- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Eşim aşırı aileci tek sorunumuz bu. Cocugu bılmıyordum kı anacı oldugunuOnu salsan anasının koynundan çıkmayacak, normal öyle şeyler onun için.
Ayy ne bakıcısı Allah aşkına. Evlilik öncesi tüm sözleri unutsun arkadaşınız. Tutabiliyorsa şimdi tutsun o zaman engel olan şey ne? Hem bakıcı ücreti hem kredi hem ev geçimi nasıl olacak? Bu durumda kadın da çalışacak ve adamın ailesine bakacak öyle mi? Arkadaşınız yoklukta mı niye kendini bu hayata reva görüyor? Üstelik yaşı hakkında bile yalan söylemiş adam 44 yaşındaki adam gitmiş kendinde 20 yaş küçük kızı kafeslemeye çalışıyor. Sizin arkadaşınıza da çok sinirlendim niye bu adamda diretiyor? Memlekette başka adam mı kalmadı gitmiş yapışmış adamın paçasına. Evlendi diyelim çocuk masrafı da eklenecek sadece adam çalışacak ee nasıl geçinecekler? Çocuğu alzheimer hastası kadına bırakıp işe mi gidecek?Ama işte bakıcı tutarım dıyor. Dügün için cocuk kredı cekecek. Hem bakıcı hem kredi hem abinin evı. Kıza anlatıyorum. Bende calısırım dıyor
Bi de şimdi kesın evlenecekler dıye tanısmadılar. Olmazsa konusma yı keseriz dıye tanıstılar. Ben dedım konus aynı ev mı olur herseyı sor dedımOnu salsan anasının koynundan çıkmayacak, normal öyle şeyler onun için. Onların kasası bir, sen ben yok derken parlayan gözünü burdan gördüm.,
babaannemde vardı hastalık..evden kacıyordu kapıyı kılıtlıyolardı gercı kacıyodu yıne bı fırsatını bulup..komsumuzun annesınde vardı oda ısırıyordu..ısıyordu orta yere bılmıyokı nereye ısenecek kafa gıdık..
ben 26 yasımdayken evlenmıstım ..sadece esım ve ben olmamıza ragmen uzakdan bıle gecınmeyı basarmak cok zordu akrabalarla
Ama şimdi dünyada kalan son ç.k muamelesi yapıyor.Bi de şimdi kesın evlenecekler dıye tanısmadılar. Olmazsa konusma yı keseriz dıye tanıstılar. Ben dedım konus aynı ev mı olur herseyı sor dedım
Kızın engellı kardesı var. Aslında ordan zor oldugunu görüyor. Ama bu kadar dıskı ile oynandığını falan bilmiyordur. Detaylarını ıyıce arastırıp anlatacağım ona. İleride hem cocukları olacak hem anneyle ilgilen gercekten cok zor olacak. Ben uyaracagım ama.
Evlensin, hasta kaynanaya bakarken, alkolik kayınbaba ile uğraşırken, misafirlerini ağırlarken kocası ile geçireceği bir saati bile kalmadığında sevap der avutur kendini.Ben artık kıza acimiyorum hatta hayatta en sevmediğim insan karakterine sahip. 24 yaşında daha kendi hayatını oturtmamis . Besleme olmaya ne kadar meraklı. Dindar diye istiyor olması ayrı bir olay ya. Merhamet göstermeyecek o dindar dediği insan ona. Nerde kalacak inancı sadece ibadet etmesi mı ona kar olacak. İmanla ahlak bir araya gelmedikçe banane onun yaptığı ibadetten. Kız çok cahil ya 30 40 yıl önce ninem bu kafada değildir. Yemek yap temizlik hastalıklı bir aile gelir sabit değil ne bilim saçma ya tutturmasi
E tamam işte, adam ilgisiz davranıyorsa belki senin arkadaşından adam elektrik alamadı veya ne bileyim adam bu işin olmayacağını düşündü ve şimdi soğukluk sokuyor araya. Niye bu ihtimal hiç düşünülmüyor da 24 yaşındaki saf kızımız kendini gelinlikler içinde hayal ediyor?Bi de şimdi kesın evlenecekler dıye tanısmadılar. Olmazsa konusma yı keseriz dıye tanıstılar. Ben dedım konus aynı ev mı olur herseyı sor dedım
Dediğim gibi anahtar kelimeleri görünce anlayıveriyor insan. Zaten konu aramasına nickini yazınca da eski konular şakır şakır dökülüyor keşke artık nick avatar değiştirme çabasına girmese boşuna zahmet edip. İkinci üyelik bile alsa 100 tane konu açarak görüş aldı daha farklı bir görüş almayacak. Oturup eski konularını okusa kendine dert edindiğinde biz de yormayacağız kendimizi.
