BU KISKANÇLIĞIMDAN BIKTIM ARTIK !!!

Peki kaç yaşındasın onu merak ettim bir önceki hamile miyim konunuzda 25 yaşında ve 5 aylık evli olduğunuzu yazmışsınız. Yani ben ciddiyetle içimden geçeni yazdım da size siz peki içten misiniz yani gerçek yaş kaç?

Karakteti oturmamış bir insansın esin yarın acıl dese yine acılcan dinini bilmesi ne hoş ama dışarıda birilerine bakmacagı anlamına gelmiyor zaten sorun eşinde değil sende.. bir adama bağlı yaşıyorsun kendine zerre deger vermyrsun bu gidişle cok üzülürsün

Ben hicbir kadinin durup dururken bu derece kıskançlık yapacağını dusunmuyorum, kabullenemiyorsunuz ama hissediyorsunuz ve genelde bu hisleriniz doğru çıkıyor, genelde boyle konular acan uyelerin sonraki konuları esim beni aldatiyor oluyor. Ates olmayan yerden duman cikmaz misali.
Ama kızları suclamayi bırakın, adam olanin ustune de atlasan dönüp bakmaz. İcinde vardir ondan bakiyordur.

Halimden anlayan birisi beni buldu diyorlarki yok kızlara laf ediyorsun hemcinslerine laf söylüyorsun ayıp terbiyesiz diyorlar. Ya daha geçen gün uskudar sahilde önümüzde 2 tane acik saçık aptalca 2 kız. Kahkaha atarakarkmaiza geçtiler esimin belinde silah. Neyse aradan 2.3 dk gecti kız yanındaki arkadaşını esimin üzerine itti gozümün önünde en basiti hakaret güvenmiyorum hemcinsime

Ortalık çok pis malum bütün kızlar da forma hastası...Yardım edin kocamı kaptırmaktan aşırı derecede korkuyorum...Bi açılıyorum bi kapanıyorum ne yapacağımı şaşırdım...1.75 boyunda manken gibiyim ama gezerken kocamın gözlerini takip etmekten bana bakanları goremiyorum bile...Gözüm hep kocamın gözbebeği hareketlerinde...Polis koca altın değerinde sonuçta, ben bulmuşum her dakka diken üstündeyim havada karada kapacaklar diye...
En tehlikeli avcılar ise metrodaki mini etekli türler...Kaşıkcı elması değerindeki kurban kocam, bu avcıya denkgeliyor bazen ve hemen elimi sıkıca tutuyor, avcı hemen ağzıyla boynundan yakalayıp metro kapısı açılıraçılmaz kapıp gidebilir yoksa..

Yollarda kızlar birbirini eşimin üzerine itiyor o derece yani...

Yardım edin lütfen bi akıllar verin..Eve mi kapatsam yoksa çirkinleştirip cebime mi koysam kocamı?

Biraz önce diğer yorumlari okudum da bakın ben 98 doğumluyum 21 diyorum ama eşim küçük olduğumu kabulleniyorum 22 diyor bu birincisi. 98 dogumluyum haziranda evlendim 4 ay oldu iste. Hamilelik suphem vardi evet doktora gittim oda dogru ayrica ben sadece 1 tane post konu açtım

Yoksa bu da mı farkındalık konusu???
Ay heyecan yaptım hahahah ya önceden haber verin be
Konuyu değil yorumları okudum eğer gerçekse evlenecek olgunlukta değilmişsiniz....
Hem de hiççç

Şimdi önce ne kadar zamandır evlisin? 3 ay mı? 5 aymı? Kaç yaşındasın? 22 mi 23 mü 25 mi? Önce onlara karar ver sonra yorum yapalım. O kadar okuyup ciddi sanıp sonra tutarsızlıkları okuyunca hiç hoş olmuyor

Hadi ya, yasina kabullenemiyorsan, yas kolayca degisir öyle mi?

O halde benimde yasim 21

Yoksa bu da mı farkındalık konusu???
Ay heyecan yaptım hahahah ya önceden haber verin be

O neymiş yahu?
Ay farkındalığım çok arttı şu anda...Konu sahibi haberin olsun polislere daha bi alıcı gözle bakmaya başlıcam artık..Hatta burdaki herkes oyle yapsın. Rakiplerin artıo bak...Polis gördüğüm yerde üzerine doğru iticem kendimi arkadaşa da ihtiyacım olmaz yanımda

Hani bazı arkadaşlarımız bazı konular için sosyal deney yapmıştı burada
Hahaha hatırlamışsınızdır ay dedim yine bir sosyal farkındalık mı

Bu konu senin değil mi ya bari yalan söyleme tek post açmışmış görünüyor herşeyin ortada işte yeter işte fısssladın

Konuya baslarken 22 bitirirken 21 yasina geldin az daha uzatsan 18 olacadin ellammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…