Bu Kez Kendim İçin Değil Sizin İçin Yazmak İstedim

B
Evli olmadığın için ve de evli erkeklerle konuştuğun için önce kendini sorgula,internette evli sapık aldatan yalancı erkeklerle konuşan ikinci kadınlardan da ders alır olduk,hay allahım
Evli erkek görünce cin görmüş gibi davranalım mı?
Bu çok ağır oldu
Kız cilveleşmedi 2.kadın ne demek
Hem evli adamın işi ne orda...

Konu sahibi yazın güzeldi ama ne var biliyormusun...o boşanmayı tasarlayan erkek veya kadın hiç boşanmıyor vakti geldiğinde...

Ben onlari muhtesem erkek olarak anlatmadim

O insanlarin yaptiklari hesap kitabin ansizin kurbani olnayin diye

Sizinde hayatinizda ayaginiz saglam yere bassin bu tarz bi durumla karsilasirsaniz hayatiniz allaj bulkak olmasin diye paylasmak icin yazfim

Yine en ilumlu yorum sizindi ben iki saatimi sirf cevremde gordugum kadinlarin arkadaslarimin yasadijlarini baskalarida yasamasin diye tazmistim hata okdugunu anladım

talep edilmeden verilen akıl karşındakini aşagılamaktır.Nekadar iyi niyetli yapsanda karsındaki kendisini küçük görülmüş hisseder.Nasıl kapı çalındıgında buyur edersin buda onun gibi.

yani hala anlamadım. kadınlar kocalarınıza sahip çıkın mı diyosun? yaptığın şey çok ekstrem bişey değil. aldatan adamların yalanları vs. ben anlamadım hala sizin amacısınız? atom parçalamaış yeni bişey icat etmiş gibi yazmışsınız da bilmediğimiz bişey okumadık.

Chat sitesine gezen evli erkekler hakkindaki dusuncelerimi yazarsam yine banlanirim o yuzden yazmadim

ı

Ah canım benimm ah be güzelimmm....

Yanıldıkların bildiklerinden fazla..

1-Konuştuğun erkekler sana anlattıklarının tam tersi karakterde el üstünde tutuyorlar eşlerini..LAf söyletmiyorlar..Haa ama gözü dışarda mı dışarda..
2-Seni evli erkeklerle konuşuyorsun diye yadırgamayacağım.Yanlış olduğunu bliyorsun.Onlarla konuşup burda bakın ben anket yaptım böyle adamlarla evli kalmayın demene aldanmıyoruz masum değilsin :)
3-Evliliği bilmiyorsun.Nerde boşanılır nerde evli kalınır bilmiyorsun..Adamların ağzıyla konuşuyorsun..O konuştuğun erkekler asla sana söyledikleri gibi değil.
4-Sen bizi uyardın ya bende seni uyarayım arkadaşım.Takılma o sitelere.Konuşma böyleleriyle.Kandırılıyorsun.Evlilikleri çok iyi olan adamlarda var.Avcı avına yem atıyor..

İyi günler :)

Son düzenleme:
yazma arkadasim olur mu? yazma okumadim.okuyamadim bile...
Şimdi bu konudan ne gibi bir ders almalıyız anlamadım
Anlayan olursa yazsın
arkadasin bos vakti cok aklinin da cok oldugunu dusunuyor paylasiyor iste. vaktin varsa bile okuma ben oyle yaptim...

Burdaki kadinlara cok uzuluyorsunuz ama evli erkeklerle konusuyorsunuz oyle mi
Ben evli erkeklerle konusmuyorum sadece evli oldugunuz halde burda ne isiniz var sorusuna verilen cevabi paylasip kadinlarin nedensiz hareketlerin altinda yatan aeyleri bilsin istedigim icin paylasmak istedim

Fakat evli insanlarla dusup kalkan biri olarak giruldum nasil ni haya yaptigimin farkinda oldum

