• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadına napmalı?

takma
takıyorsan da herkesin içinde ağzının payını ver ki bir daha
birşey diyemesin öyle telefonda filan yaparsan üzerine 3 te kendisi
ekleyip seni iyice kötü gösterebilir :kahve:

Deneyimlerime dayanarak soyluyorum yasin gectikce kendinden genc erkekle evlenme ihtimalin daha yukseliyor. : p Benim tanidigim30 yasindan sonra evlenen tum hanimlar kendilerinden genc kisilerle evlendi :) Kadini takma kafana ama bir daha karsilastiginizda denk gelirsen sacmaligina kovmaktn beter et.

Ben inkar etmiyorum var takıntım bilmiyorum toplum baskısı galiba :KK48:
Evlenemedi bir de 32 yaşında "evde kaldı" bu söyleminden korktuğun için takıntın var. Ne kadar çok evlenmek istiyorsun çoğu konun evlilikle ve yaşla alakalı. Hoş "evde kaldı" bu demek için millet 32 yaşı düşünmüyor sen 30 desen de annenle millet için yine "evde kalmış" olacaksın. Millet ve düşüncesi için yaşamaktan vazgeçersen belki bir gün evlenirsin :)

Gerçekten de neredeyse tüm konuların evlilik üzerine.
Evliliğin oyle cok da matah bisey olmadığını anlarsın bir gün olunca.
Hakkında hayırlısı olsun.

Ya elanur sizin çevrenizde neden bu kadar çok manyak ve hadsiz insan var? Takmışlar yaşına. 100 yaşındayım ben vampirim ondan genç gösteriyorum de. Korkut gelmesinler bir daha.

Bayramda gelen kişilerden haberleri var mi onlari tanıyorlar mi belki onlar söyledi, çünkü istemeye geliriyoruz vs demişlerdi belki duyuldu

Bayramda tanistigin cocuga evet deme karari almistin ki vazgecmediysen yakinda evleneceksin bosver konussunlar
İstendigin duyulmustur iste kulaktan kulaga isteme nisan diye gitmistir
Birde iki ve yedi benzer telaffuz belki kadin yanlis anlamistir art niyeti yokturdur inanci saglam kizsin bela okuma dondugu yer sahibidir derler

Bayramda tanistigin cocuga evet deme karari almistin ki vazgecmediysen yakinda evleneceksin bosver konussunlar
İstendigin duyulmustur iste kulaktan kulaga isteme nisan diye gitmistir
Birde iki ve yedi benzer telaffuz belki kadin yanlis anlamistir art niyeti yokturdur inanci saglam kizsin bela okuma dondugu yer sahibidir derler
Hepimiz istiyoruzda En Büyük KKolarak ama Ela kizimizada oğlan beğendirmek deveyi hendekatlatmakdan daha zor :KK14:Rabbim herkesin hakkında en hayırlısını versin canım lütfen

Kızlar annem yalan söyledi evet ama kötü bi niyetle değil, kızım daha küçük imajı bırakıyor, bir de böyle evlenmedi evlenmedi evlenemedi diye laf söz olmasın diye öyle söylemiştir eminim ki başka bi niyeti yok .
Konuştuğum çocuğu duyma ihtimali yok, amacı beni rencide etmek başka bi amacı yok bence

Hepimiz istiyoruzda En Büyük KKolarak ama Ela kizimizada oğlan beğendirmek deveyi hendekatlatmakdan daha zor :KK14:Rabbim herkesin hakkında en hayırlısını versin canım lütfen
:KK48::KK48: valla Seçici değilim aslında ama olmuyor bi türlü, ama bu çocukla devam ediyoruz şimdilik bakalım nolacak sonumuz

Yaşından büyük mü gösteriyosun ?
30la 32 arasındaki fark pek anlaşılmaz ama 30la 32yle 37 arasında görüntü olarak fark anlaşılır

Hani büyükte küçültüyolara getirmişte olabilir
Belki zevk alıyodur zamanında onada yaptılarsa

Nişan kısmıda kuzeninden duymuş olabilir görüştüğü biri var dediyse adı nişan olmuştur

Amin elbet herseyin hayirlisi hepimiz once onu istiyoruz bazi seyleri fazla takmakta sinav oluyor sanki kendinede yazmistim kulun mudahalesinin olamayacagi kader var vakit saat var bu kadar kendini yipratmak neden???

Bende bekarim mesela tanidigim hayatinin askini markette kasada sira beklerken buldu evlendi 2. Bebegini bekliyor 35. Yasindaydi gec yas hamilelige hemen kaldi masallah sorunda yasamadi mesela yazilan varsa gelip buluyor rahatlasa sanki hersey yoluna girecek gibi ama hayirlisi o cocuga isinir insallah

:KK48::KK48: valla Seçici değilim aslında ama olmuyor bi türlü, ama bu çocukla devam ediyoruz şimdilik bakalım nolacak sonumuz
Elbette seçici olacaksın Elacigim hergün neler okuyoruz buradan bile insan okudukça evlilikten soğuyorsada yeridir

Amin elbet herseyin hayirlisi hepimiz once onu istiyoruz bazi seyleri fazla takmakta sinav oluyor sanki kendinede yazmistim kulun mudahalesinin olamayacagi kader var vakit saat var bu kadar kendini yipratmak neden???

Bende bekarim mesela tanidigim hayatinin askini markette kasada sira beklerken buldu evlendi 2. Bebegini bekliyor 35. Yasindaydi gec yas hamilelige hemen kaldi masallah sorunda yasamadi mesela yazilan varsa gelip buluyor rahatlasa sanki hersey yoluna girecek gibi ama hayirlisi o cocuga isinir insallah
Rabbim sanada dengine kadir kıymet bilen hayırlı kısmet versin dediğin gibi yazılmışsa gelir bulur seni bağdat da olsa ...

Back