Bu kez de tehtit ediliyorum .. !

gluck87

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
63
12
8
34
Almanya
Merhaba bayanlar ... yaapicaginizz yorumlar benim için altın değerinde ..

evlenip boşanmış 26 yaşındayım iki oğlum var .. Benim için dünyalara bedel .. Okuyorum şuan ara verdim çalışıyorum ... tipciyim

Erkek arkadaşım bekar hic evlilik yapmamış .. Bir buçuk yıldır beraberiz uzakta şimdiye kadar 8 hafta aynı evi paylaştık .. Okadar çok yıprandı ki ilişkimiz çünkü ilişkinin basındaki cesur devamlı evlilik planlarırı yaapann yüzük takarız diyen adam giittii devamlı çocuk gibi ilgi beekleyen bi adam geldi .. En basiti ben etek giydim diye duymadigim laff kalmadı artık ...

Asil konumuz su :
Bana her kavgamızda sıradansın umrumda değilsin değerin kalmadı artık gözümde diyen bi adam bu ve ben ayrılmak istediğimde hani seviyordun söz vermiştin diyip geri adım atmaya çalışıyor ..

Bende çok ağır kelimeler kuullandimm onun kelimelerinden sonra ...Fakat hic bi zaman ona ilişkimizin başı haataaydi demedim ..

Ailesi evlilik yaptığımı iki oğlum olduğunu bilmiyor beni onlarla tanıştırmak istedi .. Ne zaman öğrenecekler dediğimde aldığım cevap hemen diyemezdim iilerki zamanlarda yüz yüze geldiğinizde açıklardım diyor ..

Olaylara ben mi aabartarakk bakıyorum yoksa gerçekten sevse ailesini karşısınaa alır acık acık konuşurdu .. Baktı ciiiddiyim ayrılık konusunda bu kezde beni tehtit eettii turkiyeye uçuyorum ay sonunda ... Kimse beni onun eliiinden alamazmış yerin dibine de gitsem bulurmuş ..

Ben benimde biitirdimm çünkü saygılı konuş küfretme dediğim halde devam eettii... Şimdi de vazgeçmem diyor sonra yazmıyor .. Heep viiber acık üstelik iki haatti vardı bu haattina internet yaptırdı diigerinde ikimizin fotosu vardı acaba alldaattillıyor muyduum diye düşünüyorum ....

Daha çok şeyler varda kendimi ifade edemiyorum artık kilo veriyorum yeemek bile akkliimaa gelmiyor artık ...

Fakat tek bildiğim şuan çocuklarım okulum is kariyerim benim için çok ağır basıyor ... Çünkü bana saygısını yitiren bi insandan ne bana es olur nede çocuklarımaa aabi olur ..

Not olarak : ben evlenip ayrılmamış olsam bu halimle yüzüne bakmazmisim onun... Bide çok seviyorsan cık aailenin karşısına konuya dedim .. Böyle diyen biriyle isim olmaz sen kendini bana yaamamaya çalışıyorsun diyor .

..Ne güveniyorum nede sevgisine inanıyorum kendi ayaklarımın üzerinde duyabiliyorum, yalnız nasıl tepki vermeliyim ...

Yoorumlaariniz için teesekkurr ederim evimin anahtarı var onda taşınmaayı düşünüyorum fakat öğrenci ve çalışıyorken bu kolay değil .. Üstelik düşünmem gereken iki oğlum var ..

İlişki bitmiş,uzatmalara kalmışsınız.
"Havlayan köpek ısırmaz" diye bir tabir vardır,korkmayın bir halt yapamaz.
"Kendini bana yamamaya çalışıyorsun" falan,ne çirkin laflar bunlar.
İki yavrunuzla birlikte yolunuza bakın derim.

adam kişilikli adam gibin adam değilmiş zaten. bitirin. sizin için önemli olan çocuklarınız. bu adammmı çocuklarınıza babalık yapacak. yazık etmeyin bari nlara.

bence kararınızda kesin olmalısınız..
bu adamdanda size hayır gelmeyecek..
ne demek kendini bana yamamaya çalışıyorsun sen ne yapmışsın ki boşanmış olduğun için sana nasıl böyle bir cümle kurabilir..
kaldı ki şuanda sevgili iken ayrılmak istedin diye seni tehdit eden bi adam evlenince neler yapmaz ki..
bence biran evvel kararınızda ne kadar ciddi olduğunuzu gösterin ve şuan için taşınmak zor bi seçenekse en acilinden evinizin kilitlerini değiştirin derim..

Polise gitseniz? Hem tanismakla iyi edersiniz, ssna anahtari vermis olss bile yedek yaptirmadigi ne malum..

canım boş ver hiç uzatma o öyle gider artık. çocuklarına da yazık onları da düşünerek hemen yol vermeni öneriyorum. erkek milleti değişmez heem üzülürsün bir de pişmanlıklarla kalırsın inş. hakkında hayırlısı olsun.

Yorumlariniz için teesekkurr ederim .. Kararımda ciiddiyim .. İst . İndiğimde karşıma çıkmasından korkuyorum ben taaksiye binene kadar görevliiden eşlik etmesini rica edebiliriim diye düşünüyorum ..

gülüm zaten bir kere evlenip ayrilmissin tecrübelerin var simdi bu adamla devam edersen bile bile tekrardan atese atlamak olmus oluyor senin yaptigin muhakkak yol ver bu insana cocuklarina yazik günah ya ciddi olan insan zaten ne diye 1 bucuk sene seni hala ailesinle tanistirmamis aman dikkatli olun böyle durumlarda hele ki ayrildiktan sonra yeni bir iliski baslamadan önce aileler devreye girsin yoksa uzak durun! isin ucunda kullanilmak var...

o nası basit bi laf ya kendini bana yamamaya çalııyosun ıyy bence bu adamla bi gelecek kurmadan önce çokkk düşün bu lafı ve daha ağırlarını çok duyucaksın

Kendi ayaklarımın üstünde durabilirim diyorsunuz...

