BU KISKANÇLIĞIMDAN BIKTIM ARTIK !!!

Üniformalı erkek eslerinde de bu yanılgı var.
Savcı arkadaşım vardı( kadın). Kaldığı yerdeki polis eslerinden biri kocasını arkadaşımdan kıskanırdı.
O kadın senin kocanın adli amiri neyine baksın.
Güler dururduk.
Üniforma hayranlığı okumamış etmemiş yaşı küçük kızlarda var.
Ahahaha siz yazınca aklıma geldi. 13 yaşında falanım. İzmir de deniz subayları geçiyordu beyaz beyaz. Aha dedim beyaz atlı beyaz prensler. Ağzımın suyu akıyordu falan ama 13 yaşındaydım. 13 nedir ya😂 konu sahibi her 13 yaşındaki kızlardan da korksun. Benim gibi gözleriynen yer falan

Arkadaşların ve ablalarım hepinize merhaba. Ben 22 yasinda 4 aylık evli bir bayanım. Aynı zamanda üniversiteye hazırlanıyorum. Esim Polis memuru. Eşimi çok kiskaniyorum ama kiskancliklarim yerli mi yersiz mi onu bilemiyorum. Belki de mesleğinden ötürü diye düşünüyorum bu konuda yardım edin bana allah rızası için 😭 bazen bu kıskançlığın yüzünden tatlı ekmegin evimde zehir oluyor. Bir kaç örnek vererek anlatmak istiyorum. Esim namazında niyazında bi insan. Dinini imanını bilen bir insandır Mesela bayanlarla muhabbetten kaçınmaz. Örnek veriyorum göreve gittiği bi yer var orada bi cafe varmış cafenin sahibibi abla varmış arada bir sohbet eder konuşur oraya gittikçe. Bende bunu istemiyorum. 😢 Mesela dün metronuzdayız bi tane kız bindi mini etekli ama eteği baya acik. Tam caprazimiza oturdu eşim benim elimi sıkıca tuttu. Bilmiyorum vesvese olduğunu düşünüyorum ama eşim arkaya bakıyor kafanızı çevirmek istemese de bakmaya çalışıyor bazen benimle ilgeniyor benimle konuşuyor o anda ama gözü kkayiyo ister istemez 1.2 defa kızın bacaklarına baktı vesaire. Buda benim zoruma gidiyor 1.75 boyunda 68 kilo güzel bi bayanım eşim beni çok seviyor çok da ilgilidir. Çok zaman ayırır bana. Böyle saçma sapan şeyler için ilişkimizi zedelemek istemiyorum. Mesela biraz önce whatsapda durum paylaşmış metroda bi dayı saz caliyor esim de bunu videoya çekip paylaşmış ama sadece dayı var videoda. Benim aklından geçen iste eşim üniformalı orada birsürü acik saçık kızlar var eşim ister istemez onlara bakıyor. Işte esimin aklına dengesiz kendini bilmez bi kız girerse falan sürekli böyle düşünüyorum birçoğunuz belki tepki gösterip kizicak ama sırf eşim acik kızlara bakıyor dışarıda diye kapalıydım 10 sene sonra acildim. Ama zaman geçti 2 ay acik kaldım baktım eşim bu durumdan rahatsız yinede sana bırakıyorum hayatım ama ben seni kapalı tanıdım kapalı sevdin kapalı seviyorum özüne dön bak şeytanın vesvesesine uyuyorsun Allahın rızası için yap bunu ben istediğim için yapma dedi. Dün esimin vesilesi ile kapandım Çok şükür. 3 senelik bir beraberliğimiz sevgilimin dönemimiz oldi yeni evlendik. Eşimi seviyorum oda beni seviyor çok da değer görüyorum esimden. Ama bu kıskançlık benim yuvamdaki huzurumu bozuyor birde birşey eklemek istiyorum. Aslında aşırı derece de esimlik bi durum yok diye düşünüyorum hani bazen diyorum ona gülüm ne yapayım çözümünü bağlayım dışarı çıkarken diyor. Bazen düşünüyorum bizler kadın olduğumuz halde bakıyoruz misal erkek nefsi diye düşünüyorum. Son olarak da şunu söylemeliyim. Ben onu kıskandığını söyledikçe belli ettikçe o beni gıcık etmek için yada kavgalı olduğumuz zamanlarda beni hızlandırmak için kiskanicagim şeyler yapiyor. Ama esimin içinde kötü art niyet olduğunu düşünmüyorum. Sizlerde bilirsiniz ki bu devir cidden artık çok kötü çok pis. Bu devirdeki kızlara da hiç güvenim yok. Bu arada eşim 30 yaşıda ben 21 😊
Gercekten de dinini bilen adammis helal olsun..
Dinini bilen adam bakmaz canim

