Kısmetini kapatıyor seni soran olursa fa ya yaşu büyük der yada nişanlı vs. Anlamadın mı halaEvet canım benim için o nişanlandı demiş,bilmiyorum niye böyle bişey söylüyor
Yani bela okudugunuz kadin bu cocukla tanismana vesilemi olmusKızlar 1 aydır falan biri ile görüşüyorum (görücü usulü ile tanismistik) bunlara beni söyleyen kadın ela nişanlandı diyen kadınmış
EvetYani bela okudugunuz kadin bu cocukla tanismana vesilemi olmus
SağolAmma abartmissiniz 37 dendi diye o belalar nedir? Sanki 37 yas çok kötü iğrenç.. 37 deyince amnenizde belalar havada ucusuyor ama 32 yi 30 diyebiliyor. Cok komiksiniz cidden..
Valla o benden helallik istesin, nişan falan olmadan nişanlandı demek ne oluyor, ayrıca o kadını hiç sevmiyorum bu çocukla tanışmama vesile olması ona karşı duygularımı değiştirmediKadini art niyetli diye buralara kadar tasidin insanlar ne fesatligini ne kiskancligini birakti birde ustune anali kizli beddua ettiniz Ela git helallik iste
Kotu niyeti olsa seni iyi kiz vs vs diye yasitin oglu olana ovmez anlatmaz haberdar etmez sen art niyetli gormemissin cok kizdim suan sana
Kadinin diger aile ile baglantisi varmis cocugun annesi belki kacirmamak icin oyle dedi neyse senin duygularin sonucta.Valla o benden helallik istesin, nişan falan olmadan nişanlandı demek ne oluyor, ayrıca o kadını hiç sevmiyorum bu çocukla tanışmama vesile olması ona karşı duygularımı değiştirmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?