Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu da açamıyorum herkes açan kişiye laf söylemenin derdinde.durum değerlendirmesi konusu bu.niye konuyu açan saldırılıp durulur bilmem.tamam sizin tutmadığınız bir üyedir ama kendinden bağımsız bir konu açmıstır.ayrıca çok eşliliği kastediyorsanız.bunun koşulu kalitesiz olmak değil ki.ne ilgisi var?
Sadece kendim için değil koca ülkenin sorunu gibi bu durum.zaten kalitesiz kaliyeaizle mutlu oluyor.şikayet edecek ya da bunu sorgulayacak kapasitesi olmuyor ki
Kaliteli adamları çekmek için genelde kaliteli bi kadın olmak gerekiyor.Merhaba.yine konu açacak kadar dolduğuu hissettiğim bir an geldi çattı.aslında çok somut bir durum üzerine açmıyorum ya da ne yapacağım konusu değil.genel bir birikmişlik var.durum tespiti.dertleşme konusu.başlıktan da anlaşılacağı üzere bu ülkedeki insanların, özellikle de erkeklerin aşırı kalitesizliğine nasıl tahammül edebiliyorsuniz ? ya da etmeye çalışmak için neler yapıyorsunuz? kendi hayatımı düşünüyorum da o kadar olumsuz şeyler yaşamışım ki biri iletişime geçmeye kalksa direkt içimden kim bu em... il diye geçiriyorum.o derece umudum kalmamış.30 uma merdiven dayadım adam gibi kadınların ruhuna hitap edebilen, konuşmayı, etmeyi bilen, sevişmeyi bilen erkek tanıma oranım 1000 de 1 bile değil.kimi yakışıklı ama salak olur, kimi paragraf paragraf yazı döşer ama yüzüne bakarken miden bulanır, kimi seks yapmayı deli danalar gibi zıplamak sanır, kimi flört etmeye çalıştığı kadına hocam diye seslenir, abla diyeni gördüm ya.kimi okumayı yazmayı bile bilmez, imlâ hatası yapar durur.kimi işsiz çıkar, seni dolandırır, kimi zengin olur kafayı yer, kimi cimri çıkar. şöyle bir düşünüyorum da hep kendimce bir şeyler yapmaya çalıştıma ama sadece 1 erkek için işte bu diyebiliyorum.o da diğerlerine nazaran.kısaca koca ülke resmen döküntü, oksijen israfı tip kaynıyor.artık eğitim de aşırı kalitesiz olduğu için o da fayda vermiyor.resmen paçalarından pislik akıyor ülke insanının.Bu nasıl işbilmezlik bu nasıl rezillik bu nasıl kalitesizlik.birgün tümden tozutacağım ama bakalım ne zaman.ülkede adam gibi, istediğin tarz ilişki yaşamak mucizeyle eş değer.nasıl olacak bu işler bilmem.kendim ve hemcinslerim için o kadar üzülüyorum ki.em...siller sürüsü.
Surekli bir kaç haftadır şikayet edip duruyorsun ya Ferhan bu sorun senin sorununSadece kendim için değil koca ülkenin sorunu gibi bu durum.zaten kalitesiz kaliyeaizle mutlu oluyor.şikayet edecek ya da bunu sorgulayacak kapasitesi olmuyor ki
Meslek ne ? Bulunduğun şehirden uzaklasma vaktin gelmiş . Senin gördüklerin ordakilerle sınırlıEvlenecek kadar istikrarlı bir ilişki bile lüks valla.şimdi 2 gün canım cicim sonra yok oluyorlar.o aşama bile bir mesele.
Ya biraz da bizim insanımız çöp, mal, angut da olsa bir kere yüzüne guleni bırakamıyor, yıllar yılı hamalligini ediyor.Aura meselesi de değil mi ya? Dandik herifin yamacında işi ne?
Eleştirecek kapasite varsa o kişi kalitelidir bence.yoksa ne düşünecek sağını solunu.yaşar gitsin mutlu mesut.niye dertlensin ki.Bence önce kişi aynaya bakmalı sonra karsidakini elestirmeli.
