- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Scarlet popüler oldun canımScarlet abla güncelleme yapmış
Joi tırrrribiyaniii :)) you are bamboozled :))Bu konuya girip bir kere okudum , sonra olacakları tahmin edip sinirlerim bozulmasın diye hiç bakmıyordum.Bugün bakiyim dedim , güncellemelerinizi okudum.İçim şişti yahu !!! Görümce sizi ölesiye kıskanıyor , abisine aşık sapık görümce modeli tam.Sizin eski nişanlı da öğretmen kız buldum diye sevinen , paragöz öğretmen modeli.İyi kurtulmuşsunuz bunlardan.Hiç üzülmeyin.Ömür geçer mi bunlarla? Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Joi tırrrribiyaniii :)) you are bamboozled :))
Bence ex görümce kıskanmıyodu, abisinin parasını artık yiyemeyeceği için olay çıkardı. Abisi de pısırık olduğu için anlayamadı. Bence bu hikayede asıl abisi kardeşine aşıktı. Sıfır fayda sağlıyodu çünkü kardeşinden.
Neyse uzatmiyim belki scarlet yazar bu esnada :))
Oh misssssss sefam olsunnnnnnManyak kiz kardesten baslayayim mi, musadenizle ayrintili anlatacagim , bu keyfi yasamak istiyorum.. Beni mazur gorun lutfen hanimlar..
Inanin dun gece dahi gec saatlere kadar bu kizin mesajlari geliyordu telefonuma.
Boyle bir manyak gordunuz mu ?
* scarlet,o esyalari sana yedirmem.
Ordaki her sey abimin hakki.
*scarlet, abimin sana aldiklarini senden alacagim.
* scarlet, sen beni daha tanimamissin. Ben senden almasini bilirim.
* sen abimi kandirabilirsin,ben senin gercek yuzunu biliyorum....
Diye bir ton mesaj.
Esyalar dedigi de bana ait olan seyler.
Bu manyagin artik haddini bildirmenin zamani geldi de geciyor demeyecegim. Cunku GECTI.
Simdi geliyorum bugune.
Ben de sabah erkenden kalktim.
Burda bir not ekleyecegim, Benim eski nisanlim ama boyle diyince adam yerine koyacaksiniz ben kisaca ona beyinsiz diyebilir miyim, hadi diyeyim.
O beyinsiz adam bana bizim iliskimiz boyunca hediyeler aldi.
Ama akliniza maddi degeri yuksek seyler gelmesin.( bi iki sey disinda) Beyinsiz, cimriliginden almamis,ben de zaten oyle maddiyata deger veren biri olmadigim icin sorgulamazdim,hatta bu ufak tefek seylerden cok mutlu olur,kendim de pahali seyler istemezdim.
Sabah buyukce bir cop poseti aldim.
Icine attim bu adamin bana aldigi hediyeleri. Sayayim hemen burasi onemli, bitmis bir parfum sisesi,kirik bi kac kupa,bana ozenle yazdigi burusturdugum notlar, ucu kirik dolma kalemleri, eskimis mahvolmus bi kac tisort, rengi solmus her yerinden ipler cikmis lekeli boyun baglari, bozuk ekrani catlamis bir saat, evimize aldigi bir kac sus ( kirilmis oldugnu soylememe gerek var mi), hunharca kullandigim suslu puslu defterler ve aklima gelmeyen diger seyler. E baya da bi sey varmis. Yukum agir oldu biraz ama degecekse tasirim dedim.
A bu arada kupanin sonradan kirildigini,saatin sonradan cizildigini,o tisortlerin ve boyun baglarinin yerde paspas olarak kullandigimi soylememe gerek yoktur heralde dmi ? Ve digerlerinin de. Ki zaten hepsi eski. Insanin elinde kaliveriyor. Bugun hepsi elimde kaliverdi hay Allah (!)
Aldim yukumu. Bu arada makyajimi yaptim,guzelce giyindim.
Ay scarlet her seyi anlatiyosun yeter diyeceksiniz ama ben bu beyinsiz adam ve ruh hastasi ailesi yuzunden kendimi unutmusum.
Bugun uzun zamandir ilk kez makyaj yapmisim,atlayamamm:)
Simdi benim bu cop posetini nereye goturecegimi tahmin etmissiniz. Ama evde yalniz olmaliydi,abisi evde olmamaliydi. Canim arkadaslarim onu halletti size bunu sonraki mesajimda anlatacagim. Evde yalniz oldugu haberini de alinca kalktim gittim.
Elimde cop poseti,caldim kardesinin kapisini. Acti kiz,yayik yayik noooooldu scarlet,abim evde yok, sansini kaybettin canimm dedi.
Abine gelen kim dedim.
Hii mii biseyler dedi.
Elimdeki poseti attim ayaginun ucuna.
" aslinda bu copu sokaktaki cop kutusuna atacaktim ama sizin hayatiniz o cop kutusundan daha kirli, o yuzden bunun yeri burasi.
Senin benden alabilecegin; tek sey benim coplerim,abin de dahil. Gunlerdir agliyorsun al sana benim artik kullanmayacagim ESYALARIM.
Sen sadece o cirkin ve basit dunyanda var olabilirsin,benimkinde degil dedim
Var ya, o an,o an onun suratinin girdigi sekil. Size anlatamam ya, alip fotografini cekip eve gelince bakmak istedim o derece :) mosmor oldu.
Hani bazen bisey olur ve artik o saatten sonra ne derseniz diyin havada kalir ya sozler. Hah tam oyle oldu.
