- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.473
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Kıza söyle daha evli falan değil ne boşanması ?Dogulu bır ailenin kızı. Anlattığına göre aılesı iyi. Ama boşanmak falan kesınlıkle yok dıyor. Ben aılemın evınde dul olarak nasıl durayım, ınsanlar ne dusunur dıyor.
Kafa yapısı çok farklı. Hatta ben eşimin aılesı ıle mıç mıç degilim ya diyor ki sende de problem var. Nolacak ya git sürekli diyor.Kendine yetmeyen aklın zekatını mı veriyor?
24 yasinda hıc kımse cıkmadı karsıma dedı.Daha öncekı adamla da durakta tanısmıs.Numarasını vermıs. Öyle kısa süre konusmus lar.
Başlarda ilgili bırıydı. Kız düne kadar bana bırsey söylemedi. Hep iyi dıyordu. Dün söyledıilgilenmeyen adamın garantisine de inanıyorsunuz.
dünya böyle bir saflık görmedi
Mıç mıç, bir şifre niteliğinde senin konularındaKafa yapısı çok farklı. Hatta ben eşimin aılesı ıle mıç mıç degilim ya diyor ki sende de problem var. Nolacak ya git sürekli diyor.
Vay be.. Bu kız tam senin kayınailene göreymiş sahiden kayınbiraderine düşünseydin ya.Hoşuna gider aılesıyle ilgilenmem dıyor. Hatta çocuk demıs kı gün içinde ben tek ugrarım demıs. Kız hayır öyle sey mı olur bırlıkte ugrarız demıs. Cocugun hosuna gıttı dıyor
Bu adamın da karısını ailesi ile muhatap etmeyeceğine inanmak istiyorsun. Kesin kocanı da dolduruyordur, nerden buldun bu vefasızı yazık sana diye.Kafa yapısı çok farklı. Hatta ben eşimin aılesı ıle mıç mıç degilim ya diyor ki sende de problem var. Nolacak ya git sürekli diyor.
24 yasinda hıc kımse cıkmadı karsıma dedı.Daha öncekı adamla da durakta tanısmıs.Numarasını vermıs. Öyle kısa süre konusmus lar.
Dolduruyordur da kendi abisinin karısı benım kadar bıle gıtmıyor. Ona bırsey desın sıkarsa. Ama abisi dedirtmez.Bu adamın da karısını ailesi ile muhatap etmeyeceğine inanmak istiyorsun. Kesin kocanı dolduruyordur, nerden buldun bu vefasızı yazık sana diye.
2 yıldır evde oturan kayınbirader, zengin ve güzel eş istiyormuşVay be.. Bu kız tam senin kayınailene göreymiş sahiden kayınbiraderine düşünseydin ya.
Abisine diyemez senin kocana der. Senin kocan da arıza çıkarır. Sen düşün orasını artık.Dolduruyordur da kendi abisinin karısı benım kadar bıle gıtmıyor. Ona bırsey desın sıkarsa. Ama abisi dedirtmez.
Bu kız evlense daha iyi bence bu adamla. Bu saflıkla daha iyi bir yere düşemeyebilir.Şimdi de How I Met Yor Mother Ted ve karısı oluverdiler.
Valaha arıza çıkarsa da umrumda degil. Eşime hep dıyorum. Memnun degıl sen gıt kapı kapı gezecek bır kadın al. Ben kımseyı pohpohlayamam. Ben böyleyim dıyorum. Ki aıleye gıtme konusunda ben gıtmek ısteyınce söylerım sana diyorum. Eşim memnun degıl bu durumdan ama baska secenegı yok. Zorlasa da gıtmem ki. Baskıdan iyice soguyorum ailesinden. Bıraksalar bız ısteyınce gıtsek arasak. Sanki hayatlarında sadece bız varız.Abisine diyemez senin kocana der. Senin kocan da arıza çıkarır. Sen düşün orasını artık.
Ne diyeceğinin önemi yok. Canın sıkılır mı? Sıkılır.Valaha arıza çıkarsa da umrumda degil. Eşime hep dıyorum. Memnun degıl sen gıt kapı kapı gezecek bır kadın al. Ben kımseyı pohpohlayamam. Ben böyleyim dıyorum. Ki aıleye gıtme konusunda ben gıtmek ısteyınce söylerım sana diyorum. Eşim memnun degıl bu durumdan ama baska secenegı yok. Zorlasa da gıtmem ki. Baskıdan iyice soguyorum ailesinden. Bıraksalar bız ısteyınce gıtsek arasak. Sanki hayatlarında sadece bız varız.
Tabıkı sıkılır. Ki bıdaha aıle konusunu açsın kavga cıkarcam ki açamasın bidahaNe diyeceğinin önemi yok. Canın sıkılır mı? Sıkılır.
O kadar doğru ki maalesef...Bu kız evlense daha iyi bence bu adamla. Bu saflıkla daha iyi bir yere düşemeyebilir.
Aynen. Bazı şeyleri kabullenmek lazım. Bizim dayanamayacağımız hayat belki onun için cennet.O kadar doğru ki maalesef...
Ohh yakışır paşama. Üstüne bi buçuk kaymaklı ekmek kadayıfı da versinler.2 yıldır evde oturan kayınbirader, zengin ve güzel eş istiyormuş
Yenisini mi açacaksın nick değiştirmek tutmadı diye?ÜYELİĞİMİ İPTAL ETME KARARI ALDIM. HAKKINIZI HELAL EDİN.