Bizim de suçumuz değil ki bir taraf vurdumduymaz.sen alan bırakınca da kıpırtı yok.umurlarında değil ki hiçbir şey.Bunun sebebinin eril kadınlar olduğunu düşünüyordum eskiden ancak bana kalırsa bu bir paradoks. Eril ve dişil enerji arasında sıkışmış erkekcikler, kadınların erilleşmesine sebep oldu bana göre. Pek çoğumuz kendine maddi manevi yeten, angarya işlerle erkeklerin uğraşması gerekirken onların bile üstesinden gelen cabbar kadınlar haline geldik. Biz maskülenleştikçe erkekler mallaştı. Ve bu kısır döngünün neticesinde ortada adam kalmadı.
Öncelikle sevgili yengenç bu mesaji misafirlikte kalabalıkta okudum ve cevaplıyorum. Sonralıkla hep mutlu olasınız.Ya biraz da bizim insanımız çöp, mal, angut da olsa bir kere yüzüne guleni bırakamıyor, yıllar yılı hamalligini ediyor.
Bugün bile kadın konu açmış, yıllardır beraber yaşıyorlar, diyor ki bir hediye almadı.
E bir hediye almamis, seni düşünüp incelik yapmamış adamla ne fışkı yemeye eve çıktın.
Herkes kendini belli eder, biraz gözünü aç, ilk farkettiginde yol ver gitsin.
İki sene önce hayatımda çoook tatlis bir insan vardı. Anlattığım çocukluk hikayelerimi bile ezberinde tutar, beraber gittigimiz tatilleri kendi çizdiği çizgi kitap haline getirir, beraber izlediğimiz filmlerde çalan şarkıları gitarıyla çalar atar, her ay mektup atar, sırt çantamın yırtılmış kısmını diker, beğendiği her özelliğini takdir eder, gittiğimiz yerlerde ne zamandır gorusmedigim arkadaşlarımla buluşunca dil bilmemesine rağmen yüzünde gülümseme asla sıkılmadan saatlerce oturur, sıkılmadın mi diyince 'neşeyle bir şeyler anlatırken parliyorsun, izlemesi zevk veriyor neden sıkılayım' der. On numara beş yıldız bir adam. Ama adamın bir kusuru vardı mesajlarıma on- yirmi hatta otuz saat sonra dönerdi. Rahatsız olduğumu söyledim, geçiştirmeyi sevmiyormus, müsait olunca uzun uzun yazmayı seviyormuş. Ben bundan da hoşlanmadığımi net bir şekilde söyledim. Cuma haftan nasıl geçti yazıyorum, adam bana pazar gecesi yüz satır mesaj atıyor , fotolar atıyor haftasını anlatıyorGerçek manada anlayacağı kadar uyarımı yaptıktan sonra hiç bahanelere siginmadim, 'ama şurası iyi ,burası güzel, birlikte neler yaptık' demedim adamı her yerden sildim, oldu bitti :)
Çünkü neden ben mesaj atınca merak edip de gibi hemen okumayan bir adama sevgilimmis gibi davranayim ki? Ne münasebet?
Bin tane iyi özelliği var. İsterse beş bin tane olsun:) yine de bu bana özensiz davranmasına sebep olamaz. Bence kendisine saygısı olan herkes bunu yapmalı.
Baktın adam salak, baktın adam angut, baktın adam odun, baktın adam sana değersiz hissettiriyor.
Ne uğraşıyorsun ki oldurmaya? "Ben daha iyisine layigim" de, yol ver ittirsin gitsin:)
Bu bebeyle de öyle oldu, bir yıl kadar sonra emailden doğumgünü bahanesiyle tekrar yazıştık, en son ziyaretime geldi, dilimi anadili gibi öğrenme - yanıma taşınma ve (inşallah) hiç ayrılmama kararı aldık . 'Seni üzmemem gerektigini öğrendim' dedi. o mesaj atmayı sevmeyen insan dün sırf mesaj atmamış olmamak için 'bugun Nasrettin hoca diye birini duydum,sen de tanıyor musun' diye falan sorar oldu
Bence işin sırrı oyunu vaktinde terketmeyi bilmekte
Beni tebessüm ettirdiniz teşekkür ediyorum gerçekten kalmadı sana :)))) bizde de tren kaçıyordu son anda bindikTüm düzgün erkeklerle biz evlendik. Size kalmadı. İşten sonra koşa koşa evlerine, eşlerine geliyorlar. Ciddi ciddi de muhabbet ediyoruz, şakalaşıyoruz. Bazen küsüyoruz ama tatlı bir küslük bu, sonrası güzel bir barışma Kalmadı sana, bize kadar vardı düzgün erkek.