• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadın da kim oluyor böyle Kadınlar Kulübü'ne üyelerine hakaret ediyor??!!

Bu sitede 650 tllik ayakkabı şakası yapıldı . Bu şakayı ben nişanlıma arkadaşıma vs. yapmadım ama buradaki arkadaslara da böyle laf edilmesini hazzedemedim. Siz isterseniz o kadını haklı bulabilirsiniz.Ben kabahatliysem kusura bakmayın amacım bilgilendirmekti. Ama yanlış ,hatalı oldugumu hiç düşünmüyorum.
Yok ya genel bir olaydı bu, burda sadece konusu açılıp bahsedilmişti ama bu siteye özel birşey değil.

Neden okuyorsunuz ki? Neden prim veriyorsunuz? Kendisi çalışan kadını ayıplayan ama -yanlış hatırlamıyorsam- okumuş(!) ilim irfan görmüş(?) bir kadın.

Kul hakkı geçmesin bana diye verdiği tek bir tarifi dahi denemem. Bilsem ki zemzem suyu verecek içmem. Müslümanlığın böyle olmayacağını anlatsın biri cahide sultana.

Biz sultan bilmeyiz Cumhuriyet Kadını yok mu?

Tariflerini nerden gördüğümü de yazayım: instagramda etiketleyip onun tarifi olduğunu söyledikleri an diğer fotoya geçiyorum.
Ben bu kadını takip etmiyorum . Düzdenl, bi okuyucusu da değilim.Bi tarif ararken denk geldim ve paylaşmak istedim arkadaşlarla.

Bu sitede 650 tllik ayakkabı şakası yapıldı . Bu şakayı ben nişanlıma arkadaşıma vs. yapmadım ama buradaki arkadaslara da böyle laf edilmesini hazzedemedim. Siz isterseniz o kadını haklı bulabilirsiniz.Ben kabahatliysem kusura bakmayın amacım bilgilendirmekti. Ama yanlış ,hatalı oldugumu hiç düşünmüyorum.
Tamamda bu olay nette yayıldı sonra burda da konu açıldı yapanlar oldu. Yani direk kk dan çıkan bir olay değilki bu kadın bize yazmış olsun :KK51: bu kadına neden taktınız bu kadar

Ben bu kadını haklı buluyorum dedim mi?
Kadın hatalı diye kaç mesajda da belirttim.
O şaka bu siteden başlamadı burda sadece örnek gösterdiler. Nette yayıldı bu konu, buraya özgü değil.
Ama konu başlığını 'Bu kadın nasıl olur da kadınlar kulübündeki üyelere hakaret eder' diye yazarsanız hatalı olursunuz.
Burda genel bir hakaret var.
Bunda da anlamadıysanız yuh demek istiyorum.

Bunun muslumanlikla alakasi yok, cahiliyetle var. Konuyu dine getirmeyin bence hic hos olmaz.
Amacım konuyu dine getirmek değil yanlış anlamayın.Yani sitesinde devamlı dinle edeple paylaşım yapan bi insanın bunları tanımadığı insanların arkasından söylemesi ne kadar kendi müslümanlıgına sığar.

Amacım konuyu dine getirmek değil yanlış anlamayın.Yani sitesinde devamlı dinle edeple paylaşım yapan bi insanın bunları tanımadığı insanların arkasından söylemesi ne kadar kendi müslümanlıgına sığar.
Yok anladim sonradan, ben de o bakimdan demedim aslinda. Dine gelirse konu kapanir ceza falan alırız diye demek istedim ama zaten konu din degil cehalet işte..

Ay bir de o kadını haklı buluyorsunuz diyor ya :KK53:
Bakın sonuçta bu espriye burdaki üyeler de dahil oldu ben de bildirmek istedim.Ayrıca çok sinirlendim.Yuh kelimenizi kabullenmiyorum çünkü demek istediğinizi geç anladım bu şekilde bi kelime kullanmanıza gerek yoktu. Her neyse yanlış anlaşılmak istemem.

Yanlız konu sahibi pek hırslanmış kadına tanıyor heralde
Hayır tanımıyorum. Haktan kul hakkından bahseden bi insanın ortak platformda bulundugum insanlara ve başka bu şakayı yapmış olan insanlar ağız dolusu hakaret etmesini normal karşılayamadım.

Bakın sonuçta bu espriye burdaki üyeler de dahil oldu ben de bildirmek istedim.Ayrıca çok sinirlendim.Yuh kelimenizi kabullenmiyorum çünkü demek istediğinizi geç anladım bu şekilde bi kelime kullanmanıza gerek yoktu. Her neyse yanlış anlaşılmak istemem.
Ben çok kez o kadından tiksindigimi haklı bulamadığımı söyledim. Haklı buluyorsunuz demek ne demek? Sizin de bu cümleyi kullanmanıza gerek yoktu.
Buradaki hiçbir bayan bu cahil kadını dikkate almaz bosverin..

Hayır tanımıyorum. Haktan kul hakkından bahseden bi insanın ortak platformda bulundugum insanlara ve başka bu şakayı yapmış olan insanlar ağız dolusu hakaret etmesini normal karşılayamadım.
Ama buradaki kimsenin umrunda bile olmaz.. Benim olmaz mesela, igrenc bir insan derim gecerim.

Ben çok kez o kadından tiksindigimi haklı bulamadığımı söyledim. Haklı buluyorsunuz demek ne demek? Sizin de bu cümleyi kullanmanıza gerek yoktu.
Buradaki hiçbir bayan bu cahil kadını dikkate almaz bosverin..
Peki teşekkür ederim ben bu kadın hakkında pek bi bilgim olmadığı için yazma ihtiyacı hissettim,bilmenizi istedim sadece .

Peki teşekkür ederim ben bu kadın hakkında pek bi bilgim olmadığı için yazma ihtiyacı hissettim,bilmenizi istedim sadece .
Benim de bilgim yok kadını tanımıyorum, burda görünce yazdım iğrenç diye yanlış anlaşılmasın ama iyi ki de tanımıyorum

Back