Onu salsan anasının koynundan çıkmayacak, normal öyle şeyler onun için. Onların kasası bir, sen ben yok derken parlayan gözünü burdan gördüm.,
Ben hıc cevremde denk gelmedim. Sadece kaybolduklarını falan duymustum
Eşim aşırı aileci tek sorunumuz bu. Cocugu bılmıyordum kı anacı oldugunu
Ben böyle kızları sevemiyorum . Akıl tutulması yaşıyorlar sanki zorla başına bela arıyor ee arayan belasını da mevlasını da bulur aman size ne istediğiyle evlensinHayır. Bundan önce bırıyle konusmus. 44 yasında evlenip ayrılmış bir adammış. Kız bana 38 dedı ama sonradan söyledı 44 müş. O adamla konusuyor du öyle tanıma evresındeydı ama kararsız dı. Bende dedım sacmalama bu koca adam falan. Sonra bıraktı
Yas 24ken hayat toz pembedir zatenHiç hayatında sevgilisi olmamis. Şey kafasında, erkekler kullanır, niyetleri farklıdır. Bu çocuk muhafazakar, mesafeli, Hanı elını falan tutmaya calısmadım 4 ayda. Bunlar kısa süre konusu dırek aileleri işin içine sokmayı dusunuyor. Kız böyle bırını ıstıyor her zaman. Bu cocuk aılesıne duskun, kız dıyor ki evlenince bana çocuklara da duskun olur dıyor. Bak 2 eve bakacak dıyorum. Olsun benı zor durumda koymadıgı sürece sıkıntı yok dıyor. Namazında niyazında niyeti ciddi bunlar hoşuna gıttı arkadaşımın. Aıle konusunu hıc takmıyor, bakarım ben sevap dıyor
Şimdi eşim de söyledi. Çocuk kesinlikle aynı evde olmaz diyormuş. Ben dedım ki e bakıcı diger abi evi bunların evi bi de dügün için kredi hepsini nasıl bir dükkan karşılayacak. O da diyor ki evlenecek adam düşünecek onları diyor.Evlensin, hasta kaynanaya bakarken, alkolik kayınbaba ile uğraşırken, misafirlerini ağırlarken kocası ile geçireceği bir saati bile kalmadığında sevap der avutur kendini.
Konustugum kadarıyla iyi biri, komık, saygılı.şaka mısınız :) insan özelliklerini bilmediği birini neden arkadaşıyla tanıştırır ? akıl tutulması yaşıyorum :)
Şimdi eşim de söyledi. Çocuk kesinlikle aynı evde olmaz diyormuş. Ben dedım ki e bakıcı diger abi evi bunların evi bi de dügün için kredi hepsini nasıl bir dükkan karşılayacak. O da diyor ki evlenecek adam düşünecek onları diyor.
O sevgili gıbı degıl cok kısa süre konusmus lar sadeceay zaten hiç sevgilisi olmadı dediği kızın bir anda 38 yaşında dul eski sevgilisi çıktı. bu kadar tepki alınca da öyle bir adamdan sonra iyisi ile görüşmesini istedik dedi.
konu sahibi zaten kendisi daha algılayamadı mevzuyu. ilgisizlik olayı olmasa aklına bile gelmez kızın yaşayacakları.