Bu kayınvalidenin işi gücü para:(

Kardelenn34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
72
13
39
Mrb kızlar; biri bana lütfen yardım etsin çünkü gercekten kafayı temek üzereyım.ben 4 yıldır bulunduğum şehirden başka biri sehire çalışmak için geldım bu ikinci evliliğim baslarda esumun annesı benım istemiyordu biz maddi manevi çok zor şartlarda evlendık.klasık evlilik hazırlıklarıbdaki problrmlerı gecıcem anlatmadan ancak benı evlendiğimizde çok güzel bir işim vardır evimi yenı almıştım kredıyle .daha sonra annesı eşime ev onun sakın destek olma evide gecındırırsen o ev sahıbı olacak senın bu evden bi hakkın olmaz demesıne bile aldırış etmedımkı ancak ben saglık problemım nedenıyle rapor çok alınca işimden oldum ve ev kredısını ödeyemedım ve uzun sure iş aradım olmadı sonunda evi sattım ve 5 ay o evde kiracı olduk kalan bir miktar parayla arAba aldım .yalnız aracı ben hiç kullanmıyordum sadece eşim ve eşimin annesının ihtiyacı doğrultusunda. Araç ordan oraya harap oluyordu.ve sonunda aracı sattım .annesı eşimin babasından kalan miras payından bir araba aldılar araba kayın validemın uzerine yapıldı. Yani o para eşimindi.yani bizle ilgili bişey olunca herseyı kendi adına üzerıne yaptırıyor.ben yeni üniden mezun oldum .tekrar iyi bir işe basladım.kayınvalidemın evı var maası var aracıda var .ama hala oğlundan ben işe başlayınca para istemeye basladı.yani ben normalde karşı degılım boyle seylere ama durumu bizden kat kat iyiken bizden bişeyler istiyo .boyle olunca ben çalışmakta istemıyorum .ne yapmalıyım eşime uygun bir dille konuyu açtım ancak tersledı .bu durum benı çok rahatsız edıyo .ve daha bir sürü şey var....artık soğuyorum iyice....

allah yardımcınız olsun ya aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık hesabı sizinki cok affedersiniz ama kaynananızıda tanımıyorum ama anlattıklarınıza göre biraz para düşkünü biri ya eşinizden annesinden ttaraf söylencek bi laf yok malasef ama emin olun ki eşiniz annesinden beklediği maddi mmanevi yardımı göremeyince sizin ne kadar haklı olduğunuzu anlıcak bol bol allaha dua edin sizin hakkınızda aileniz hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

Ben hakkımı helal etmıyorum.suan bizim yatırım yapmamız gerekirken evimize bişey aldığımızda hemen müdahale ediyor.bunu neden niçin. Yapıyor anlamıyorum .eşimdede suc payı büyük mesela kayınvalidem benı hiç aramaz nasılsın bile demez ;oğlunu arar sorar benle ilgili herseyı oğlu söyler vs .çok bunaldım bazen ayrılmak geçmiyor kafamdan. Ama eşimi sevıyorum.

aaa öyle demeyin hakkınızı helal edin ya allah herseyi görüyo ya kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ya evlenirken kayınvalideniz sizi istemiyor muydu cok cok özür dilerim yanlış anlamayın ama eşinizinde 2. evliliği

Hayır eşimin ilk evliliği .istemiyordu beni kayınvalidem.zor kabullendi.kendısıde erken yasta eşinden ayrıldığı halde ama herseyı hesap edıyor bı yere çağırıyor mesela gıtmedıgımızde tavur alıyo çok sıkıldım .çokkk eşimde durumun farkında ancak annem sonuçta ne yapayım dıyor .bana gelınce ters ailesı olunca herseye evet diyor

yanlış anlamayın ama kayınvalideniz bence siz iki evlilik yaptığınız için sizi istemiyor cok affedersiniz ama belkide oğluna uygun bulmuyor bütün bu tavrı davranısıda o yüzdendir belkide dediğim allah yardımcınız olsun işiniz gerçekten zor ya

Benım suan Allah esirgesın oğlundan ayrılmam onun bir işine yaramaz .ancak bu kadının ruhunda parayı sevme karekter ice çok cimriliği var .ben hayatımda bu kadar herseyın hesabını kitabını yapan biri daha görmedım .benım ailem bile benım maaşım ne kadar bilmez sormaz bile.

Benim k.valide de çok cimri parayı sever . .
Bende tam tersi müsrif..
En sevmediğim huyu da bu ..

Ben savurgan biride degılım para muhabbetıde sevmem etmemde ancak bi şey yaptığımızda o ne kadar bu ne kadar Allah gözünü doyursun düğünde takılan ne varsa istedı verdım Ogün anladım zaten nasıl bir karekterde oldugunu

Evinizin kvnizin lafıyla elinizden gitmesine üzüldüm.

Ençokta annesinin lafına bakan büyümemiş kocanıza üzüldüm.

Madem annesine veriyo ve sizde haklı olarak bu durumdan rahatsızsanuz bol bol tatile gidiceksiniz.

Araba varmış onun borcuna sokamazsınız çünkü.

Yaz kış tatile gidin bol bol dışarda yemek yiyin.

Parası kalmayınca vericek parada kalmaz.

Ve sizde ailenize verin.

Eşiniz sizi "eşi" olarak görememiş.
Sorun burada.
Kv ikinci oyuncu konumunda. Başrol oyuncusu ise eşiniz.
Eşinizin izin vermemesi gerekirdi olanlara.

Çok doğru.ben bazen bu evlilikte uzatmaları oynadığımı düşünüyorum .sanki ben dışardan biriymişim gibi davranılıyor.bazen k.validem çok dengesiz bazende dengeli psikolojisininde normal olmadıgını düşünüyorum.artık nevyapcagımı şaşırdım .dısarda yemek yermeyiz hiç bu çözüm degıl sagolun yınede baska çözümler lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…