Tepinmeye basladi yerinde. Agzindan tukurukler saca saca kimsin sen bilmem ne dedi, burayi inanin planlamamistim ama bana hali oyle komik geldi ki. Cok icten ve mutlu bir kahkaha attim,o kahkaha apartmanda yankilandi. Kahkahin ustune bir sey diyemedi. El salladim ve ciktim.
Ha bu arada hic sesim yukselmedi,gayet sakin ve rahattim.
How you doin' AcemiYolcu ?
Haklı olabilirsin , iç içe geçmiş hastalıklı abi kardeş ilişkileri işte.
Varan biiiiiiiiiiiiiiiirrrr.. !Manyak kiz kardesten baslayayim mi, musadenizle ayrintili anlatacagim , bu keyfi yasamak istiyorum.. Beni mazur gorun lutfen hanimlar..
Inanin dun gece dahi gec saatlere kadar bu kizin mesajlari geliyordu telefonuma.
Boyle bir manyak gordunuz mu ?
* scarlet,o esyalari sana yedirmem.
Ordaki her sey abimin hakki.
*scarlet, abimin sana aldiklarini senden alacagim.
* scarlet, sen beni daha tanimamissin. Ben senden almasini bilirim.
* sen abimi kandirabilirsin,ben senin gercek yuzunu biliyorum....
Diye bir ton mesaj.
Esyalar dedigi de bana ait olan seyler.
Bu manyagin artik haddini bildirmenin zamani geldi de geciyor demeyecegim. Cunku GECTI.
Simdi geliyorum bugune.
Ben de sabah erkenden kalktim.
Burda bir not ekleyecegim, Benim eski nisanlim ama boyle diyince adam yerine koyacaksiniz ben kisaca ona beyinsiz diyebilir miyim, hadi diyeyim.
O beyinsiz adam bana bizim iliskimiz boyunca hediyeler aldi.
Ama akliniza maddi degeri yuksek seyler gelmesin.( bi iki sey disinda) Beyinsiz, cimriliginden almamis,ben de zaten oyle maddiyata deger veren biri olmadigim icin sorgulamazdim,hatta bu ufak tefek seylerden cok mutlu olur,kendim de pahali seyler istemezdim.
Sabah buyukce bir cop poseti aldim.
Icine attim bu adamin bana aldigi hediyeleri. Sayayim hemen burasi onemli, bitmis bir parfum sisesi,kirik bi kac kupa,bana ozenle yazdigi burusturdugum notlar, ucu kirik dolma kalemleri, eskimis mahvolmus bi kac tisort, rengi solmus her yerinden ipler cikmis lekeli boyun baglari, bozuk ekrani catlamis bir saat, evimize aldigi bir kac sus ( kirilmis oldugnu soylememe gerek var mi), hunharca kullandigim suslu puslu defterler ve aklima gelmeyen diger seyler. E baya da bi sey varmis. Yukum agir oldu biraz ama degecekse tasirim dedim.
A bu arada kupanin sonradan kirildigini,saatin sonradan cizildigini,o tisortlerin ve boyun baglarinin yerde paspas olarak kullandigimi soylememe gerek yoktur heralde dmi ? Ve digerlerinin de. Ki zaten hepsi eski. Insanin elinde kaliveriyor. Bugun hepsi elimde kaliverdi hay Allah (!)
Aldim yukumu. Bu arada makyajimi yaptim,guzelce giyindim.
Ay scarlet her seyi anlatiyosun yeter diyeceksiniz ama ben bu beyinsiz adam ve ruh hastasi ailesi yuzunden kendimi unutmusum.
Bugun uzun zamandir ilk kez makyaj yapmisim,atlayamamm:)
Simdi benim bu cop posetini nereye goturecegimi tahmin etmissiniz. Ama evde yalniz olmaliydi,abisi evde olmamaliydi. Canim arkadaslarim onu halletti size bunu sonraki mesajimda anlatacagim. Evde yalniz oldugu haberini de alinca kalktim gittim.
Elimde cop poseti,caldim kardesinin kapisini. Acti kiz,yayik yayik noooooldu scarlet,abim evde yok, sansini kaybettin canimm dedi.
Abine gelen kim dedim.
Hii mii biseyler dedi.
Elimdeki poseti attim ayaginun ucuna.
" aslinda bu copu sokaktaki cop kutusuna atacaktim ama sizin hayatiniz o cop kutusundan daha kirli, o yuzden bunun yeri burasi.
Senin benden alabilecegin; tek sey benim coplerim,abin de dahil. Gunlerdir agliyorsun al sana benim artik kullanmayacagim ESYALARIM.
Sen sadece o cirkin ve basit dunyanda var olabilirsin,benimkinde degil dedim
Var ya, o an,o an onun suratinin girdigi sekil. Size anlatamam ya, alip fotografini cekip eve gelince bakmak istedim o derece :) mosmor oldu.
Hani bazen bisey olur ve artik o saatten sonra ne derseniz diyin havada kalir ya sozler. Hah tam oyle oldu.
Tepinmeye basladi yerinde. Agzindan tukurukler saca saca kimsin sen bilmem ne dedi, burayi inanin planlamamistim ama bana hali oyle komik geldi ki. Cok icten ve mutlu bir kahkaha attim,o kahkaha apartmanda yankilandi. Kahkahin ustune bir sey diyemedi. El salladim ve ciktim.
Ha bu arada hic sesim yukselmedi,gayet sakin ve rahattim.
Ben ne kadar şiştiysem daha inmedi vallaOh misssssss sefam olsunnnnnnBenim içimin şişkinliği indi vallahi .
Ben ne kadar şiştiysem daha inmedi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?