BU KISKANÇLIĞIMDAN BIKTIM ARTIK !!!

Ben bu konu sahibinin diğer alanlara yazdığı mesajları da okudum bence aklı başında kadının yazacağı şeyler deil... zaten diğer alanlarda ki üyelerde normal olmadığını anlamış hamilelik ile ilgili konu açmış millet bizle dalga mi geçiyorsun demiş bence bu herkezi ya tiye alıyor yada harbi 0-6 yas beyne sahip bence eğitilmesi lazım acilen....

Kizlarda uniforma sevdasi bilindiktir buna bende sahit oldum.ama bizim eslerimizdede var bunuda gecemicem.havalarindan gecilmiyor.vallahi hicte kisakanacak hal birakmadi bende. Bende daha guzelini daha iyisini onu cekecek daha iyi bir enayi bulursa hic durmasin. Ici beni yakar disi seni derler

Konu sahibi sayende lise arkdasimla iletişim kurdum yıllar sonra

O zamanlar polislere hayrandı, lise sonda bir polis sevgilisi olmuştu hatta. Bu konuyu okuyunca aklıma geldi, sosyal medyadan ulaştım. Konunuz fake mi bilmem ama benimki işime yaradı.

Ha birde bu üniforma hayranlığı en fazla lise çağlarında oluyor genelde, sonra akıl kemale ermeye başladıkça geçiyor. Kocanizın aklını liseli kızlar çeler en fazla, mukayyet ol biricik kocana.

'' Dinini imanını bilen adamdır mesela bayanlarla muhabbetten kaçınmaz '' :D

Bence senin mini etekten ziyade metroyla ilgili Bi sıkıntın var baksana hep metrodaki bayanlar metrodaki bayanlar demişsin., eşini metroya bindirmezsen sorun çözülecek bence

Eşin için kapanacaksan kapanma daha iyi. O seni cennete götürmez. Bu örtüde oyuncak oldu iyice

Ay abla çok yaşa emi

Eşinin yaptigi normal degil bana gore.
Eşim namazinda niyazinda degildir ama gozunun fildir fildir oldugunu hic gormedim, etekli kizlara gozunun kaydigini hic gormedim. Rastgele önüne geldiyse elbette goruyor ama 2. Kez asla bakmaz baska yere bakar kenarda kosedeki kizi donup donup goz ucuyla baktigini gormedim 5 sene boyunca.
Cok cirkin hareketleri var eşinin. Elin kizlarina guvenip guvenemeyecegini dusunmek yerine esini düşün sen. Kimse kimseyi zorla birsey yaptiramaz

Kıskançlığınız hastalık boyutunda olduğu için fazla yüklenmeyeyim dedim ama

21 yaşındaymışsın daha yolun çok başındasın.
Önce şunu öğren. Bu devrin kızları çok fena,açık saçık giyimliler, mini eteği çok kısa vs diye saydıklarının hiç biri seni zerre kadar ilgilendirmez.

Kocanızın gözüne girmek için açılıp yine o istediği için kapanman senin iman zayıflığına işaret ediyor. Başkalarını elestirecegine önce kendini düzelt.

Ayrica esin seni su anda aldatmamış olabilir ama uzun vadede aldatilacagindan emin olabilirsin. Kendine saygin yok ve bu nedenle eşin de bir müddet sonra sana saygı duymayacak haliyle sevgisi de bitecek ardından tüm kiskancliklarin yaşanmışlıklara dönüşecek

Şu yorumun nesini beğenmedin acaba bilerek yapıyorsunuz ben konu sahibine destek olmuştum.

Benm eşim uniformali degildi ama beni aldatti... tek tarafli demiyorum eşim kadınla konuştu o kadinda eşimle demek ki kadinlar aaaa uniformali hemen karisini aldattirmaliyim demiyorlar iki tarafinda zihniyeti kötü ise yapiyorlar uniforma varmis yokmus onemli degil anliycaann

Valla geçenlerde bir afet gördüm carsida off. Dedim askim caktirmadan üç yönüne bak. Adfhfk
Kocaniz insallah tom cruse brad pitt felan gibidir de kiskandiginiza degiyordur
8
Tam tersine ailem arkadaşlarım falan bunun neyini kıskanıyordum diyor yakışıklı değil inanin
Kendisi açıklara bakıyor diye kapanmanızı istemiş diye düşünmeden edemedim.Kişi kendinden bilir işi.

8
Tam tersine ailem arkadaşlarım falan bunun neyini kıskanıyordum diyor yakışıklı değil inanin

Canım çarşamba günü bir postta 5 aylık evliyim yazmışsın, perşembe günü 3 aylık evliyim yazmışsın, bugün de 4 aylık evliyim yazmışsın
Nasıl oluyor bu anlatsana biraz

O kadar insanın yorumunu okudum şuan sizi tebrik EDİYORUM allah bin kere razı olsun insanca düzgünce edepli bir şekilde yorum yazmissimiz çok teşekkür ederim. Eşimin gözü kayıp kızın bacağına vakti dedim sapık abaza ne yapmadılar ki kocamı. Evet güvenmiyorum güvenemiyorum malisef belki de çok sevdiğimden.bilmiyorum. Evet cahilim.yaşımda küçük ama bu hakaret edeceğiniz anlamına gelmez burdakiler için diyorum. Allah aşkına yanındaki erkek disardaki kıza gözü kayıp 1 kere bile bakmadı diyen kadın yalan söyler inanmam . Nefis yaa bu bakar bişey diyemem. Sadece ben çok kafaya yakıyorum bunun içinde sizlerden yardım istedim büyük olarak

Çok teşekkür ederim haklisiniz fazla kuruntu yapıyorum birde son zamanlarda esimin işi nedeni ile çok yoğun çalışıyor. Mesela en basiti işten yeni geldi yarim saat oldu gece 2 de maraton koşusu için göreve çağırdılar. Koşu yarın sabah ama gece çağırdılar. En basit örnek bu birde vesveseye geliyorum galiba sürekli şeytan aklıma giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…