Bu Kez Kendim İçin Değil Sizin İçin Yazmak İstedim

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
Merhaba hanımlar bu kız ne çok konu açıyor diyenleriniz olacak inanim bu sefer yazarken kendimi değil sizleri düşünerek yazdım

Bizim derdimiz seni mi gerdi diye düşünecekler okumamakta özgürdürler
Yazdıklarında haklı yada haksız olabilirim görüşlerime ve fikirlerimi dogruda bulabilirsiniz yanlışta çünkü herkes her konuda ayni dusunceye sahip olmayabilir

Bu konuyu açma nedenim son zamankarda BDV de ve diger kadınlar ile ilgili paylasimlarin yapıldığı yerde kadınların eşleriyle problemler yasadıklarini esim nedensiz soguk esim beni umursamiyor vs gibi kinularka karsilasmam evli degilim ama inanin bunlari okurken ablam kardesim yada yakin bir arkadasim bu sorunlari yasiyormus gibi üzülüp etkisinde kaliyorum kimi kadınlar tarafından topa tutulma pahasina yazmak istedim

Burda defakarca kez yazmayi dusundum ana bekar bi insanin evli birine anlatacak neyi olabilir diye dusunup vazgecnistim

Dikkat destan niteliginde uzun olabilir

4 yıl kadar önce bi süre can sıkıntısı ve boşluktan dolayi sırf bi kac kezsohbet muhabbet icin sacma sapan chat sitelerine takilmistim

Orda bi kac defa evlilere denk geldim eskiden olsa sasirirdim ama açık açık ben evliyim deme rahatliginda bu insanlar
Evet tahmin ettiginiz gibi yuzde doksani sapik nitelikte insanlar ama inanın sadece boskuktan iki satır konusmak icinde oraya giren insanlarda var

Evde karınla guzelce muhabbet etmek varken ne diye evliligini kaybetme riskiyke buralarda zaman harciyorsun sorusuna psikolog koltuguna oturmus gibi sanki yıllardır konusmak istiyormusta birini bulmusta konusmak askiyla sıkıntılarini anlatanlar oldu

(Simdi diyeceksiniz ki seninle gorusmek konusmak seni kandirmak icin yalanlari siralamislardir ama hicbiriyle ikinci bi dsfa gorusmedim gorusmeyecegimi soyledim elbette yalan soylemis olanlar olabilir ama yalan soylediklerini dusunmuyorum ve bunu anlatmamin nedeni esinizin hal ve hareketlerine dikkat etmeniz)

Konustuklarimdan biri evliliginin ilk yillarinda atandigi yer yakin ve farkli bi ilde oldugu ve sanirim esinin o sehre tasinmak istemedigi icin hafta icleri ise gidip haftasonu evinde gecirdigini o surecte gayet iyi olduklarini tayin alıp kendi sehrine donunce sıkıntıların basladigini esinin her tartismada babamin evine donecegim seklinde tehditvari konustugunu sonunda dayanamayip kendisi babasinin evine götürdüğü soyledi

Sonra kadin arayip pismanim donmek istiyorum dedigindede donmek istersen eve sadece cocuklar icin donersin o eve anne olarak donmek istiyorsan don ama bizim aramizdaki hersey bitti demis

Ve bu adam bosanmak icin gün sayan biriymis madem boyke neden bisanmiyorsun deyince ben calistigim is dolayisiyla anne baba ayri cocuklarin yanlis yollara meyl ettigini goruyorum kizlarim benim herseyim onlarin 18 yaşına gelmesini bekliyorum bosandiktan sonrada hicbir sekilde evlenmeyi dusunmuyirum dedi

Karinla bu dusunceni paylastin mi sen sonrasinda kendine iyi bir hayat saglayabilirsin ama onun icin kolay olmayacak dedigimde ailesi varlikli insanlar hakkini yedirme payina sahip cik diyorum acik acik soylemedim diyor (yani anlayacaginiz bi kadin 10 -12yil sonra hic beklenmedik bi zamanda esinin ben bosanmak istiyorum karariyka karsilasacak)

Baska biriyle konustum ogretmenmis kendisi iki cocugu varmis eside atanamayan bi ogretmenmis uzun bir suredir ayri odalarda kaliyorlarmis

Bosanmak icin karisinin atanmasini ve aldiklari evin taksidinin bitmesini bekliyormus (karisi mehir olarak ev istemis evi esine verecekmis) karisinin atanfiktan sonra karisi gittigibsehirde hayatini duzenini kurduktan sonra ayrilmak istedigini soylemeyi dusunuyirmus (kocasi evliligin bitecegini hesaplayan bir kadın daha)

