Gormedin mi o topicte ben ve silah arkadaslarim bu dusunceye karsi savastik, ama malesef kaybettik savasi : ( kocan istemiyosa parfumde kullanamiycan roll on da.. kullanmak istiyosan izin alcan : ( kadinlar bile bole dusunurse vay diyorum pasakli erkeklerin durumu cok normal.Kocaları neden istemiyormuş ki? Öffff o kokular burnuma geldi.
Gormedin mi o topicte ben ve silah arkadaslarim bu dusunceye karsi savastik, ama malesef kaybettik savasi : ( kocan istemiyosa parfumde kullanamiycan roll on da.. kullanmak istiyosan izin alcan : ( kadinlar bile bole dusunurse vay diyorum pasakli erkeklerin durumu cok normal.
Valla görmedim , ama neden izin vermediklerini anlamadım.Sağlıksız diye miymiş?Gormedin mi o topicte ben ve silah arkadaslarim bu dusunceye karsi savastik, ama malesef kaybettik savasi : ( kocan istemiyosa parfumde kullanamiycan roll on da.. kullanmak istiyosan izin alcan : ( kadinlar bile bole dusunurse vay diyorum pasakli erkeklerin durumu cok normal.
O konuda bi yere gitcekti konu sahibi baskalari icin parfum sıktıgini ima etmisti esi..konu konuyu acar ya deo roll deodorant derken burdaki cogu kadin neyseki erkek karisamaz dedi ama bi kac kisi istemiyosa yapma bile dedi.. kiskancliktandi onunkisiValla görmedim , ama neden izin vermediklerini anlamadım.Sağlıksız diye miymiş?
Insanlar dişlerini fırçalamıyor. Haftada bir banyo yapıyor. Kişisel bakımdan bihaberler. Ne bekliyorsun ki.ben mi bu konuda hassasım insanlar mı çok gamsız çözemiyorum
yaz ayında terliyoruz haliyle kokuyoruz fakat bu kadar olmamalı bugün otobüste oturuyorum otobüsün içi kalabalık otobüs leş gibi kokuyor yanımda biri nefes alamıyorum dayanamadım kaktım yerimi başkasına verdim ayakta durmaya razı oldum o derece kokuyor
yahu kardeşim bir aydır yıkanmadın mı sen?
adam karşımda insan ilişkileri ile ilgili bir işi var ağzı leş konuşuyor ağzı kokuyor
yahu kardeşim hiç mi beş dakikalık zaman boşluğun yok diş fırçalayamayacak kadar acizmisin?
caminin önünden geçince inanın burnumu tutarak geçiyorum
yahu burası bir ibadethane nasıl bu kadar kokar bu imam hiç mi koku almaz yönlendimez görevlileri
hani temizlik imandan gelirdi
çok dertliyim bu konuda
evet yazın leş gibi kokuyoruz
Ay evet tamam tamam hatırladım.Millete beğenilmek için kullanıyosun diye izin vermiyordu eşi.Ben de silah arkadaşınızım.Valla görmedim , ama neden izin vermediklerini anlamadım.Sağlıksız diye miymiş?
camiden sorumlu imam caminin kokmasına tuvaletlerin bu kadar kirli olmasına nasıl göz yumar
Bilmiyorumki canim ne yapiyolar. Bende hindistan cevizi yagi cok kullaniyorum, cocuklarimada dogal mis gibi. Herkesin temizlik anlayisida yontemide farklidir tabii. Ben hayret ediyorum zaten bu sekilde kadinlar olmasinada ayrica uzuluyorum.Roll on kullanmayıp ne yapıyorlar peki?
Ben de hamilelikte ve emzirirken satılanlardan kullanmıyorum.
Ama haftada 3 gün vücut peelingi kullanıyorum.
Bir de Hindistan cevizi yağı, karbonat ve lavanta yağı ile karışım hazırlayıp onu kullanıyorum.
Gerçekten ter kokusunu önlüyor. Kokusu da çok yoğun degil dışarıdan anlaşılmıyor pek.
Ama kocaları parfüm kokusunu yasakladı diye pis pis geziyorlarsa onu bilemem..
Ay evet tamam tamam hatırladım.Millete beğenilmek için kullanıyosun diye izin vermiyordu eşi.Ben de silah arkadaşınızım.
Haha evet dogru hatirladin konu basligi eve gitmek istemiyorum idi galiba:))
Bilmiyorumki canim ne yapiyolar. Bende hondistan cevizi yagi cok kullsniyorum, cocuklarimada dogal mus gibi. Herkesin temizlik anlayisida yontemide farklidir tabii. Ben hayret ediyorum zaten bu sekilde kadinlar olmasinada ayrica uzuluyorum.
Roll on kullanmayıp ne yapıyorlar peki?
Ben de hamilelikte ve emzirirken satılanlardan kullanmıyorum.
Ama haftada 3 gün vücut peelingi kullanıyorum.
Bir de Hindistan cevizi yağı, karbonat ve lavanta yağı ile karışım hazırlayıp onu kullanıyorum.
Gerçekten ter kokusunu önlüyor. Kokusu da çok yoğun degil dışarıdan anlaşılmıyor pek.
Ama kocaları parfüm kokusunu yasakladı diye pis pis geziyorlarsa onu bilemem..
İstemeyen yaptırmaz zaten size ne ki. Bacakları kalın olan kadınlar şort giymesin diyenlerle aynı kafadansınız.sir yaptırmayalım o zaman bıyıklarını da aldırma benim sevgilim sakallarını bıyıklarını kesemez bana gayet seksi geliyor ama benim bıyıklarım iğrenç geliyor merak etme bakmıyorum bıyıklı kimseye iğrendiğimden
o konu efsane, topiği açınca koku yayılıyor resmen
Oyle tabii gunluk yapilsa temiz kiyafet giyilse minimum olur en azindan. Koltuk alti pedi bende bazen kullaniyorum ama onlar daha cok kiyafete ter islakligi cikmasin diye. Bu kokuyuda engelliyodur belkiGünlük duş alan, haftada bir kaç kere lif/peeling kullanan, ağız bakımına dikkat eden kişi zaten kokmaz diye düşünüyorum... deodoranta boğulmasına gerek de yok.
Ben zaman zaman kıyafetlerin koltuk altına yapıştırılan pedlerinden kullanıyorum. Gün içinde çıkarıp atıyorum. Duruma göre değiştiriyorum...
yani bin tane çözüm var isteyene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?