Arkadaşlar merhaba
5 aylık evliyim ilk zamanlar çocuk yapma gibi bir düşüncem yoktu çok ters bakıyordum olaya. Eşim polis memuru gecesi gündüzü yok. İşi gereği gecede çalışıyor zaman geçtikçe çocukdüşüncesi daha da yer edindi kafamda. Allah izin verirse hayırlısı ile istiyoruz
Hamilelik şüphelerim şu şekilde başladı.
Esimle aksam yemek yemek için bi yere oturduk yemek önüme geldiğinde ekşimsi bie koku ald tadina baktığımda afedersiniz geri cikarticaktim. Eşime söyledim ekşi bunun tadı bozuk heralde dedim eşim kendisinin yemeğinde hiçbir şey olmadığını söyledi. Ustaya lmon yada ekşi birseymi sıktın gibisinden sorduk hayır dedi eşim benim yemeğimin tadina a baktı normal aşkım senin ağzının tadı yok dedi.
Her zamanki yedigim cigkofteyi o gün canım çok isteyerek aldım ve kokusundan yiyemedim. Içinde sanki işimdi bir tat bardi ve bir iki lokma sonra yiyemedim. Eşim ise herzamanki cigkofte diyerek yedi bende mi sorun anlamadım.
Odam da ağır bi koku hissettim ve odamı kaldırdım 2 gündür havalandiriyorum koku gitmiyor sanki. Bütün bunlara rağmen dün adet oldum fakat hala şüphelerim var sabahları baş ağrım çok oluyor ve aşırı duygusallaştim. Geçen gün bardak kırıldı diye oturdum ağladım