Bu kayınvalidenin işi gücü para:(

Çok doğru.ben bazen bu evlilikte uzatmaları oynadığımı düşünüyorum .sanki ben dışardan biriymişim gibi davranılıyor.bazen k.validem çok dengesiz bazende dengeli psikolojisininde normal olmadıgını düşünüyorum.artık nevyapcagımı şaşırdım .dısarda yemek yermeyiz hiç bu çözüm degıl sagolun yınede baska çözümler lazım :KK43:

Sen yanmissin arkadas..... cekilecek dert degil. Resmen seni sağıyorlar. Kusura bakma ama kocanda da iş yok. Bir kere bile destek olmamis. Napim ben oyle kocayi.

Hayır eşimin ilk evliliği .istemiyordu beni kayınvalidem.zor kabullendi.kendısıde erken yasta eşinden ayrıldığı halde ama herseyı hesap edıyor bı yere çağırıyor mesela gıtmedıgımızde tavur alıyo çok sıkıldım .çokkk eşimde durumun farkında ancak annem sonuçta ne yapayım dıyor .bana gelınce ters ailesı olunca herseye evet diyor

Erkek işte başka bir şey diyemiyorum maalesef

Ulan yaş kemale ermiş paran olsa ne olmasa ne, ne diye yeni yuva kuranların üç kuruşluna göz dikersin.

Benim KV yanımıza gelince zorla alışverişimizi yapar, gider A'dan Z'ye herşeyimizi alır. Maaşı ve durumu iyidir, biz yeni iş kurduk sıkıntı yaşamıyor değiliz, aslında elimizde çok para dönüyor ama hala borca harca gidiyor ve ay sonu zor geliyor. Kadın Allah var çok destek oldu hem maddi hem manevi, biz istemedik hep o kendi zor anımızda koştu, kendi öz babamda keza. İşte olması gereken bu ana babaların yavrularına destek olması, yeri gelince de durumlar düzelince de evlatların onlara destek olması. Kim sıkıntıdaysa dardaysa karşı taraf yardım emeli.

Böyle tek taraflı sömürü mide bulandırıcı. Kimse kolay para kazanmıyor. Bence paranı hemen birşeye bağla. Ev al peşinin varsa, araba al, göz koyamasın sizin rızkınıza...

Kocan da arıza belliki..

X