Bu kadına napmalı?

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar canım çok sıkkın, anlatayım olayı.
Ramazan bayramında, arka arkaya misafir geldi hepsi aynı anda nerdeyse rahat salonda 20 kişi var belki daha fazla halalarım amcalarım kuzenlerim eşleri bir de uzaktan bi tanıdık( kuzenimin kayınvalidesi biraz patavatsiz bir kadın). Anneme bir tanıdığımız var(bayan, aynı yaştayız, o'da bekar benim gibi) onu sormuş
Kadın:" ...... ne iş yapıyor, kaç yaşında"
Annem:"mühendis,30 yaşında"(annem biraz küçülttüm dedi 32 yaşındayız ikimizde)
Kadın:"ela kaç yaşında"
Annem:" aynı yaştalar o'da 30 yaşında"
Kadın " ben bi yere gittim, şimdi Nerede söylendi hatırlamıyorum da , orda senin kızı söylediler, ordan birisi dediki o 37 yaşında, yoksa ben senin kızını bir çocuk ile tanıştıracaktım senin kızın yaşı büyük olur ona göre dedim"
Annem:" Hayır ya olur mu öyle şey, abisi bile o yaşta değil, milletin ağzı torba değil işte, Allah belasını versin böyle diyenlerin" falan demiş.
Böyle bi muhabbet geçmiş kızlar sonradan öğrendim o kadar kişinin içinde söylüyor bir de utanmadan, başka akrabalarımıza gidip oralarda da söylemiş bu lafı, kız kardeşim 27 yaşında 30 yaşında o demiş. Neyse dedim sustum ama sabrım taştı artık, biraz önce kuzenimle konuştum " sende nişanlanmışsın falan dedi, Yooo dedim kayinvalidem öyle söyledi bayramın üçüncü günü nişan yaptılar demiş benim için, kızlar bu kadına bişey yapmak istiyorum böyle Susup oturmak istemiyorum, belliki bunlar iyi niyetle söylenmiyor ama napacağımı bilemiyorum.
Ben mi fesat bir insanım bu cümleler normal geliyor mu size ?

Son düzenleme:
kadın sizin için nişanlandı mı demiş? neden ki? kim böyle aleni bi yalan söyler. bence direkt arayın sorun.

Kuzeninizin bilmem nesi ne derse desin. Bu kadar ciddiye alınacak bir şey yok bence.
Endişeniz ne çıkardığı dedikodularla ilgili?

Anneniz de ilginç, niye yaşları küçültüyor? 37 yaşında diyene bela falan okuyor? Yanlış anlaşılma de geç...
Belki 32 yi 37 anladı birisi...

o kismida bana abarti geldi. Üzerinde fazla durulacak bir konu degil aslinda. Dediginiz gibi yanlis anlasilma oldugu belirtilir.

Yaşlar sıkıntı değil de insan niye nisanlanmayan kız için nişanlandı desin ki bunu anlayamadım ben bir de kuzeniniz sizden habersiz mi de kv sinden öğreniyor sözde nisaninizi?

Yaşlar sıkıntı değil de insan niye nisanlanmayan kız için nişanlandı desin ki bunu anlayamadım ben bir de kuzeniniz sizden habersiz mi de kv sinden öğreniyor sözde nisaninizi?
Kuzenim başka bi şehirde, kv'si ile aynı sehirdeyiz

Kuzenim başka bi şehirde, kv'si ile aynı sehirdeyiz
Kuzenin yatsın kalksın dua etsin böyle yalancı iftiracı kaynanasiyla aynı yerde yaşamıyor maalesef kötü talih size denk gelmiş arayın ve tek tek hesap sorun o kadından ve haddini iyice bildir bir daha sadece sana değil kimseye yalan iftira atamasın

Ben inkar etmiyorum var takıntım bilmiyorum toplum baskısı galiba

evet bunu fark ettim gecenki konudan ve yorumlarindan. Benimde vardi ki bu arada 29 yasindayim. 27 yasimda basladim sakayla karisik ay 3 yil kaldi falan demeye. Sonra ne oldu? Bir takim rahatsizliklar gecirdim halada devam ediyor sükür kötü birsey yok ama diyorum Allahin sopasi yok. Suan gururla diyorum 29 diye. Gerci pek göstermemde ama hic umrumda degil artik. Saglikli ve yasli oliyim yeter. Bu arada erkek arkadasimda benden 2,5 yas kücük

Gönlünden gecen evliligi yaptiginda gececek sanirim. Umarim istedigin gibi olur

Yaş konusunda bariz can sıkmak istemiş. Belli. Nişan konusuna gelince de, bu tip insanlar genelde birleyler öğrenmek için zarf atarlar. "Duydum ki ela nişanlanmış" derken duymak istedikleri cevaplar şunlar: Yok nişanlanmadı. Şu an kimseyle görüşmüyor. Ya da nişanlanmadı ama biriyle görüşüyor. Yakın zamanda olabilir ... gibi gibi işte

Ya dediğiniz gibi hem size hem başka bir kaç kişiye aynı muhabbeti yaptıysa biraz art niyetli gibi..

Okumuş ama evde kalmış demeye mi getiriyor?

Nişanlamışı nerden uydurdu kiii...

Kadın sizin evlenmemenizi mi garantiye almaya çalışıyor...yaw sizin kısmetiniz onun lafıyla mı belirlenecek? amaan takmayın.. terslerseniz iyice ağzına laf verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…