Arkadaşların ve ablalarım hepinize merhaba. Ben 22 yasinda 4 aylık evli bir bayanım. Aynı zamanda üniversiteye hazırlanıyorum. Esim Polis memuru. Eşimi çok kiskaniyorum ama kiskancliklarim yerli mi yersiz mi onu bilemiyorum. Belki de mesleğinden ötürü diye düşünüyorum bu konuda yardım edin bana allah rızası için 😭 bazen bu kıskançlığın yüzünden tatlı ekmegin evimde zehir oluyor. Bir kaç örnek vererek anlatmak istiyorum. Esim namazında niyazında bi insan. Dinini imanını bilen bir insandır Mesela bayanlarla muhabbetten kaçınmaz. Örnek veriyorum göreve gittiği bi yer var orada bi cafe varmış cafenin sahibibi abla varmış arada bir sohbet eder konuşur oraya gittikçe. Bende bunu istemiyorum. 😢 Mesela dün metronuzdayız bi tane kız bindi mini etekli ama eteği baya acik. Tam caprazimiza oturdu eşim benim elimi sıkıca tuttu. Bilmiyorum vesvese olduğunu düşünüyorum ama eşim arkaya bakıyor kafanızı çevirmek istemese de bakmaya çalışıyor bazen benimle ilgeniyor benimle konuşuyor o anda ama gözü kkayiyo ister istemez 1.2 defa kızın bacaklarına baktı vesaire. Buda benim zoruma gidiyor 1.75 boyunda 68 kilo güzel bi bayanım eşim beni çok seviyor çok da ilgilidir. Çok zaman ayırır bana. Böyle saçma sapan şeyler için ilişkimizi zedelemek istemiyorum. Mesela biraz önce whatsapda durum paylaşmış metroda bi dayı saz caliyor esim de bunu videoya çekip paylaşmış ama sadece dayı var videoda. Benim aklından geçen iste eşim üniformalı orada birsürü acik saçık kızlar var eşim ister istemez onlara bakıyor. Işte esimin aklına dengesiz kendini bilmez bi kız girerse falan sürekli böyle düşünüyorum birçoğunuz belki tepki gösterip kizicak ama sırf eşim acik kızlara bakıyor dışarıda diye kapalıydım 10 sene sonra acildim. Ama zaman geçti 2 ay acik kaldım baktım eşim bu durumdan rahatsız yinede sana bırakıyorum hayatım ama ben seni kapalı tanıdım kapalı sevdin kapalı seviyorum özüne dön bak şeytanın vesvesesine uyuyorsun Allahın rızası için yap bunu ben istediğim için yapma dedi. Dün esimin vesilesi ile kapandım Çok şükür. 3 senelik bir beraberliğimiz sevgilimin dönemimiz oldi yeni evlendik. Eşimi seviyorum oda beni seviyor çok da değer görüyorum esimden. Ama bu kıskançlık benim yuvamdaki huzurumu bozuyor birde birşey eklemek istiyorum. Aslında aşırı derece de esimlik bi durum yok diye düşünüyorum hani bazen diyorum ona gülüm ne yapayım çözümünü bağlayım dışarı çıkarken diyor. Bazen düşünüyorum bizler kadın olduğumuz halde bakıyoruz misal erkek nefsi diye düşünüyorum. Son olarak da şunu söylemeliyim. Ben onu kıskandığını söyledikçe belli ettikçe o beni gıcık etmek için yada kavgalı olduğumuz zamanlarda beni hızlandırmak için kiskanicagim şeyler yapiyor. Ama esimin içinde kötü art niyet olduğunu düşünmüyorum. Sizlerde bilirsiniz ki bu devir cidden artık çok kötü çok pis. Bu devirdeki kızlara da hiç güvenim yok. Bu arada eşim 30 yaşıda ben 21 😊
Dışarıda süper mini giyip porselen makyaj denemediğin kalmış sanırım.

Artema musluk musun sen aç kapa yapıyorsun.

Valla ben polis görünce acaba bı olay mı var hemen uzamam lazım buradan diyorum. Aaa üniforma giymiş hadi üstüne atlayayim diye hiç düşünmedim.:KK70: Aynı şekilde eşinde anaa hayatımda hiç bacak görmedim gidip şu çıplak bacaklı kadına aşık olayım demez heralde (!) Ayrıca bişey olacaksa olur, olmayacaksa olmaz. Vesvese gelince dua et. Yaşında gençmiş baya kocana guvenmiyorsan da kendine güven

Arkadaşlar merhaba 😊 5 aylık evliyim ilk zamanlar çocuk yapma gibi bir düşüncem yoktu çok ters bakıyordum olaya. Eşim polis memuru gecesi gündüzü yok. İşi gereği gecede çalışıyor zaman geçtikçe çocukdüşüncesi daha da yer edindi kafamda. Allah izin verirse hayırlısı ile istiyoruz 😊
🌸 Hamilelik şüphelerim şu şekilde başladı.
Esimle aksam yemek yemek için bi yere oturduk yemek önüme geldiğinde ekşimsi bie koku ald tadina baktığımda afedersiniz geri cikarticaktim. Eşime söyledim ekşi bunun tadı bozuk heralde dedim eşim kendisinin yemeğinde hiçbir şey olmadığını söyledi. Ustaya lmon yada ekşi birseymi sıktın gibisinden sorduk hayır dedi eşim benim yemeğimin tadina a baktı normal aşkım senin ağzının tadı yok dedi.

