düşünüyorum bizler kadın olduğumuz halde bakıyoruz misal erkek nefsi diye düşünüyorum. Son olarak da şunu söylemeliyim. Ben onu kıskandığını söyledikçe belli ettikçe o beni gıcık etmek için yada kavgalı olduğumuz zamanlarda beni hızlandırmak için kiskanicagim şeyler yapiyor. Ama esimin içinde kötü art niyet olduğunu düşünmüyorum. Sizlerde bilirsiniz ki bu devir cidden artık çok kötü çok pis. Bu devirdeki kızlara da hiç güvenim yok. Bu arada eşim 30 yaşıda ben 21
İki artı iki demedin üç artı bir dedinHanımefendi ben size esim polis kızlar esim hasta vs demedim. Sadece şu devire forma hastası birçok kız bar bunu söylemek istedim
Eşinin kötü niyeti yok ama zamane kızları eşinin üstüne atlayıp istismar edebilir. EvetAma esimin içinde kötü art niyet olduğunu düşünmüyorum. Sizlerde bilirsiniz ki bu devir cidden artık çok kötü çok pis. Bu devirdeki kızlara da hiç güvenim yok.
Kusura bakmayın ama dinini imanını bilen namazında niyazında biri anlayışınız bu mu?Bunu sizin için söylemiyorum ama yolda,metroda,otobüste vs. herhangi bir yerde karşısına kadın oturunca,önünden kadın geçince kocasının veya sevgilisinin eline koluna yapışan kadınlar gerçektende kendilerini çok komik duruma düşürüyorlar.İnsan sosyal bi varlık kadınlar her yerde olacak yani.Eşinizin aklına böyle şeyler sokmayın durduk yere.Takıntı boyutuna geldiyse bi psikiyatr ile görüşebilirsiniz.1.2 defa kızın bacaklarına baktı vesaire.