• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadına napmalı?

Annenin "Allah belasini versin boyle söyleyenlerin" demesi ayri anormal.. Soylemeden gecemeyecegim..

Birinci ihtimal bu kadin sizi yada ailenizi komple kiskaniyor hemde feci sekilde.. İkinci ihtimal bu kadin sizi baska birine dusunup kismetlerinizin onune taş koyuyor. Ama ilk ihtimal daha yakin geldi. Anneniniz akrani sanirim bu kadin. Siz mudahale etmeyin ama anneniz arayip agzinin payini versin bence zira ben bile sinir oldum

Bunak mı ki??.
Sende milletin içinde bi dedin yasım 37 bi dedin nisanlı bunadinmi teyzecim sen gel bi doktora götüreyim seni dersin.Sevabina diyorum alınma ben çok severim seni dersin.
:KK70:

Siz yaşınızı küçük söylüyorsunuz diye gıcık olanlar olabilir. Mesela benim görümcem, kuzeniyle aynı yaştaydı ama kuzeni küçültüyormuş diye kıl oluyordu, bunu o kızın olmadığı her yerde anlatıyordu.

Her Yüze Bakma Can! Her Gülüşe Aldanma Can! Her Ele El Uzatma Can! Her Güzel Söze Kanma Can.. (Hz. Mevlana)

Kızlar 1 aydır falan biri ile görüşüyorum (görücü usulü ile tanismistik) bunlara beni söyleyen kadın ela nişanlandı diyen kadınmış:confused:

Amma abartmissiniz 37 dendi diye o belalar nedir? Sanki 37 yas çok kötü iğrenç.. 37 deyince amnenizde belalar havada ucusuyor ama 32 yi 30 diyebiliyor. Cok komiksiniz cidden..

Kadini art niyetli diye buralara kadar tasidin insanlar ne fesatligini ne kiskancligini birakti birde ustune anali kizli beddua ettiniz Ela git helallik iste

Kotu niyeti olsa seni iyi kiz vs vs diye yasitin oglu olana ovmez anlatmaz haberdar etmez sen art niyetli gormemissin cok kizdim suan sana

Kadini art niyetli diye buralara kadar tasidin insanlar ne fesatligini ne kiskancligini birakti birde ustune anali kizli beddua ettiniz Ela git helallik iste

Kotu niyeti olsa seni iyi kiz vs vs diye yasitin oglu olana ovmez anlatmaz haberdar etmez sen art niyetli gormemissin cok kizdim suan sana
Valla o benden helallik istesin, nişan falan olmadan nişanlandı demek ne oluyor, ayrıca o kadını hiç sevmiyorum bu çocukla tanışmama vesile olması ona karşı duygularımı değiştirmedi

Valla o benden helallik istesin, nişan falan olmadan nişanlandı demek ne oluyor, ayrıca o kadını hiç sevmiyorum bu çocukla tanışmama vesile olması ona karşı duygularımı değiştirmedi
Kadinin diger aile ile baglantisi varmis cocugun annesi belki kacirmamak icin oyle dedi neyse senin duygularin sonucta.
bence art niyetli degilmis art niyetli olmak baska kendi duygularimizdan art niyet aramak baska Hakkinda hayirlisi

Son düzenleme:
Back