BU KISKANÇLIĞIMDAN BIKTIM ARTIK !!!

Eşinin minili kız görünce elini sıkması güven vermek değil çok falso bi hareket haberin olsun.
Eşin dışarda açık kızlara bakmasın diye açılman ise beni benden aldı
nasil yani anlamadim ben simdi eşiminelimi sıkması ne hareket ? Falso derken açıklarsanız çok sevinirim güven ilealakali degilmi yani

sırf eşim acik kızlara bakıyor dışarıda diye kapalıydım 10 sene sonra acildim. Ama zaman geçti 2 ay acik kaldım baktım eşim bu durumdan rahatsız yinede sana bırakıyorum hayatım ama ben seni kapalı tanıdım kapalı sevdin kapalı seviyorum

Yukardaki şu kisimi okuyunca bir aydınlanma yaşadım..
22 yaşındasınız,10 sene önce kapalıydınız ve eşiniz sizi öyle tanıdı..
22-10=12
Eşiniz sizi 12 yaşında tanıdı ve sevdi öylemi?
Nasıl inanayım ben bu konuya?

Ay alınmayın ama ben ve kız arkadaşlarımın bırakın polislere bayılmayı ekstra bi negatif bakış açısı var. Nerden çıkmış bu kızlar polislere bayılır fikri oldum olası anlayamadım. Yani rahat olun metroda polis görünce kimsenin ooo polis hemen onu ağıma düşürmem lazım diye düşündüğü yok.

Onun haricinde sizin bence profesyonel bi yardım almanız lazım. Açıklık kapalılıkla ilgisi yok sizin zihniyetinizin değişmesi gerekli bunu da tek başınıza yapabileceğinizi sanmıyorum.

Üniversiteyi de mutlaka örgün okuyun, belki sosyal hayatta kadın ve erkeklerin birbirlerine yalnızca şehvani hisler beslemediğini görmenizin durumunuza faydası olur. Allah kurtarsın.

Böyle kadınlarlardan yemin ederim kadin oldugum halde utaniyorum.. Arkadaş benimde eşim askeri personel birsuru asker bayan arkadaşları var neyin kafası bu ya böyle halin varmış evlenmeseydin ergen ergen hareketler milletin de işi gücü bitti senin eşine bakmak için sıraya girmişler.... utanç verici bir durumdasınız acil tedavi olun....

Hanımefendi ben size esim polis kızlar esim hasta vs demedim. Sadece şu devire forma hastası birçok kız bar bunu söylemek istedim
Forma hastası mı.
Ne kadar sığ bir düsüncedir bu ya hu
E kocan da yüz vermesin o zaman. Bildigin bakmıs iste bacaklarına. Sanki hepsi kocanız icin sokakta. Allahım ne günlere kaldık

Beynim yandi resmen.
Bu kadar kiskanmak olur mu ya.
Sizin iyi bir piskologa ihtiyaciniz var.
4 yildir evliyim, eşimi bir kere bile kiskanmadim.
Kendisi cok yakisikli, disari ciktigimizda kizlarin ona baktigini goruyorum ama hic kiskanmiyorum.
Goz yaranmis bakmak icin))))
Guler gecerim.
Esimin resmini arkadasima ilk gosterdiyimde bu taraflara getirme, kizlar elinden alir demisti.
Hayat kiskanmakla gecmez, rahat olun bir az.

Dini hayata gelince namazında niyazında adam ve kadın. Sevgililik olayına gelince -dinde yasak kabul edildiği için söylüyorum- birden dinden uzaklaşma falan... Erkek yapacaksa 365 gün oruç tutsa namaz Kılsa yine yapar. Adriana Lima da olsan aldatılacaksan aldatılırsın. Ayrıca o açık saçık dediğin kadınlara sorsak eminim sizin gibi kimseyi yaftalamaz. Sizin zihniniz örtülü, başınız örtülü olsa ne olur? Bide Metroys Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit binse tamam herkes baksın da. Sizin eşiniz gibi zibilyon tane adam var niye herkes gözünü ona diksin. Her Mine etekli hanımefendi gözüne erkek radarı takıp bakışlarıyla erkek mi yiyor sjshsjsknsm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…