🌷 Her zamanki yedigim cigkofteyi o gün canım çok isteyerek aldım ve kokusundan yiyemedim. Içinde sanki işimdi bir tat bardi ve bir iki lokma sonra yiyemedim. Eşim ise herzamanki cigkofte diyerek yedi bende mi sorun anlamadım.

🌼 Odam da ağır bi koku hissettim ve odamı kaldırdım 2 gündür havalandiriyorum koku gitmiyor sanki. Bütün bunlara rağmen dün adet oldum fakat hala şüphelerim var sabahları baş ağrım çok oluyor ve aşırı duygusallaştim. Geçen gün bardak kırıldı diye oturdum ağladım 🤗
Merhabalar 3 aylık yeni evliyim düğünüm için taç kiralayacktim fakat eşim ben kuafördeyim gitmiş satın almış. Sadece 3.4 saat başımda durdu. Şuan satyorum ilgilenirseniz mesaj atin

Yalnız senin kafan baya karışık.
3-4-5 aylık evlisin.
Yaşın 21-22-23.

uniforma dedigin de bi sey olsa artik yoldan gecen 5 kisiyi durdur 3u uniformali cikar ne yani. sanki bana dunyada nadir bulunan asiri bi sey gerektiren isten bahsediyosun.
2senelik yüksekokula bakıyor polis olmak hepi topu. Havasini gören de seçim çokluğu ile iş başına gelen cumhurbaşkani sanacak

Ahahaha siz yazınca aklıma geldi. 13 yaşında falanım. İzmir de deniz subayları geçiyordu beyaz beyaz. Aha dedim beyaz atlı beyaz prensler. Ağzımın suyu akıyordu falan ama 13 yaşındaydım. 13 nedir ya😂 konu sahibi her 13 yaşındaki kızlardan da korksun. Benim gibi gözleriynen yer falan
Şu an kendi başıma otururken kahkaha atmama anlam vermeye çalışan insanlar bana bakıyorlar 😂😂😂

Ne güzel, konunun basinda 22 yasindasin, sonunda 21 yasinda. Bende bu sekilde gençlesmek isterim :işsiz:

Yani konuya zerre inanmadim. Tam kk'un zayif noktalarini tek tek vuruyorsun. Din konusu var, basörtü konusu var, abazan koca var, kadinlara "açik saçik, kendini bilmeyen" yaftasi var.

Varda var yani.

Neyse bol eglenceler diliyorum sana, ne diyeyim..
Hiç öyle deme. Yorumları okurken ben de çok eğlendim. 😂😂😂

ben ne okudum simdi? pis kadinlar napiyorlarmis öyle. icinde varsa vardir. elini skica tutmak yani illaki bi reaksyon göstermis....

8 yildir esimle beraberim nedense adamligini yanimda gösterip bi kere bile gözlerini yakalamadim. gerci ben derim ay su kiza bak ne kadar güzel hos diye esimde ya alakasi yok der yada güzelmis der olay bundan ibaret....

evet esimde hem meslegi geregi olsun hem karakteri olsun herkezle cok muhabbet eder ama bi kere bile o hissi vermedi bana. bilmem anlata bildimmi
sizin özgüvende masallah mis o zaman 😁

sizin özgüvende masallah mis o zaman 😁

bilmem buna özgüven mi deniliyor? öyle ahim sahim biri degilim ama esimin alnina da silah dayamadim benimle evlen diye. herzaman heryerde güzelden daha güzel vardir. biz kadinlar nasil daha yakisikli erkek gördügümüzde üzerine atlamiyorsak erkeklerde öyle.

bir erkegin icinde varsa öylede böylede yapar dimi? ne yakisikli erkekler var karisina sadik olan?

bilmem buna özgüven mi deniliyor? öyle ahim sahim biri degilim ama esimin alnina da silah dayamadim benimle evlen diye. herzaman heryerde güzelden daha güzel vardir. biz kadinlar nasil daha yakisikli erkek gördügümüzde üzerine atlamiyorsak erkeklerde öyle.

bir erkegin icinde varsa öylede böylede yapar dimi? ne yakisikli erkekler var karisina sadik olan?
aynen aynen. ama kiskanclik özguven eksikligi diye dusunuyorum ne yani evlenmissin bitmis o senin kocan baksa ne bakmasa ne.
erkeginde kadinin da icinde olucak sadakte bakar bu isler.

X