Not olarak : ben evlenip ayrılmamış olsam bu halimle yüzüne bakmazmisim onun... Bide çok seviyorsan cık aailenin karşısına konuya dedim .. Böyle diyen biriyle isim olmaz sen kendini bana yaamamaya çalışıyorsun diyor ....bu laflara ne için katlanıyorsunuz..

ayrıl bence,sonuçta düşünmen gereken 2 evladın varmış onların hayatlarıyla da oynama derim cnm...bu şekilde senin de mutsuz olacağın kesin

İlişkin çok sakat.Çünkü sen 2 çocuklu neticede boşanmış birisin,evlenmediğin bir bekar erkekle 8 hafta evi paylaşmışsın.Bir kere burada en büyük hatayı yapmışsın.Bu yaşta bir erkek bence seninle geçici bir heves peşinde,aniden başka biriyle evlenirse sakın şaşırma.Bir kere bu adam hiç evlenmemiş hayatta seninle ve iki çocuklu biri olarak evlenmez. Bence gözünü açmalısın.Hayatta bazı katı kuralların olmalı asla evliliğe imza atmadıkça evine birini alma. Bu olay başına kakılır ve devamlı yüzüne ilerde vurulur.Burası Avrupa değil Kİ,boşanmış biri olabilirsin ama bu hayat devam ediyor en azından 2 çocuğun için dikkatli davranmalısın.Yaşın genç ve iş bulmaya bak,okulunu devam ettirecek para bulamazsan okulunu şimdilik dondur.
Bu adamdan sevgili felan olmaz. Hayatta başın dik olarak gezmek istiyorsan evlenmedikçe bekar bir erkeği asla evine alma!!!

kızlar ben de birşy danışmak istiyorum bu gün evi terkedicem ve önceden de yaptım. ama hep yeni evliyiz ben de abartıyorum aileler falan diye başa döndüm. eşim ayrılmak istemiyor ama ben sözlü tartşmalarımızdan bıktım artık. şiddetli geçimsizlik demek buna deniyormuş.dün rahatsızlandım hastaneye gittik çok şükür önemli bişey değilmiş. ama yoldayız hemen ufaktan bi tartıştık. sonra eve geldik burda dabirine kızmış söylendi kendi kendine bağırdı falan ama bunları ben hem de hastayken çok büüyük haksızlık olarak saygısızlık olarak görüyorum. sonra gece tutmadığı takımın maçına bakacakmış ulan daha dün maç bakıp durdun zaten ya sabır neyse hayır dizimiz var ona bakalım dedim uzadı laf ben de başladım ya dedim hastayım insan bu gün olsun yapmaz hiç maçın adını bile anmamalı ya haksız mıyım . bizim hep böyle 1 yıllık evliyiz kaç kere hep tatışmalar yok ya uzatmamamlıyım ayrılacam herkes şok olucak birsürü laflar ama umrumda değil artık böyle yaşanmaz bence. sizce haksızmıyım abartıyor muyum lütfen acil yorumlara ihtiyacım var

Öncelikle çok geçmiş olsun..Bence sağlıklı bir ilişki yasamiyorsun canım,tamamen ondan kaynaklı..ciddi olsaydı bence ailesiyle açık açık konuşurdu,sanırım seni oyalıyor,zamanını çalıyor..tehdit olayını gelince bunlar boş işler..erkeklerin çoğu böyle..asarim keserim ölürüm biterim :)) ohooo çok konuşurlar ama icraat yok,emin ol senden daha iyi yaşarlar sen uzuldugunle kalirsin..Bence karşındaki kişi pek sağlam birine benzemiyor...iyice düşünüp ona göre hareket ermeni isterim..benim fikrim bu :)

Cok yanlis bi adamla berabersin Allah kolaylik versin. Ne demek kendini ona yamamak ?! Simdi bunlari diyen yarin oburgun evlensen ne yapar kimbilir.. ayrilmak istedigini acik acik soyle eger buyuk ihtimalle bloftur ama yine de sana zarar vermekten bahsederse de polise gidecegini soyle

Ayrıca unutma ,bu adam size evlenilecek bir bayan olarak değil eğlenilecek bayan olarak bakıyor.Amacım sizi kırmak değil 2 yavrunuza sahip çıkın böylelerine kendinizi kullandırtmayın lütfen.Size söyledikleri çok ağır,sizinle bunları söyleyen biri evlenmez....Yapmayın yazıktır size ve yavrularınıza......

bence ayrı bir konu açın. hem arkadaşın konusunda bir karışıklık olmasın,hemde size direkt cevaplar gelsin.

Bende ayyni seeyleri düşünüyorum ..

Yurt dışındayım ben kendisi turkiyede geldiği zamanlar bende kalıyordu .. Ailesine çok seevseeydii zaten herşeyi basından anlatırdı diye düşünüyorum ... Başkasıyla buyursun evlensiinn ben onu tanıdıktan sonra zaten ben.istemiyorum artık ... Saygı sıfır olgun değil ..

Şuan çalışıyorum .. Yıl sonu paaramedic okumaya devam edicem .. Böyle bi adamı hayatımdan çıkardığım için çok iyiyim ... Daha sağlıklı bakabiliyorum artık olaylara ..

Teesekkurr ederim hepinizin yorumu için tek tek yazamıyorum

Sorununuzla ilgili konu açarsanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…