Hesap kitap mı? Canım benim sen o chat sitesinde o adamla yaptığın yarım saatlik görüşmede hesabını kitabını öğreniyorsan, zaten o erkek fazla akıllı değildir. 7/24 yanında olan karısı sence bunun farkında değil midir?
Gizli bir şey falan öğrenmiş değilsin onu bir anla, o yüzden yaptığın uyarılar, öğütler falan hikaye.
Burada tek düşünülmesi gereken şey, sensin kusura bakma da. Chat sitesi ya, yıl 2017 ve sen chat sitesinde evli erkeklerle sohbet mi ediyorsun? Nasıl bir boşluk böyle, magmaya mı düştün nedir? Yapma gözünü seveyim, canın sıkılmış uğraşacak iş aramışsın gidip en saçma sapanını bulmuşsun.

Herkes oyle gormez sen fikrini dusnceni yorumunu hep paylas canim burasi bir form herkes dusuncelerini fikrini yazabilir .Kim nasil anlarsa oyle anlar yada anlamak ister.

Sen evli ve sorunlu büyük ihtimalle yalancı ve aldatmaya meyilli hatta aldatan erkeklerle konuşarak nasihat veriyorsun da bizler evli ve eşimizi en iyi tanıyanlar olarak bu dediklerinizi kulağımıza küpe mi yapalım şimdi?
Şahsen ben ikna oldum evet konu sahibi haklı ve ben eşim beni 15-20 sene sonra boşamadan boşanmaya karar verdim.

Seni burda taşlarlar yavrum :)
Emin ol kadın herşeyin farkında.. kendince yaptığı tasarıyı sana anlatan o erkeklerin eşlerininde tasarıları mutlaka vardır.. erkek diğer kadına kendini acındırmayı sever... evdekiylede emin ol muhabbeti iyidir.
Cinsel sorun,geç gelme,ilgisizlik vs gibi konularda kadın anlamıyorsa zaten boşver uğraşma..

Tekrar altini cizmek istiyorum boslukta oldugum icin evli erkeklerle konusmadim bislukta oldugum icin chaye girdim ordaki evliberkeklere neden evliliginizi riske arip buralarda dolaniyirsunuz sorusuna aldigim cevabi paylasip bazi kadinlatin kovalarinin nedensiz diye dusundukleri seylerin altinda yatan seykeri paylasmak istedim

Bu arada evet ben bis bur insanim ve bisluktan burdaki insanlarin yazdiklarina o kadar uzuluyirum ki gece aklima geliyir o insanlar icin dua ediyorum

Ve bu yazfiklariminda sadece aptallik oldugunu anlafim

Sadece bilin evli erkekletle dusup kalkan biri degilim olsam farkli bi sekildr seneryolastirarak yazabilirdim acik acik yazmak yerine ama zamanimi harcayim yazdigim sadece farkinda olnaniz icin yazdigim icin bin oismanim hanimlar

Mune rica etsem konumu kapatirmisin

Hatta rica etsem uyeligimide iptal edebiliemisin benim gibi bos issiz gucsuz bi insanin yazdiklariyla baskalarinin zamanini almaya hakki yok

Bu konular böyle genellenemez, bir konu olursa insanlara tavsiyelerimizi/önerilerimizi sunarız yapar yapmaz kendi bilir ama manifesto gibi sunamayız bunu. Burada siz de çeşitli konular açmışsınız mesela ama tepki çektiğiniz konular da olmuş. Başkası da sizin hakkınızda mı konu açsın o zaman? Herkes kendi hayatından mesuldür. Ayrıca, üyeler hakkında konu açmak forum kurallarına aykırı diye biliyorum.

Neyse umarim o yazdiklarimi yarm okuyup istediginiz gibi algiladiginiz gibi burdakileride farkli algilamazsiniz

Kesinlikle sizin dusundugunuz gibi ahllaksiz karaktwrsiz bi insan degilim ahlaksiz karaktersiz olsam sizin dusundugunuz hayatimi yasar o erkeklerle konusur muhabbet eder sizin yasadiginiz sryleride zerre umursamazdim

Umarim orda soyledigim seylerle karsilasmazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…