Kac yıl once okudugum bolumle alakali biriyke gorustum is icin yardimci olmak istedigini soyledi ilkin hal hatir sorar tarzda mesajlari vardi once kotu dusunmedim (onceleri evli olmadigini dusunuyordum cunku yalniz yasadigini biliyordum) yasindan dolayi belkide evlenip ayrilmistir diye dusundum acik konusayim etkilenmistim bende bisey olabilir diye dusunmustum birgun sordum meger evliymis (ogrendikten sonra kesinlikle konusmadim gorusmeyi kestim) ayri yasiyorlarmis anladigim kadariyla babasi kanserken esi babasina baktigi icin esine minnet duygusuyka ayriligi dusunmuyormus ama evlilikte yok ortada

Evet bu kisilwrle muhattap olup konustugum icin suclayabilirsiniz yanlis seyler dusunebikiesinkz (ama internetten konustuklarimla kesiikle ikinci bi gorusmem olmadi digeriyle normalde tanusiyordum ve ogrendikten sonra kesinlikle gorusmedim)

Bunlari niye anlattin diye dusunenler olacak inanin benzer orneklerle dolu arkadas akraba yakin cevreden vs bir cok sey duyuyorum yani gizliden gizliye bosanmanin hesap kitabini yapan insanlar var

Belki burda anlattiklarimdan biri sizin kocanizdir yada kocanizda boyle bir seyi tasarliyirdur

Lutfen dikkatli olun gunun birinde beklenmedik bir anda kolunuz kanadiniz kirilmis gibi hissetmeyin diye anlatiyorum bunlari

Ben ne bu erkekleri nede karilarini masum yada suclu bulmuyorum o hayatlarin icinde degilim anlatildigi kadarini biliyorum ve uzatmamak adina yuzeysel bi sekilde anlatiyorum

Burada yazan arkadaslar esimle cok iyiyiz fakat cinsel hayatimiz sıfır yada esim durup dururken bi suredir bana karsi soguk yada bi anda esim benden ayrilmak istrdigini soyluyor diyenler oluyor

Biz kadinlar bozuldugunuz sryi soyluyoruz tartismasini yapiyoruz o sekilde kapatiyoruz ama erkekler herhalde hic umursamiyor derken kirildiklari uzuldukleri seyleri iclerine atip iclerinde kurup buyutup bu sekilde buyuk kararlarka karsiniza cikabilirler diye anlatmak istiyorum

Birde şöyle birsey varki kimileri esleriyle cinsdl probkem yasadigini esininde internetten birseyler karistigini dusunuyor fakat dusundugunuz sey tahmin ettiginiz kadar basit bi aldatma ddgilde ezinizin cinsdl kimligiyle alakali bir problem olabilir

Bir arkadasim ailesine gitmisti eve geldiginde esinin gay biriyle konusma kayitlarini gormus zaten cinsel problemleri olan bi cift defalarca kez esinin cinsel kimliginde problem olabilir diye konusmama ragmen hayir sadece merak edip konustugunu soyledi dedi ve arkadasimda inanmisti (aldatilmak igrenc birsey ama bu durumu yasayacagima keske kadinla aldatilsaydim diye dusunurdum)

Bi yakinimdan duydum bi akrabasi iki cocuktan sonra uzun bi evlilikten sonra esinin biseksuel oldugunu ogreniyor hatta ne yazik ki gozleriyle sahit oluyor diyeyim

Hatta benzer bi dolu ornek var diyebilirim

Bunlari anlatmamin nedeni akliniza takilan seyler dusunceler olursa ustunu ortmek yerine bi irdelemeniz (tabi paranoyaklasacak kadar degil)

Evet asıl taslanacagim konusunun burasi olacagini dusunuyorum ama lütfen yais anlasilmasin burda kesinlikle erkekleri hakli kadinlari haksiz cikatmak gibi bir maksadim yok sadece kabul edilmeyen bazi gercekler var bu sizde vardir yada yoktur demiyorum ama varsa goz onunde bulundurun diyirum

Misal kocakarinin ne dedigini umursamayan onemsemeyen var ornek vereyim genc bir kadinin esim elle yememden rahatsiz oluyor hatta tiksiniyor ama ben boyle yemeyi daha seviyorum hicte vazgecemem diyor

Bir yakinim bosanmanin esiginden dondu cinsel problemleti oldugunu bildigim bi arkadas konusurken bazi seyleri yapmamasini edebinin guzelliginden oldugunu anlatmaya calisiyor musal ben su kadar yillik evliyim esie bi kere banyoya beraber girmedik hala utanirim ondan soyle çamaşırlar giyemem falan
Sanki bunu yapan kadinkar koru kadinlar

