Evlenemedi bir de 32 yaşında "evde kaldı" bu söyleminden korktuğun için takıntın var. Ne kadar çok evlenmek istiyorsun çoğu konun evlilikle ve yaşla alakalı. Hoş "evde kaldı" bu demek için millet 32 yaşı düşünmüyor sen 30 desen de annenle millet için yine "evde kalmış" olacaksın. Millet ve düşüncesi için yaşamaktan vazgeçersen belki bir gün evlenirsin :)Ben inkar etmiyorum var takıntım bilmiyorum toplum baskısı galiba
Hayırlısıyla senide iyi helal süt emmiş birisi ile bi baş göz etseydik .....Ben inkar etmiyorum var takıntım bilmiyorum toplum baskısı galiba
Hepimiz istiyoruzdaBayramda tanistigin cocuga evet deme karari almistin ki vazgecmediysen yakinda evleneceksin bosver konussunlar
İstendigin duyulmustur iste kulaktan kulaga isteme nisan diye gitmistir
Birde iki ve yedi benzer telaffuz belki kadin yanlis anlamistir art niyeti yokturdur inanci saglam kizsin bela okuma dondugu yer sahibidir derler
Hepimiz istiyoruzdaolarak ama Ela kizimizada oğlan beğendirmek deveyi hendekatlatmakdan daha zor Rabbim herkesin hakkında en hayırlısını versin canım lütfen
Amin elbet herseyin hayirlisi hepimiz once onu istiyoruz bazi seyleri fazla takmakta sinav oluyor sanki kendinede yazmistim kulun mudahalesinin olamayacagi kader var vakit saat var bu kadar kendini yipratmak neden???Hepimiz istiyoruzdaolarak ama Ela kizimizada oğlan beğendirmek deveyi hendekatlatmakdan daha zor Rabbim herkesin hakkında en hayırlısını versin canım lütfen
Elbette seçici olacaksın Elacigim hergün neler okuyoruz buradan bile insan okudukça evlilikten soğuyorsada yeridirvalla Seçici değilim aslında ama olmuyor bi türlü, ama bu çocukla devam ediyoruz şimdilik bakalım nolacak sonumuz
Rabbim sanada dengine kadir kıymet bilen hayırlı kısmet versin dediğin gibi yazılmışsa gelir bulur seni bağdat da olsa ...Amin elbet herseyin hayirlisi hepimiz once onu istiyoruz bazi seyleri fazla takmakta sinav oluyor sanki kendinede yazmistim kulun mudahalesinin olamayacagi kader var vakit saat var bu kadar kendini yipratmak neden???
Bende bekarim mesela tanidigim hayatinin askini markette kasada sira beklerken buldu evlendi 2. Bebegini bekliyor 35. Yasindaydi gec yas hamilelige hemen kaldi masallah sorunda yasamadi mesela yazilan varsa gelip buluyor rahatlasa sanki hersey yoluna girecek gibi ama hayirlisi o cocuga isinir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?