- Konu Sahibi seraphimax
-
Çok iyi düşünmüşün sert falan da değil. İlgilendiğim kendi annesi. teşekkür edeceği yerde sağol ben ilgilenemedim sen ilgilenmişin diyeceği yerde bana sehpa fırlatıyor. Bir de diyor ki, sana gelmesini istemedim, gelseydi, bunun dört bacağı da kafana geçerdi diyor bana. Oğlan bana nasıl yapışmış görseydiniz keşke. Anne diye ağlıyor durmadan. Kafayı yedim dün kafayı.sen bu adamı bırak serap, şimdi kızanlar olacak ama ayıp ya
sehpa fırlatmak, duvara yapıştırmak ne demek...
oğlunun psikolojisi belkide babası yüzünden bozuluyo
biraz sert yazmış olabilirim kusura bakma ama..
bu adamla ömür geçermi
yarın bi gün yaşlandığında bu hareketleri kaldırabilcen mi
şimdi askerin psikolojisini anla vs.. diyenler olcak ama alakası yok
karısına kötü muamele hakkını vermiyo askerlik, asker mi görmedik hiç yani...
bence senin eşinin karakteri bu
bence fevri davranma, kendini maddi manevi güzel bi seviyeye getir ve bırak ne hali varsa görsün
özelliklede oğluna üzüldüm valla, nasıl korkmuştur kimbilir
anasıyla ilgilensen kabahat ilgilenmesen kabahat olur dimi
Sağol canım. İlk gelenlerden biri sensin...teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara....
Tabii bunun devamı var. Ben sofra kalkıp herkes sakinleştikten sonra dedim ki, bak yaptığın çok ayıp, anneme bunları söylesem kadın kimbilir ne kadar üzülür, hem zaten bu yaptıklarını bir bir anlatacağım çok üzüldüm dedim. hemen tele sarıldı, kayınvaldemi aradı, ''denize düşen yılana sarılır ama siz bu Serap illetine sarılmayın sakın, yaptığı iyiliği kafama kakıyor'' dedi. Artık çıldırdım ben. Aldım telefonu elime. Ben kolay yemin etmem ama yemin etsem vallahi, billahi, tallahi derim. Onun dışında yemin edilmez. Kaynanam da inançlı bir kadındır. Olayı anlattım aynen size anlattığım gibi. Kadın buz gibi dondu kaldı telefonda. Çok ayıp etmiş, terbiyesiz falan deyip durmaya başladı. ben dayanamadım, ağlamaya başladım. Oğlan habire boynuma sarılıyor, annecik ağlama, kedicik ağlama diye. aradan bir iki saat geçti, kaynanam beni aradı, Serap kızım biraz sakinleştin mi diye. Çok üzüldüm, kendi oğlum bana bunu yaptı ama sakin dur bakalım, geçer inşallah falan dedi. Ama kadın şok olmuş. Yazık yani bir de annesi.
Çok iyi düşünmüşün sert falan da değil. İlgilendiğim kendi annesi. teşekkür edeceği yerde sağol ben ilgilenemedim sen ilgilenmişin diyeceği yerde bana sehpa fırlatıyor. Bir de diyor ki, sana gelmesini istemedim, gelseydi, bunun dört bacağı da kafana geçerdi diyor bana. Oğlan bana nasıl yapışmış görseydiniz keşke. Anne diye ağlıyor durmadan. Kafayı yedim dün kafayı.
Üstelik kaynanalar oğullarını tutar değil mi, kaynanam hemen beni arıyor sakinleştin mi, iyi misin diye...Niye oğlunu değil de gelinini yani beni arıyor??
Sağolun kızlar, derdimi paylaştınız. Başım o kadar ağrıyor ki, düşünüyorum düşünüyorum sebebini bulamıyorum. Çıkıp haldır haldır gezen biri değilim, zaten zor bir yerdeyiz, en çok eşimin desteğine ihtiyacım varken, küçücük çocuk anne sakın yorulma diye ev topluyor, bana portakal soyuyor.Bana saygısı varmış, külahıma anlatsın, iki gündür mahvoldum regl yüzünden, bu akşam yemek yapma,lahmacun alayım diyebilirdi. Onu bırak, hala şunu anlamadım, sofra için mi, ekmek için mi, annesi için mi bağırdı.
Başka bişeyden dolayı bana çatsa onu kabul edemem kusura bakmasın, ben kum torbası ya da dart tahtası değilim. evde ergenliğe girecek bir çocuk var. Utanma sıkılma kalmamış.
valla eşinizin yaptığına terbiyesizlik diyip geçebilecek durrumda değilim.bu terbiyesizliğide aşmış çok çok özür dilerim psikopatlık yanii
ortada ne var ne olduda böyle davrandı acaba atladığım satırmı var diye geri dönüp tekrar okudum.maruz kaldığınız durum hem psikolojik hemde fiziksel şiddettir.oğlunuzun durumu ise çok ama çok daha kötü.bu ortamda normal şeyler düşünmesi çok zor.içten içe babaya duyulan bir öfke besliyor şimdi o.ilerde her yönden çıkar bunun acısı.
asker olması hiç bir şeye bahane değil.ne yani yarın öbür gün bir tık daha ileri gidip çıkarıp silahını dayasa alnına odamı hak.olmayan şeylermi bunlar yaşanılmış şeyler.
valla durumunuz hiiiçç normal değilll.üstünde çok düşünülmesi gerek.sebebi ne olursa olsunn bu şekilde davranmaya hakkı yokk.hele hele oğlunun gözü önünde.heleki bide annesini arayıp su yüzüne çıkmaya çalışıyoo.anne de napsın oda çaresiz kalmış belliki.
çok sert yorum yaptıysam kusura bakma.ama çok sinirlendimm.ben olsaydım (bunu söylemek kolay gelebilir diyebilirsin) bu tür davranışları çoksa ve düzelmiyorsa katlanmazdımm.ben senin emrindeki askerler değilim der ağırlığımı koyardım.
sen bu adamı bırak serap, şimdi kızanlar olacak ama ayıp ya
sehpa fırlatmak, duvara yapıştırmak ne demek...
oğlunun psikolojisi belkide babası yüzünden bozuluyo
biraz sert yazmış olabilirim kusura bakma ama..
bu adamla ömür geçermi
yarın bi gün yaşlandığında bu hareketleri kaldırabilcen mi
şimdi askerin psikolojisini anla vs.. diyenler olcak ama alakası yok
karısına kötü muamele hakkını vermiyo askerlik, asker mi görmedik hiç yani...
bence senin eşinin karakteri bu
bence fevri davranma, kendini maddi manevi güzel bi seviyeye getir ve bırak ne hali varsa görsün
özelliklede oğluna üzüldüm valla, nasıl korkmuştur kimbilir
anasıyla ilgilensen kabahat ilgilenmesen kabahat olur dimi
annesi bile korkuyo demek ki...
ondan oğlunu aramıyo gelinini arıyo
eşinin acil tedaviye ihtiyacı var ama bu tipler buna yanaşmaz genelde
sen kaç kurtar ordan kendimi canım ya, o sehpa sana ya da oğluna gelse nolacaktı
zaten sende oğlunda mutlu değilsiniz orda kaç kurtul en azından belki biraz özlerde aklı başına gelir
zor şartlar altında olduğunu biliyorum canım ama oğlunun için objektif düşünmelisin, hayatını ona göre planlamalısın ya da tedavi olmaya ikna etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?