Bana gelince de bilmediğim nöbetçi eczane ye akşamın 9 unda yürüyerek gidersin demişti geçenlerde. Hem de o sıralar havalar buz gibiydi. Ben nasıl edeyim de derdimi anlatayım bu adama? Bu şehirde olmayı hiç istemiyorum artık ☹☹
Bunu tartıştık maalesef hatta o gün kendi götürdü yine sonradan yakın dediği eczane değilmiş nöbetçi olan daha ilerdeki bir eczane nöbet imiş. Neyse ilk yakın olana buraya kadar yürüyebilirdin ki dedi. O gün de görümcemdeyiz metro istasyonu na yakındı ilk eczane .. ben buraya yürüyebilir İsem kardeşine de söyle eve metroyla dönsün durak yakın evlerine desene dedimNasıl yani
Kardeşinin başına gelebilecek tehlike sizin başınıza gelmez miymiş
Üstelik yol iz bilmiyorum diyorsunuz
Önce bu soruyu bi beynine kazıyın bakalım eşinizin
Valla araba mız maalesef taksi gibi. Sorun etmiyorum ama ne bileyim arada da gitmesin yani o kadar yorgun olduğu zamanlarda bile gidiyor . Ama ben bir şey desem çok yorgunum diyebiliyor. Kendimi önemsiz hissediyorum artık. Yani hastalık olur gece yarısı da gitsin . Ama sağlıklı iken bir insan sürekli abisine abi gel al abi bırak nasıl diyebiliyor ben anlamadımEşiniz şoför mü?? Ciddi soruyorum konunun yarısı onu aldı bunu bıraktı.
Sen çok alttan alıyor olabilir misin.? Ben eşime hayır desem de anlayışla karşılar ama kardeşimin çenesini çekemem diye düşünüyordur belki deValla araba mız maalesef taksi gibi. Sorun etmiyorum ama ne bileyim arada da gitmesin yani o kadar yorgun olduğu zamanlarda bile gidiyor . Ama ben bir şey desem çok yorgunum diyebiliyor. Kendimi önemsiz hissediyorum artık. Yani hastalık olur gece yarısı da gitsin . Ama sağlıklı iken bir insan sürekli abisine abi gel al abi bırak nasıl diyebiliyor ben anlamadım
Kaç yaşında olduğuna bağlı eğer olgunsa anlar.Acaba görümceme mi desem şakayla karışık tam yapacakken mesaj attın yarım kaldı falan desem utanır da biraz olsun kendi gidip gelir mi ?
Ya aslında rahatsız olmuyorum ama artık bebek de var ve bizim için uygun zaman eskisi kadar çok yok. O yüzden hiç lafını etmedim ama ne zaman ki eşim bana karşı birkaç kez yok getiriyorum yok yarın bir daha götüremem lafları edince artık ben de rahatsız olmaya başladım . 1 yıldır böyleyiz maalesefSen çok alttan alıyor olabilir misin.? Ben eşime hayır desem de anlayışla karşılar ama kardeşimin çenesini çekemem diye düşünüyordur belki de
31 yaşında evli kendisi de. Bu arada uyuyacağım artık sonra okuyacağım tüm yorumları. Şimdiden teşekkürler herkese.Kaç yaşında olduğuna bağlı eğer olgunsa anlar.
Acaba görümceme mi desem şakayla karışık tam yapacakken mesaj attın yarım kaldı falan desem utanır da biraz olsun kendi gidip gelir mi ?
Eşi neden almıyor.? Ben bekar ve en fazla yirmili yaşların başındadır diye düşünmüştüm31 yaşında evli kendisi de. Bu arada uyuyacağım artık sonra okuyacağım tüm yorumları. Şimdiden teşekkürler herkese.
Aynen ya..Ohh bacisina her gun ozel soforculuk yapsin sana gelince dabana kuvvet?!! Bu adam koynuna girmiyo diye mi dert ediyosun simdi? O istese senin haddini bildirnen gerekir bana kalirsa, sen adam senle sevismiyo diye dert yaniyorsun. Sevismeye kadar daha onemli sorunlariniz var benceSon ana kadar cok sakindim. Su cümleyi okuyana kadar. Bir şey demiyorum. Sadece hayretle okuyorum pes!?!?!?!?!!
Arabaları yok çünkü.Eşi neden almıyor.? Ben bekar ve en fazla yirmili yaşların başındadır diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?