BU KISKANÇLIĞIMDAN BIKTIM ARTIK !!!

Ahahaha siz yazınca aklıma geldi. 13 yaşında falanım. İzmir de deniz subayları geçiyordu beyaz beyaz. Aha dedim beyaz atlı beyaz prensler. Ağzımın suyu akıyordu falan ama 13 yaşındaydım. 13 nedir ya konu sahibi her 13 yaşındaki kızlardan da korksun. Benim gibi gözleriynen yer falan

Gercekten de dinini bilen adammis helal olsun..
Dinini bilen adam bakmaz canim

Dışarıda süper mini giyip porselen makyaj denemediğin kalmış sanırım.

Artema musluk musun sen aç kapa yapıyorsun.

Valla ben polis görünce acaba bı olay mı var hemen uzamam lazım buradan diyorum. Aaa üniforma giymiş hadi üstüne atlayayim diye hiç düşünmedim. Aynı şekilde eşinde anaa hayatımda hiç bacak görmedim gidip şu çıplak bacaklı kadına aşık olayım demez heralde (!) Ayrıca bişey olacaksa olur, olmayacaksa olmaz. Vesvese gelince dua et. Yaşında gençmiş baya kocana guvenmiyorsan da kendine güven

Merhabalar 3 aylık yeni evliyim düğünüm için taç kiralayacktim fakat eşim ben kuafördeyim gitmiş satın almış. Sadece 3.4 saat başımda durdu. Şuan satyorum ilgilenirseniz mesaj atin

Yalnız senin kafan baya karışık.
3-4-5 aylık evlisin.
Yaşın 21-22-23.

uniforma dedigin de bi sey olsa artik yoldan gecen 5 kisiyi durdur 3u uniformali cikar ne yani. sanki bana dunyada nadir bulunan asiri bi sey gerektiren isten bahsediyosun.
2senelik yüksekokula bakıyor polis olmak hepi topu. Havasini gören de seçim çokluğu ile iş başına gelen cumhurbaşkani sanacak

Şu an kendi başıma otururken kahkaha atmama anlam vermeye çalışan insanlar bana bakıyorlar

Hiç öyle deme. Yorumları okurken ben de çok eğlendim.

sizin özgüvende masallah mis o zaman

sizin özgüvende masallah mis o zaman

bilmem buna özgüven mi deniliyor? öyle ahim sahim biri degilim ama esimin alnina da silah dayamadim benimle evlen diye. herzaman heryerde güzelden daha güzel vardir. biz kadinlar nasil daha yakisikli erkek gördügümüzde üzerine atlamiyorsak erkeklerde öyle.

bir erkegin icinde varsa öylede böylede yapar dimi? ne yakisikli erkekler var karisina sadik olan?

aynen aynen. ama kiskanclik özguven eksikligi diye dusunuyorum ne yani evlenmissin bitmis o senin kocan baksa ne bakmasa ne.
erkeginde kadinin da icinde olucak sadakte bakar bu isler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…