eger cevabiniz banaysa bir degil iki degil üc bes degil hangi birini basina gelmeyince anlamaz insan? Kusura bakmayin ama birseylerin yolunda gitmedigi anlasilir, hissedilir. Kendiminki de dahil olmak üzere hicbirimizin kocasi mükemmel degil. Hata yapiyorlar, gizliyorlar falan filan. Benim esim bilgisayar mühendisi hatta uzmanligi mimar olarak geciyor. Ilk zamanlar gizli gizli o kadar elektronik esya geliyordu ki eve. Sirketten getirdim, arkadas verdi, ikinci el... Kendisine güvendigim icin hic bakmiyordum bile ekstrelere. Ama bir gün düsündüm dogru mu degil mi diye arastirdim ve hepsini kendisinin aldigini ögrendim. Benden gizli sakli aldigi icin kiyamet koparttim nerdeyse. Kendisine bunun icin bütce ayirmasini ve o rakamin üstünde almamasini rica ettim. Bu rica da üstü kapali bir tehditti aslinda. Simdi de haddini bilir bu konularda. Ben nasil gizlemiyorsam aldigimi verdigimi esim de gizleyemez. Bu olayi önemsemeseydim belki gelirimizin büyük kismi buralara gidecekti. O yüzden basa gelmeyen anlamaz lafiniz banaysa eger basa geldigi icin anliyorum.
Konu sahibi, size sordugumuz sorulari cevrenizden ailenizden, arkadaslarinizdan da duydugunuz icin bunalmis oldugunuzu düsünüyorum. Ama, nerden bilyorsunuz sunu bunu yapmadigimi dediklerinizi tabiki de bilemeyiz siz anlatmadikca. üstelik her cümlenizin sonunda anladiniz mi simdi, anliyor musunuz simdi yazdiginiz icin cok üstünüze gelmis gibi hissettim. Kardesim yasindasiniz, zor günler-yillar gecirmissiniz ve ben de üc yasinda bir cocuk annesi olarak bundan sonraki hayatinizda yüzünüz gülsün evladinizla mutlu mesut yasayin diliyorum.
siz eşinize kıyameti kopartmışsınız ama oda sizi dinlemiş dimi. Karşılıklı anlaşma diye birşey vardır çünkü. Bende ailesi de çok kıyametlerş kopardık ama değişen bişey olmadı işte. Düzelmeyi seçmedi.. Kendi bildiğini yapmaya devam etti ..