Evet canım benim için o nişanlandı demiş,bilmiyorum niye böyle bişey söylüyorkadın sizin için nişanlandı mı demiş? neden ki? kim böyle aleni bi yalan söyler. bence direkt arayın sorun.
Evet canım benim için o nişanlandı demiş,bilmiyorum niye böyle bişey söylüyor
Tamam da beni kuzenim vasıtasıyla tanıyor başka bi tanıdık falan yok, bu ne şimdi anlamadımonu da başka bi yerden duymuş olabilir mi? belki o çıkarmıyodur bu lafları.
Bende öyle düşünüyorumPatavatsız değil bu bildiğiniz iftira makinası... arayın sorun hiç dolandırmayın gerekirse verin ayarı kapatın telefonu... Haddini fazlası ile aşmış!
Kuzeninizin bilmem nesi ne derse desin. Bu kadar ciddiye alınacak bir şey yok bence.
Endişeniz ne çıkardığı dedikodularla ilgili?
Anneniz de ilginç, niye yaşları küçültüyor? 37 yaşında diyene bela falan okuyor? Yanlış anlaşılma de geç...
Belki 32 yi 37 anladı birisi...
Ben inkar etmiyorum var takıntım bilmiyorum toplum baskısı galibaannenin ve senin, senin yasin ile ilgili inanilmaz bir takintisi var? Niye ki?
Kuzenim başka bi şehirde, kv'si ile aynı sehirdeyizYaşlar sıkıntı değil de insan niye nisanlanmayan kız için nişanlandı desin ki bunu anlayamadım ben bir de kuzeniniz sizden habersiz mi de kv sinden öğreniyor sözde nisaninizi?
Kuzenin yatsın kalksın dua etsin böyle yalancı iftiracı kaynanasiyla aynı yerde yaşamıyor maalesef kötü talih size denk gelmiş arayın ve tek tek hesap sorun o kadından ve haddini iyice bildir bir daha sadece sana değil kimseye yalan iftira atamasınKuzenim başka bi şehirde, kv'si ile aynı sehirdeyiz
Ben inkar etmiyorum var takıntım bilmiyorum toplum baskısı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?