Yok ya genel bir olaydı bu, burda sadece konusu açılıp bahsedilmişti ama bu siteye özel birşey değil.
Ben bu kadını takip etmiyorum . Düzdenl, bi okuyucusu da değilim.Bi tarif ararken denk geldim ve paylaşmak istedim arkadaşlarla.Neden okuyorsunuz ki? Neden prim veriyorsunuz? Kendisi çalışan kadını ayıplayan ama -yanlış hatırlamıyorsam- okumuş(!) ilim irfan görmüş(?) bir kadın.
Kul hakkı geçmesin bana diye verdiği tek bir tarifi dahi denemem. Bilsem ki zemzem suyu verecek içmem. Müslümanlığın böyle olmayacağını anlatsın biri cahide sultana.
Biz sultan bilmeyiz Cumhuriyet Kadını yok mu?
Tariflerini nerden gördüğümü de yazayım: instagramda etiketleyip onun tarifi olduğunu söyledikleri an diğer fotoya geçiyorum.
Tamamda bu olay nette yayıldı sonra burda da konu açıldı yapanlar oldu. Yani direk kk dan çıkan bir olay değilki bu kadın bize yazmış olsunBu sitede 650 tllik ayakkabı şakası yapıldı . Bu şakayı ben nişanlıma arkadaşıma vs. yapmadım ama buradaki arkadaslara da böyle laf edilmesini hazzedemedim. Siz isterseniz o kadını haklı bulabilirsiniz.Ben kabahatliysem kusura bakmayın amacım bilgilendirmekti. Ama yanlış ,hatalı oldugumu hiç düşünmüyorum.
Ben bu kadını haklı buluyorum dedim mi?Bu sitede 650 tllik ayakkabı şakası yapıldı . Bu şakayı ben nişanlıma arkadaşıma vs. yapmadım ama buradaki arkadaslara da böyle laf edilmesini hazzedemedim. Siz isterseniz o kadını haklı bulabilirsiniz.Ben kabahatliysem kusura bakmayın amacım bilgilendirmekti. Ama yanlış ,hatalı oldugumu hiç düşünmüyorum.
Amacım konuyu dine getirmek değil yanlış anlamayın.Yani sitesinde devamlı dinle edeple paylaşım yapan bi insanın bunları tanımadığı insanların arkasından söylemesi ne kadar kendi müslümanlıgına sığar.Bunun muslumanlikla alakasi yok, cahiliyetle var. Konuyu dine getirmeyin bence hic hos olmaz.
Ay bir de o kadını haklı buluyorsunuz diyor yaTamamda bu olay nette yayıldı sonra burda da konu açıldı yapanlar oldu. Yani direk kk dan çıkan bir olay değilki bu kadın bize yazmış olsunbu kadına neden taktınız bu kadar
Yok anladim sonradan, ben de o bakimdan demedim aslinda. Dine gelirse konu kapanir ceza falan alırız diye demek istedim ama zaten konu din degil cehalet işte..Amacım konuyu dine getirmek değil yanlış anlamayın.Yani sitesinde devamlı dinle edeple paylaşım yapan bi insanın bunları tanımadığı insanların arkasından söylemesi ne kadar kendi müslümanlıgına sığar.
Ben kadını tanımıyorum bile haberimde olmazdı bu konu olmasaAy bir de o kadını haklı buluyorsunuz diyor ya
Aynen ben de, gereksizin biriymiş açıkçası çok da takmamak lazım. Benim için bir boşluk o kadın suanBen kadını tanımıyorum bile haberimde olmazdı bu konu olmasa
Bakın sonuçta bu espriye burdaki üyeler de dahil oldu ben de bildirmek istedim.Ayrıca çok sinirlendim.Yuh kelimenizi kabullenmiyorum çünkü demek istediğinizi geç anladım bu şekilde bi kelime kullanmanıza gerek yoktu. Her neyse yanlış anlaşılmak istemem.Ay bir de o kadını haklı buluyorsunuz diyor ya
Hayır tanımıyorum. Haktan kul hakkından bahseden bi insanın ortak platformda bulundugum insanlara ve başka bu şakayı yapmış olan insanlar ağız dolusu hakaret etmesini normal karşılayamadım.Yanlız konu sahibi pek hırslanmış kadına tanıyor heralde
Ben çok kez o kadından tiksindigimi haklı bulamadığımı söyledim. Haklı buluyorsunuz demek ne demek? Sizin de bu cümleyi kullanmanıza gerek yoktu.Bakın sonuçta bu espriye burdaki üyeler de dahil oldu ben de bildirmek istedim.Ayrıca çok sinirlendim.Yuh kelimenizi kabullenmiyorum çünkü demek istediğinizi geç anladım bu şekilde bi kelime kullanmanıza gerek yoktu. Her neyse yanlış anlaşılmak istemem.
Ama buradaki kimsenin umrunda bile olmaz.. Benim olmaz mesela, igrenc bir insan derim gecerim.Hayır tanımıyorum. Haktan kul hakkından bahseden bi insanın ortak platformda bulundugum insanlara ve başka bu şakayı yapmış olan insanlar ağız dolusu hakaret etmesini normal karşılayamadım.
Bu kadını henüz bu gece gördüm.Önceden bilmişliğim yoktu haklısınız .Öf taşımayın şu kadını ya, ne diye fırsat veriyorsunuz?
Yazdıklarını umursayanlara da şaşıyorum.
Peki teşekkür ederim ben bu kadın hakkında pek bi bilgim olmadığı için yazma ihtiyacı hissettim,bilmenizi istedim sadece .Ben çok kez o kadından tiksindigimi haklı bulamadığımı söyledim. Haklı buluyorsunuz demek ne demek? Sizin de bu cümleyi kullanmanıza gerek yoktu.
Buradaki hiçbir bayan bu cahil kadını dikkate almaz bosverin..
Benim de bilgim yok kadını tanımıyorum, burda görünce yazdım iğrenç diye yanlış anlaşılmasın ama iyi ki de tanımıyorumPeki teşekkür ederim ben bu kadın hakkında pek bi bilgim olmadığı için yazma ihtiyacı hissettim,bilmenizi istedim sadece .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?