Bu kadın da kim oluyor böyle Kadınlar Kulübü'ne üyelerine hakaret ediyor??!!

ezgi3001

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
71
13
3
Nette tarif ararken denk geldim.Yazdığı yazıyı olduğu gibi paylaşıyorum.

Kocan mı, Kölen mi?
Ekim 9, 2015 — Cahide
Akılsız kadınlar eşlerini kendilerine köle yapar ve kölenin karısı olurlar..
Akıllı kadınlar ise kocalarını kral yaparlar ve kendileri de kraliçe olurlar..

Bu ara kocalarına whatsapp’tan şaka yapan kadınların paylaşımları düşüyor zaman tünelime. 650 tl lik ayakkabıyı almak istediğini yazan kadınlar, kocalarını test ediyorlar. Sonra da üye oldukları grupta paylaşıp kimin kocası nasıl tepki verdi diye kocalarını kıyaslıyorlar.

Bazısının kocası “Tabi aşkım senden önemli mi? alırım tabi” demiş. Bazısı, “Getirme beni yanına” deyip tepki göstermiş.

Kadınlar cevaplara bakıp yorum yapıyorlar.
“Benim kocişim de hiç kırmaz beni.”
Diğeri hayıflanıyor: “Ayy ben de gitmiş bir öküzle evlenmişim”

Kocalarını yarıştırıyor soytarılar. Kocalarını paçavraya çeviriyorlar.

Kaniş köpeğinden bahseder gibi bahsediyorlar kocalarından, “Kocişim”(!) “Aşkitom”(!)

Başka bir koca deneme(!) örneğinde, kadınlar pozitif gösteren bir gebelik testi resmini kocalarına atıp dalga geçiyorlar. Birinin kocası çok sevinmiş. Kadın ise“Telefonda saçmalamalarını dinlemek çok eğlenceli oldu” yazmış.

Tüküreyim sizin sıfatınıza! Nasıl bu kadar karaktersiz oldunuz?

Nasıl böyle edepsiz olabildiniz? Kim yetiştirdi sizi, hiç mi nasihat almadınız?!

Bu nasıl bir malayani sevdasıdır anlamak mümkün değil. Bu sığ, bu bayağı kadınlar midemi bulandırıyor benim. Yeni nesli bu kadınların yetiştirecek oluşunu düşününce tüylerim ürperiyor!

Evliliği pahalı bir düğün, pahalı bir gelinlik, lüks bir ev, zengin bir kocadan ibaret sayan, gayesi; lüks harcamalarıyla, instagramda, facebookta paylaştığı resimlerle el aleme caka satmak olan müptezel kadınsılar! Her dediğini yapan koca iyi, bazı isteklerine karşı çıkan koca öküz koca oluyor!

“Ben erkeğin köpüklü kahve yapanını severim.”
“Evlilik yıldönümünü hatırlamayana ben erkek mi derim?”
“Öyle ucuz hediye kabul etmem, vallahi küserim!”

Kadına şiddet öyle mi?

Bu ne peki?

Cahide Sultan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nedir böyle ya bunca hakaretler ne hakla hangi sıfatla !!Yani sinirimden diyecek bi şey bulamıyorum.Sizler de görün istedim.

Kim oluyo da bu kadın bu şekilde tanımadığı kişilere hakaret edebiliyor!Onunla ilgili hiçbi şey yokken alakasız bi konumdayken nasıl böyle hakaretler ağza alınmayacak şeyler söyleyebiliyor!

Sadece kendisine prim yapmak için buradaki olayları takip edip kendi sitesinde ileri geri konuşuyor.Anlam veremedim!!!

Bahsettigi seyi tam olarak bilmiyorum. Ama esim beni test edib tepkimi arkadasladina gönderse kiyamet kopar. Kaldiramam öyle seyi.

Sanırım bi daha takip etmezsiniz. Dinden imandan bahseden bir kişilik sözde , göstermede. Nasıl dindar bi insan başkalarının hakkında böyle konuşarak onların haklarına girer .

Bu kadının bahsettiği kadınlardan bunca yıldır üyeyim,fake hesap açan uyesinde bile görmedim..

Buraya genelde caka satan değil,mağdur olan geliyor..neyi okuyup asıp kesmiş,herkesi bir kefeye koymuş bilemedim ama ben böyle gaddar ve kendını beğenmiş,kesin,kati fıkırleri olan birinin yetiştireceği nesilden korkarım asıl..

Yazdığı şeyleri ne ustume alındım..ne alınması gereken birine rastladım.

Iyi de bunu kadinlar kulubune yazmamis ki.

Benim de bu yaziyi yazip kendi hemcinslerine hakaret edebilen bu igrenc insani gorunce midem bulandi acikcasi.

Siz eşi olarak kaldıramazsınız belki ama bu kadına ne oluyor?? Ne ilgilendiriyor nasıl bu kadar iğrenç konuşabiliyor?? Sözde göstermelik müslüman!

Neden okuyorsunuz ki? Neden prim veriyorsunuz? Kendisi çalışan kadını ayıplayan ama -yanlış hatırlamıyorsam- okumuş(!) ilim irfan görmüş(?) bir kadın.

Kul hakkı geçmesin bana diye verdiği tek bir tarifi dahi denemem. Bilsem ki zemzem suyu verecek içmem. Müslümanlığın böyle olmayacağını anlatsın biri cahide sultana.

Biz sultan bilmeyiz Cumhuriyet Kadını yok mu?

Tariflerini nerden gördüğümü de yazayım: instagramda etiketleyip onun tarifi olduğunu söyledikleri an diğer fotoya geçiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz eşi olarak kaldıramazsınız belki ama bu kadına ne oluyor?? Ne ilgilendiriyor nasıl bu kadar iğrenç konuşabiliyor?? Sözde göstermelik müslüman!
Bunun muslumanlikla alakasi yok, cahiliyetle var. Konuyu dine getirmeyin bence hic hos olmaz.

Hakaret etmesi cok yanlis ve asagilayici, seviyeli bi sekilde yazmasi memnun edici olurdu. Ama deginmek istedigi konu cok dogru ve yazdiklarini hakli buldum

Peki kadin kocasının yemeğini yapıp evin tüm islerini yapınca köle olmuyor vazife oluyor dimi bu kadına göre

Iyi de bunu kadinlar kulubune yazmamis ki.

Benim de bu yaziyi yazip kendi hemcinslerine hakaret edebilen bu igrenc insani gorunce midem bulandi acikcasi.

Önemli olan kadınlar kulübüne yazmış olması değil . Arkadan böyle terbiyesizce konuşmuş olması hiçbir şekilde burdaki insanları tanımaz etmezkenonu ilgilendirmezken.

Kullandigi kelimeler cok kotu gercekten. Yapici olmaya calisip elestirse bir nebze anlarim ama boyle hic hoş degil

Önemli olan kadınlar kulübüne yazmış olması değil . Arkadan böyle terbiyesizce konuşmuş olması hiçbir şekilde burdaki insanları tanımaz etmezkenonu ilgilendirmezken.
Iyi de direk kadinlar kulubu üyelerine hakaret etmiş diye başlık açmışsınız, direk böyle birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…