BU KISKANÇLIĞIMDAN BIKTIM ARTIK !!!

Tambiir_mavi3451

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
27
6
26
Arkadaşların ve ablalarım hepinize merhaba. Ben 22 yasinda 4 aylık evli bir bayanım. Aynı zamanda üniversiteye hazırlanıyorum. Esim Polis memuru. Eşimi çok kiskaniyorum ama kiskancliklarim yerli mi yersiz mi onu bilemiyorum. Belki de mesleğinden ötürü diye düşünüyorum bu konuda yardım edin bana allah rızası için bazen bu kıskançlığın yüzünden tatlı ekmegin evimde zehir oluyor. Bir kaç örnek vererek anlatmak istiyorum. Esim namazında niyazında bi insan. Dinini imanını bilen bir insandır Mesela bayanlarla muhabbetten kaçınmaz. Örnek veriyorum göreve gittiği bi yer var orada bi cafe varmış cafenin sahibibi abla varmış arada bir sohbet eder konuşur oraya gittikçe. Bende bunu istemiyorum. Mesela dün metronuzdayız bi tane kız bindi mini etekli ama eteği baya acik. Tam caprazimiza oturdu eşim benim elimi sıkıca tuttu. Bilmiyorum vesvese olduğunu düşünüyorum ama eşim arkaya bakıyor kafanızı çevirmek istemese de bakmaya çalışıyor bazen benimle ilgeniyor benimle konuşuyor o anda ama gözü kkayiyo ister istemez 1.2 defa kızın bacaklarına baktı vesaire. Buda benim zoruma gidiyor 1.75 boyunda 68 kilo güzel bi bayanım eşim beni çok seviyor çok da ilgilidir. Çok zaman ayırır bana. Böyle saçma sapan şeyler için ilişkimizi zedelemek istemiyorum. Mesela biraz önce whatsapda durum paylaşmış metroda bi dayı saz caliyor esim de bunu videoya çekip paylaşmış ama sadece dayı var videoda. Benim aklından geçen iste eşim üniformalı orada birsürü acik saçık kızlar var eşim ister istemez onlara bakıyor. Işte esimin aklına dengesiz kendini bilmez bi kız girerse falan sürekli böyle düşünüyorum birçoğunuz belki tepki gösterip kizicak ama sırf eşim acik kızlara bakıyor dışarıda diye kapalıydım 10 sene sonra acildim. Ama zaman geçti 2 ay acik kaldım baktım eşim bu durumdan rahatsız yinede sana bırakıyorum hayatım ama ben seni kapalı tanıdım kapalı sevdin kapalı seviyorum özüne dön bak şeytanın vesvesesine uyuyorsun Allahın rızası için yap bunu ben istediğim için yapma dedi. Dün esimin vesilesi ile kapandım Çok şükür. 3 senelik bir beraberliğimiz sevgilimin dönemimiz oldi yeni evlendik. Eşimi seviyorum oda beni seviyor çok da değer görüyorum esimden. Ama bu kıskançlık benim yuvamdaki huzurumu bozuyor birde birşey eklemek istiyorum. Aslında aşırı derece de esimlik bi durum yok diye düşünüyorum hani bazen diyorum ona gülüm ne yapayım çözümünü bağlayım dışarı çıkarken diyor. Bazen düşünüyorum bizler kadın olduğumuz halde bakıyoruz misal erkek nefsi diye düşünüyorum. Son olarak da şunu söylemeliyim. Ben onu kıskandığını söyledikçe belli ettikçe o beni gıcık etmek için yada kavgalı olduğumuz zamanlarda beni hızlandırmak için kiskanicagim şeyler yapiyor. Ama esimin içinde kötü art niyet olduğunu düşünmüyorum. Sizlerde bilirsiniz ki bu devir cidden artık çok kötü çok pis. Bu devirdeki kızlara da hiç güvenim yok. Bu arada eşim 30 yaşıda ben 21

Konuyu dine baglamayayim yorum yapmayın dedim,duramayacam. Esin acik kızlara bakıyor diye açılıp,Esin seni kapalı seviyor diye eşin vesilesiyle kapanmissan inancını sorgula.
Konuya geleyim,sen ortadan catlasan,zil takıp oynasan,dışarda kırk takla da atsan kocanın içinde varsa serfsizlik engel olamazsin.

Eşiniz dunyanın 8. harikası degıl, kimse yollara dokulmedı keske bize baksa diye...
Bıkere bu gercegı kabullenin

Esınızın aklına girecek kız dengesiz olmaz, esin sadakatsiz olur.

Bu devirdekı kızları aksine cok seviyorum ben sizin neden onlara guvenınız yok anlamadım.

Ne güzel, konunun basinda 22 yasindasin, sonunda 21 yasinda. Bende bu sekilde gençlesmek isterim

Yani konuya zerre inanmadim. Tam kk'un zayif noktalarini tek tek vuruyorsun. Din konusu var, basörtü konusu var, abazan koca var, kadinlara "açik saçik, kendini bilmeyen" yaftasi var.

Varda var yani.

Neyse bol eglenceler diliyorum sana, ne diyeyim..

22 yasında olduğunuz ne kadar da belli.

Hayatınızın merkezine bu kadar eşinizi koyarsanız, dışarıdaki kadınlara bakıyor diye başınızı da açarsınız. Kadınların kendilerini eşleri içinde olsa bu kadar değersizleştirmesine inanamıyorum.

