- Konu Sahibi seraphimax
-
askerlikle alakası yok bencede.........benim eşimde asker çok stresli şeyler yaşadık normal birinin dayanamayacağı görevlerde bulundu ama bunu evine hiç yansıtmadı ki benim eşim askeri liseden gelme çocuk yaşta bu sıkı disiplinin içine girmiş biri ...askerliği başka evi başka....asker olması ona bu hakkı vermez bu karakter meselesi bence benim eşimin arkadaşlarıda eşlerine karşı çok saygılıdır ve çok değer verirler ...askerler kaba,sinirli adamlar değildir ...kişinin kendisi sorunluysa durum bu olur zaten çok zor Allah kolaylık versin arkadaşa..
Şu anda olmaz. Oğlanın okulu başlayacak. Ama bekleyeceğim, akşam hiçbişey olmamış gibi davranacak biliyorum ben. Ama yeter. Daha önce de anlatmıştım, haklısınız.
Üstelik mesela ben onun annesini akrabalarını ararım, hatırlarını sorarım, hasbıhal ederim. Hasta iseler bikaç gün üst üste ararım. Ama o daha benim kardeşimin telini bilmez, teyzemi en son kurban bayramında yapmacık yapmacık aradı. Ananemi aramaz. Ya bunlar yaşlı insan, yaşlı duasında bereket vardır demez. Bu adam da Serap'ın kardeşi demez. Bu da normal mi?
askerlikle alakası yok bencede.........benim eşimde asker çok stresli şeyler yaşadık normal birinin dayanamayacağı görevlerde bulundu ama bunu evine hiç yansıtmadı ki benim eşim askeri liseden gelme çocuk yaşta bu sıkı disiplinin içine girmiş biri ...askerliği başka evi başka....asker olması ona bu hakkı vermez bu karakter meselesi bence benim eşimin arkadaşlarıda eşlerine karşı çok saygılıdır ve çok değer verirler ...askerler kaba,sinirli adamlar değildir ...kişinin kendisi sorunluysa durum bu olur zaten çok zor Allah kolaylık versin arkadaşa..
cnm ya üzüldüm..
bu olaydan hemen önce bir sorun varmıydı?
yani onla alakalı olarak bu davranışları sergilemiş olabilir.
ama gezmeye çıkarken sakindi diyosan adamın yapısı buymuş demekki.
çok ayıp ve zalimce ..
annesini aramasıda ayrı bir terbiyesizlik nankörlük...
sakin kalmaya çalış zaten öle bir yapın var anladıgım kadarıyla.bu konda çok şanslısın cnm bnm.
canım tek bir soru soracağım , neden ayrılmıyorsun ? neden hala evlisin?
Evet ben de nasıl sakin kaldığıma şaştım zaten, belki reglin beni halsiz düşürmesinden, o an kendimi savunmasız hissettiğimden olsa gerek. Gezmeye çıkarken sakindi evet. Hatta sırıtarak gitti. Ben anlamadım, eve girdi, saatli bomba gibi herşey havaya uçtu onu anlamadım zaten. Belki de olayı anlayamadığımdan sakin kalmışımdır inan ki bilmiyorum esmerim.....
Canım çok üzüldüm okurken...
Sen iyilik yap o böyle yapsın, gerçekten çok ayıp ve terbiyesizce...
Bence bırakmalısın bu adamı, bu evlilik yürüyecek gibi gelmedi bana üzülerek söylüyorum
git nereye sinirlendiysen oraya boşal kardeşim ya..sormadınmı serapcım sebebi?
vallahi şaştım kaldım ben okurken adama bak yaa sana teşekkürSebep belli hayatım, annesi hastaydı, anne kendini üzme, aklına kötü bişey gelmesin, soğukta gezme yemene içmene dikkat et dedim, o sırada beyefendi beslenirken ekmek bitmiş, ekmek niye sofraya gelmemiş....Ben annen rahatsız, yazık kadına bakanı edeni yok, böyle yapayım dedim diye vay dangalak, vay filan, küttt sehpaaa.....
seraphimax çok üzüldüm, kusura bakma canm ama kocan biraz dengesiz sanırım. naptın ki sen o kadar hiddetleniyo? yani allah korusun gerçekten kızdırsan öldürcek mi? o zavallı yavruna yazık valla öyle bir geçer zamanki deki küçük osman gibi babası gözünün önünde şiddet uygulayan bir tip
boşan demek kolay bilioyrum ama kocanı bi psikoloğa götürebilirsin belki.
Sebep belli hayatım, annesi hastaydı, anne kendini üzme, aklına kötü bişey gelmesin, soğukta gezme yemene içmene dikkat et dedim, o sırada beyefendi beslenirken ekmek bitmiş, ekmek niye sofraya gelmemiş....Ben annen rahatsız, yazık kadına bakanı edeni yok, böyle yapayım dedim diye vay dangalak, vay filan, küttt sehpaaa.....
İnşallah canım. Hayırlısı diyelim, hayırlısı olsun. Çok sıkıntılıyım, Allah razı olsun hepinizden, en azından kafam bulanıktı, olayları şimdi daha net değerlendiriyorum. Zamanı gelsin bakalım. Herşeyin bir zamanı var.vallahi şaştım kaldım ben okurken adama bak yaa sana teşekkür
edeceği yerde sehpa fırlatmakta nee bu ne cüret yaa canım sakın
sezsiz kalma o evladına yazık değilmi yavrum benim
bak nasılda korkmuş o çocuğun pskolojisini bozmaya ne hakkı
var nasıl bir baba buu biz sesimizi bile yükseltmiyoruz oğlumun
yanında heleki eşim o asla yapmaz
çok üzüldüm boşanıp boşanmamak senin kararın ama bu hayat
böyle devam etmez cnm allah hakkında hayırlısını nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?