Bisanmaktan vazgectiginde konustugumda bence bundan sonra bazi seyleri degis ozellikle cinsellik konusunda dediginde kesinlikle artik onunla ayni yatakta yatmayi bile dusunmuyorum ben cocuklarim icin barisiyorum dedi (bence hicbir cocuk annesinin yada babasinin yaptigi fedakarligi anlayamaz yani olan kendi gencliklerine oluyor)

Mesela esinin anne babasini 7/24 kotuleyen kadinlar var evet kocalarixa belki anne babasinin yaptiklarindan rahatsiz ama bi dusunelim anne babamiz kotu olsa ve 7/24 esimiz bundan yakinsak ne yapardik
Aslinda daha uzatabilirdim ve atladigim aklima gelmeyen daha ciddi bircok konu var ama gözlerinizi daha fazla yormak istemiyorum

Ama lutfen yurumeyecek duzelmeyecek bi evliligi cocuktan baska hicbir sebepten dolayi zorlayipta surdurmeye calismayin bu dunyaya bir daha gelmeyecegiz omrunuzun kalanini sevmediginiz bi insanla hayati kendinizede o insanada zehir ederek yasamayin lutfen

Belki birgun o evliligi bitirnek istediginizde hersey icin cok gec olmus olabilir ve o hun herseyi bitirduginizde kendinkzi kolu kanadi kırılmıs bi kus gibi hissetneyin diye yazmak istedim

Son olarak belki reklama girebilir diye isim vermek istemiyirum ama Erdal Demirkıranin kadinlar icin yazilmis bir kitabi var okuyunca hayatinjzda degismek istediğiniz bircok sey olabilir

Tüm kadınlarin ozelliklede evli kadınların okumasini tavsiye ederim

boslukta misin???
Evet bosluktayim ama emin olun yazdiklarimin onunla hicbir alakasi yok son zamanlarda kadinlarin yasadiklarindan oyle etkileniyorum ki en yakinimin basina gelse o kadar uzulur etkilenirdim belki disardan bi insanin anlatacaklari birinin bakis avisini degistirir diye yazmak istedim

Çok uzun
Bence sen başkalarını fazla dert etme kendi hayatına odaklanmak her anlamda daha iyidir tavsiye ederim.
Demişsin ya kadınlar beklenmedik bir anda boşanma teklifiyle karşılacaklar diye, beklenmedik anda olmaz o, yıllar süren birlikteliklerde taraflardan biri soğuduysa öbürü muhakkak hisseder, ha evlilik hala devam ediyordur o da çiftlerin kendi bileceği iştir başka kimseyi ilgilendirmez. İnsanların içlerinde neler yaşadığını bilemeyiz belki de adamlar sana yalan söyledi.
Dert etmen gereksiz yani.

Evli olmadığın için ve de evli erkeklerle konuştuğun için önce kendini sorgula,internette evli sapık aldatan yalancı erkeklerle konuşan ikinci kadınlardan da ders alır olduk,hay allahım
Bakin farkli algilamis olabilursiniz ben evli erkeklerle gorusen konusan yasayan bi insan degilim sadece duydugum bi kac seyi kadinlarin bilincli olmasi icin soyledim

Ve dikkat ederseniz evet iki ornek internette denk gelip orda konustugum sonradan hicbir sekilde gorusmedigim sadece o an anlattiklari icin kafamda fazlasoyla yer ettigi icin kadinlari uyarmak icin paylasmak istdim

Ucuncu ornege gelirsek ben konustugum zansn evli oldugunu bilmiyordum evlenio ayrilmis diye dusunmustum zaten ogrenince gorusmemide selamimi sabahimkda kestim

Benden birseyler ogrenin diye yazmadim duydugum ve karsilastigim irneklerle kadinlarin tepkinli olmasini istedim

Ama siz uzaktan bakio ahlaksiz bir kadin olarak nitwlendirmek isterseniz oda sizin bilecsginiz is

Ee biz de biliyoruz bunlari. Napalim? Aldatilirsak oturur icabina bakariz. Veya kocamizin da bu tarz bosanma planlari varsa o an ne yapmamiz gerekiyorsa onu yapariz. Bdvde konu acacak bir durum goremedim,kimse uzayda yasamiyor bunlari herkes biliyor. Ama herkesin sartlari farkli oldugundan cozumleri de farkli oluyor.
Bu arada bu tur planlari yapan sadece erkekler de degil, kadinlarda da cok var kocasini birakamayan cocuklarin bahanesi ardina siginan. Veya kocasinin imkanlariyla mutlu olan, fazlasini bulamam diye cikip gidemeyen, aldatilmaya devam eden ve aldatan. Herkesin sartlari bir olmaz olamaz.

