- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
-
- Konu Sahibi Tambiir_mavi3451
Cünkü koca herşeyden önemli. Birinin karısı olmak bu hayatta ki en onemli vasfı olursa bir insanıın herseyi yapablilr onun için.
HanımefendiYa bu polise bakma modası geçmedi mi
Bütün polis eşleri neden herkes kocama heyrann modunda
Neİnsanların sinirini zıplatmak için açılmış sanki konu.
Hanımefendi ben size esim polis kızlar esim hasta vs demedim. Sadece şu devire forma hastası birçok kız bar bunu söylemek istedimHanımefendi
Iyide tek polis sizin eşiniz değil ki binlerce keskin Nişancı özel harekat jandarma komandolar var .Hanımefendi ben size esim polis kızlar esim hasta vs demedim. Sadece şu devire forma hastası birçok kız bar bunu söylemek istedim
22 yasında olduğunuz ne kadar da belli.
Hayatınızın merkezine bu kadar eşinizi koyarsanız, dışarıdaki kadınlara bakıyor diye başınızı da açarsınız. Kadınların kendilerini eşleri içinde olsa bu kadar değersizleştirmesine inanamıyorum.
Eşinizin içinde varsa ne yapsanız engel olamazsınız. Buna sebep de dışarıdakı kadınlar değil eşiniz olur. Bu kafayla nasıl sağlıklı evlilik sürdürülür bilemedim.
nasil yani anlamadim ben simdi eşiminelimi sıkması ne hareket ? Falso derken açıklarsanız çok sevinirim güven ilealakali degilmi yaniEşinin minili kız görünce elini sıkması güven vermek değil çok falso bi hareket haberin olsun.
Eşin dışarda açık kızlara bakmasın diye açılman ise beni benden aldı
Niye beyefendi miyimSenin kocan kıvanç tatlıtuğ mu canım? Neden bütün kızlar ona yürüsün? Kapış kapış gidiyordu da sen mi kaptın?
Ayrıca 21 yaşında evlenirsen böyle olursun tabi. Olgunluk yok hanimefendilik yok.
Forma hastası mı.Hanımefendi ben size esim polis kızlar esim hasta vs demedim. Sadece şu devire forma hastası birçok kız bar bunu söylemek istedim
Eşiniz de bacak hastasıymış. Bence o daha tehlikeliHanımefendi ben size esim polis kızlar esim hasta vs demedim. Sadece şu devire forma hastası birçok kız bar bunu söylemek istedim
Niye beyefendi miyim