Eşinizin içinde varsa ne yapsanız engel olamazsınız. Buna sebep de dışarıdakı kadınlar değil eşiniz olur. Bu kafayla nasıl sağlıklı evlilik sürdürülür bilemedim.

1. Bu isler namaza niyaza bakmaz karakter meselesidir.
2. Acik giyinenlerden, mini eteklilerden size ne?
3. Bu isler guven meselesidir ya esinize guvenmiyorsunuz ya da kendinize.

Ona buna camur atacaginiza kendinizi sorgulayin derim.
Ben sortla sokakta gezen biriyim ne yani bende sorun mu var? Sort giydigim icin bana bakma haklari mi var? Esim buna musade ettigi icin onda mi sorun var?
Sort giyerim ama duami da ederim yani bu isler acik kalapi meselesi degildir.

Cünkü koca herşeyden önemli. Birinin karısı olmak bu hayatta ki en onemli vasfı olursa bir insanıın herseyi yapablilr onun için.

Boş yere evham yapıpta olan huzurunuzuda kaçırma derim.anlattığın gibiyse ilişkinizde senin evhamından başka bir sorun yok, olmasında. Kıymetini bil huzurlu evliliğinin kendi kendini tüketme. Yaşın da genç miş ama bebek düşünebilirsiniz. Böylelikle Allah ta nasip ederse zihnin daha başka daha güzel şeylerle meşgul olmuş olur cnm. Ne dersin

Eşim iş ziyaretlerinde bayanlardan randevu alıp onlarla Özel görüşmeler yapıyor
Kendi şirketindeki kızlarla whatsaptan sürekli işle ilgili yazışıyorlar
Telefonunda 1000 den fazla kişi kayıtlı
Çok abartmışsın
Polislikte kıskanılqcak bir meslek dalı mi bilemedim :)
Dizi oyuncusu , model , sanatçi mi eşiniz dolu hayranı olacak

ben ne okudum simdi? pis kadinlar napiyorlarmis öyle. icinde varsa vardir. elini skica tutmak yani illaki bi reaksyon göstermis....

8 yildir esimle beraberim nedense adamligini yanimda gösterip bi kere bile gözlerini yakalamadim. gerci ben derim ay su kiza bak ne kadar güzel hos diye esimde ya alakasi yok der yada güzelmis der olay bundan ibaret....

evet esimde hem meslegi geregi olsun hem karakteri olsun herkezle cok muhabbet eder ama bi kere bile o hissi vermedi bana. bilmem anlata bildimmi

Evet gözünün kayması bakması rahatsız edici ben ne bakıyorsun derdim eşime muhtemelen ama yine de bence aşırıya kaçıyorsunuz böyle yaşanmaz ki devamlı eşim birine bakıyor mu diye düşünmek sizi de yorar evliliğinizi de. Bence kendinize biraz güvenin kafaya takmayın bu kadar. Eğer gözü dışarıdaysa bakıyorsa bunu zaten siz kontrol edemezsiniz bakacak süzecek karakterdeyse bakar da aldatır da. Kıskandığınızı da bu kadar belli etmeyin rahat olun biraz. Beni çok seviyor deyip de sizi cepte sanıp rahatlamasın. "Aldatsam da benden vazgeçemez" gibi düşüncelere girmesine sebep olursunuz ya da bana güvenmiyor diye düşünebilir hatta sıkılabilir. O kafedeki kadın da eşinizden büyükse eşiniz abla gözüyle bakıyorsa bence bunda birşey yok.

Ilk evlendigimiz sıralar bende böyle kiskanirdim ama aşırı yersizmiş
Bence bu özgüvenden kaynaklanıyor birazcık.
Sorun açık giyinen kızlarda değil eşinde sırf esin bakmasın diye kimse giyim tarzını değiştiremez .
Şunu düşün madem maneviyatli bir insansin
Esin kızlara baktığı zaman göz zinasinda bulunuyor (normal bakmaktan bahsetmiyorum ) ve bu onun günahı sen hem eşi hem bir Müslüman olarak bir kere tatlı dille uyarirsin devam ederse yapabileceğin birsey yok .
Diğer açılıp kapanma konusuna hic deginmeyecegim .
Boşuna kalbini huzursuz etme bu eşinin sorunu.

Size benzer bir tanıdığım var adam onun için dünyaları yakardı cok seviyordu eşini cok da düzgün bir adam gel gelelim sonuca kadın adamı kendi akrabalarından dahi kıskanırdı birgün bunu aile icinde dile getirdi . Diger kadın küstü buna özür dilemeler vs bir sürü olay neyseki iş tatlıya baglandı adam o gün sunu dedi ben serefsiz gibi lanse edilmekten bıktım kendi akrabalarımdan kıskanılmaktan bıktım ... gel zaman git zaman hersey yoluna girdi. Ve sonuç adam üc yıl boyunca bir baskasıyla iliski yasadı adamı yoldan cıkarttı bütün aile bildigi halde herkes sustu kimse hic birseu yokmus gibi davrandı kimse o kadına saygı duyup gercegi souleme gereksinimi duymadı aksine adama saygı duyup hic birsey yokmuş gibi davrandılar adam iliskiyi bitirdi simdi coluk cocuk hala devam .adam kadınla iliski bile yasamıyormuş aydan aya kadının istegiyle yani sonuc hiclik saygıyı sevgiyi kaybetmis bir kadın cocukları icin mucadele eden adam . Iyi adamlar bile yapar kadınlar biraz kendine deger vermeli adamlara degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…