Ben zaten yazarken belirtmistim belkide yalan soylediler bikemem ama yarin saat bi saat konusacagim birine ben hayatimla ilgili bi yalan soylemezdim evet devamli gorustugum icin yalan soyledigini dusunebilirdim

Evet maalesef cevremdede ornekletiyle birebir karsiladtigim icin fazla fazlasiyla kafaya takiyirum

Ve annemde o kadinlardan biri okdugu icin biz oyke bir ailede omrumuzu huzursuzca yasafigimiz icin belkidd baska cocuklarda mutsuz ailelerde harcanmasin istedigim icin yazdim

Ziyan edecek çok boş vaktiniz varmış vallahi, chat sitelerinde zavallı! mazlum! evli erkeklerin dertlerine derman olmak kolay değil!

Evli bir insanla sanaldan konuşmayı ben asla kendime yakıştıramam. Bu kadarını yazayım. Boşluk falan hikaye , boşluk varsa gidin bekar erkeklerle konuşun, kız arkadaşlarınızla buluşup kahve için , kitap okuyun, kursa gidin vs. Her boşluğa düşen chat sitesine mi sarıyor arkadaş?!!

Çok uzun hepsini okuyamadım kusura bakmayın. Evli erkeklerle boşluğa düşüp hiç konuşmadım Allaha şükür. Konuşan birinin telkinlerinide ciddiye alırmıyım bilmem..
Bakin sunj belirtmek istiyorum bosluktayim diye evli erkeklerle gorusup yasamadim hayatlarina dahil olmadim yada hayatima dahil etmedim

Sadece duydugum bi kac seyi kadinlarin hayatinda belkide farkedemedikleti seyin bilincinde oksunlar diye istedim

Kendimi evli kadinlarin yerine koyunca boyle birsey varsa sahsen bilmek isterdim

Bu arada bosluktayim diye evli insanlarla gorusuyorum demedim bi kac kez chate girdim ve sadece duydugum seylerin gercek olabilme dusuncesini goz onune alarak sadece kendi hemcinslerininde girupte fak edemedigimiz seylerin bilincinde olnasini istedigim icin yazdim

Ve edilecdk hakaretleri goz onune alarak yazdim

Tamamını okumadım.
Ama şunu söyleyebilirim, neden aile ilişkilerimde DİKKATLİ olmak zorundayım, bir şeyleri KONTROL etmeliyim? İş anlaşması mı yaptım ben bu adamla? İmza attım diye sözleşme şartlarını sık sık kontrol mü etmeliyim?
Veya neden sadece ben etmeliyim?
Çıkarsız, yarar gözetmeden, karşılıksız ve olabildiğince özgür, huzurlu bir yaşantı istiyorum o kadar. Hayatı drama tadında yaşamak bana göre değil. Boşanacak mıymış, olur kapı orada. Aldatır mıymış, ne olacak ki en fazla boşarım. Bir erkek benim hayatımın komplesini oluşturamaz, yaşama nedenim asla olamaz. Gözümde büyütmem asla birini bu kadar.
Chat sitelerinde sanal aldatma peşinde koşan muhteşem erkeklere muhteşem eş olma çabaları ha Güldürmeyin beni, böyle saça böyle tarak diyorum, devam edin hanımlar.

evli erkeklerle konuşmusşun onların bahanelerini de bize anlatıyosun.

sebep?
Bakin orda verdigim sadece iki ornekti ben evli erkeklerle konusan gorusen biribdegikim sadece bir kac insanin paylastigini insanlarin goz onunde bulyndurmasi icin yazdim

Ha soyke soyleyeyim oyle biri olsam bu durumlari daha farkli bibsekilde birinden duymus biri anlatmis gibi anlatabilirdim tek maksadim kadinlarin bi anda eslerinin kurdugu planlarla karsi karsiya kalmamadi icin yazmakti

Ben kendimi bildigim icin paylastim zira benim o insanlarla bi gorysmem olmadi sadece evli oldugunuz halde burda ne isiniz var sorusuna aldigim cevaplardi bunlar

Onlari hakli gormedim

aynen. anlamadım bi de yarıda bıraktım. adam kızlarım 18 olana kadar boşanmıycam demiş. bu da dinlemiş. ee sonuç? devamını okumadım bile.
Aman bir sonuc yok iste. Anafikir erkeklerin gozu disarda heeee ona gore haberimiz olsun (!)
Sanki gozu disarda olanlar birbirlerine bakiyorlar,kadin degil yani baktiklari hikayede karsi taraftan hiiic bahsedilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…