Bu kez de tehtit ediliyorum .. !

Kızlar senden nefret ediyorum yazdmmm telefon açtı ayrılmak isteyen heep sendin ben kurtarmaya çalıştım dedi .. Telefonda aanneme kadar saydı .. Sinir krizine girdi bağırıyor . .. Kuufurrlerr bitmiyor .. Kaaraktersizmisimm bi sürü şey

Gerek varmıydı böyle bir msj a?
Adamı fişekliyorsunuz sonra da "korkuyorum" diyorsunuz.

Adamın no. sunu engelleyin,gerekirse hattınızı değiştirirsiniz.
Ama msj falan atmayın,ararsa bakmayın.

Kızlar senden nefret ediyorum yazdmmm telefon açtı ayrılmak isteyen heep sendin ben kurtarmaya çalıştım dedi .. Telefonda aanneme kadar saydı .. Sinir krizine girdi bağırıyor . .. Kuufurrlerr bitmiyor .. Kaaraktersizmisimm bi sürü şey

Ilk once evının kilidini değiştir. Baktın zorluyor polise haber ver. Şikayetçi ol. Uzaklaştırma alır yüzde yüz. Ve şikayetini geri çekme. Sen korkup pusarsan daha cok ustune gelir.hem bir tabir var havlayan köpek ısırmaz dıye, hıcbırsey yapamaz. Sen bu dedıklerımı yaparsan emin ol sana ve ortak cevrenıze ben onu sevıyordum onun kılına dahi zarar verekezdım zaten der. Hıc umursama

ya arkadasim neden böyle mesaj yaziyorsun ki senden nefret ediyorum yazicagina, düsündüm tasindim bizim sonumuz yok sen yoluna ben yoluma diye yazsan anliyacamda... ama sanki sen biraz uzatiyorsun bari bunu da yaz yolla sonra engelle onu mesajlarina tellerine bakma bittigi yerden kopsun...

Aynen hem korkuyorum diyor hem de adamı kışkırtıyor.

Sil at bu adamı hayatından, birdahada görüşme.
Tehditlerinede boyun eğme. Havlayan köpek ısırmaz, en fazla neyapabilir ki!

Sen şanssız bir evlilik geçirmişsin zaten. Yeterince zor bi hayatın olmalı, zaten zor olan hayatını kolaylaştıracak insanları al hayatına dahada zorlaştırmaya çalışanları değil.

Kavga esnaında değil, al karşına yada telefonla olmadığını, mutsuz olduğunu, birbirinize karşı saygınızı kaybettiğinizi bu işin böyle yürümeyeceğini anlat. Ama kararlı bi şekilde. O ne derse desin geri adım atma.

Sonrada telefonu, ve sana ulaşabileceği herşeyi değiştir. Sağlıklı bi başlangıç yap.

Evlenmiş boşanmış bir insansın.Tecrübelerin vardır ona göre düşün taşın mantıklı düşün. çocukların herşeyden daha önemli.
Seven İnsan Karşısındakini Aşşağılamaz sizde hata etmişsiniz Aynı evde kalmakla Dost hayatı yaşamanız tamamen yalnış.
Sen Hayatına Kariyerine Çocuklarına Odaklan Bu Saatten Sonra Aşk Saadet getirmez

Mesaja ne gerek vardi ki.. telefon hattini degistirsene sen. Arkadaslar soylenecek her seyi soylemis zaten. Hala adami kiskirtma pesindesin. Bence saglikli dusunemeyen biraz da sensin. Nereden buluyorsunuz bu adamlari allah askina..

ben böyle konuları okuyunca hep kadın cinayetleri geliyor aklıma kendini koru ve bu adama izini kaybettir.

Kızlar biittiginii saygımızın kalmadığını çok kez beelirrtimm.. Gelen haakaretlerine cevap olarak onu yazmıştım çünkü artık ne yapıcağını şaşırdı ... Yazıp duruyor numaramı degistiriyorum yarın

Adamın niyeti ciddi olmadığı aşikar şimdi ise evinin kapısını açan fizyolojik ihtiyaçlarını karşılayan kadını bırakmak istemiyor ve bocalıyor yer yer saçmalıyor.

Savcılığa suç duyurusunda bulunman daha iyi olur bana göre.

Geri adım atmayın bence. Yamanmaya çalışmak felan çok çirkin tabirler bunlar, çok terbiyesizce.
Gerçek yüzünü göstermiş, gerçek düşüncelerini belli etmiş. Bu adamdan değil eş, arkadaş bile olmaz size.
Tehdit konusundada tek söyleyebilecegim kulak asmayın, son kozlarını oynuyor, tehdit etmekten başka yapacak biseyi kalmamış.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

kendiniz için değilse bile çocuklarınız için bitirin bu hastalıklı ilişkiniz...

Siirf bunlardan kaynaklanıyorsa sorun ayrılık olmamalı ... Eşinnlee konuss yada yeni bi tv alın evinize .. Oo tartıştığı zaman aalttann aall.. Bakalım nasıl olucak ... uumarimm haakkinda hayırlısı olur

en iyisini yaparsin birdaha da onunla irtibata gecme insaALLAH, negüz kendi düzenin var cocuklarin var huzurunuzu kendi kendinize bozmayin... kimseylede artik kolay beri bir iliski baslatmayin heleki aileler devreye girmeden...

Siirf bunlardan kaynaklanıyorsa sorun ayrılık olmamalı ... Eşinnlee konuss yada yeni bi tv alın evinize .. Oo tartıştığı zaman aalttann aall.. Bakalım nasıl olucak ... uumarimm haakkinda hayırlısı olur

teşekkür ederim canım insan farlık fikirlere ihtiyaç duyuyor ve nedense başka birinin demesi de güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…