Bu kadar kokmak zorundamıyız?

Kocaları neden istemiyormuş ki? Öffff o kokular burnuma geldi.
Gormedin mi o topicte ben ve silah arkadaslarim bu dusunceye karsi savastik, ama malesef kaybettik savasi : ( kocan istemiyosa parfumde kullanamiycan roll on da.. kullanmak istiyosan izin alcan : ( kadinlar bile bole dusunurse vay diyorum pasakli erkeklerin durumu cok normal.

Birde ben tene gorede kokmaninda farkli oldugunu dusunuyorum. Ten renginin bile etkili oldugunu dusunuyorum bazen.

Gebelerede Allah yardim etsin.. kopek gibi koku almaya basliyosun gebelikte cok rahatsiz edici.. birde kilo aliniyo iyice hersey kokuyo gibi geliyo o zamanlarda

Roll on kullanmayıp ne yapıyorlar peki?
Ben de hamilelikte ve emzirirken satılanlardan kullanmıyorum.
Ama haftada 3 gün vücut peelingi kullanıyorum.
Bir de Hindistan cevizi yağı, karbonat ve lavanta yağı ile karışım hazırlayıp onu kullanıyorum.
Gerçekten ter kokusunu önlüyor. Kokusu da çok yoğun degil dışarıdan anlaşılmıyor pek.

Ama kocaları parfüm kokusunu yasakladı diye pis pis geziyorlarsa onu bilemem..

Sadece su ve sabun bile yeter gürül gürül sular akıyor musluklardan bir life biraz sabun sürücek alt tarafı ayrıca 7 gün ter kokusunu önleyen kremler var

Valla görmedim , ama neden izin vermediklerini anlamadım.Sağlıksız diye miymiş?

Valla görmedim , ama neden izin vermediklerini anlamadım.Sağlıksız diye miymiş?
O konuda bi yere gitcekti konu sahibi baskalari icin parfum sıktıgini ima etmisti esi..konu konuyu acar ya deo roll deodorant derken burdaki cogu kadin neyseki erkek karisamaz dedi ama bi kac kisi istemiyosa yapma bile dedi.. kiskancliktandi onunkisi

Insanlar dişlerini fırçalamıyor. Haftada bir banyo yapıyor. Kişisel bakımdan bihaberler. Ne bekliyorsun ki.

camiden sorumlu imam caminin kokmasına tuvaletlerin bu kadar kirli olmasına nasıl göz yumar

Napsın adam tuvaleti mi beklesin?
Hangi birini eğitsin?
Cami tuvaletini sadece cemaat mi kullanıyor sanki?
İnsanlar tuvaletin deliğini bulmaktan aciz...
Yada nasıl bir fantezi kurup dışına s.çıyorlar bilmiyorum..

Bilmiyorumki canim ne yapiyolar. Bende hindistan cevizi yagi cok kullaniyorum, cocuklarimada dogal mis gibi. Herkesin temizlik anlayisida yontemide farklidir tabii. Ben hayret ediyorum zaten bu sekilde kadinlar olmasinada ayrica uzuluyorum.

Bilmiyorumki canim ne yapiyolar. Bende hondistan cevizi yagi cok kullsniyorum, cocuklarimada dogal mus gibi. Herkesin temizlik anlayisida yontemide farklidir tabii. Ben hayret ediyorum zaten bu sekilde kadinlar olmasinada ayrica uzuluyorum.

Günlük duş alan, haftada bir kaç kere lif/peeling kullanan, ağız bakımına dikkat eden kişi zaten kokmaz diye düşünüyorum... deodoranta boğulmasına gerek de yok.
Ben zaman zaman kıyafetlerin koltuk altına yapıştırılan pedlerinden kullanıyorum. Gün içinde çıkarıp atıyorum. Duruma göre değiştiriyorum...
yani bin tane çözüm var isteyene..

o konu efsane, topiği açınca koku yayılıyor resmen

İstemeyen yaptırmaz zaten size ne ki. Bacakları kalın olan kadınlar şort giymesin diyenlerle aynı kafadansınız.

Ülkemin kanayan yarası. Bu tür konular her yaz ayyuka çıkıyor burada. Değişen bir şey olmuyor ve olmayacak. Kimse kusura bakmasın ama milletimiz düzenli banyo, diş fırçalama vs alışkanlıkları olmayan pis bir millet. Gece gündüz ev temizlerler de kendi vücutları leş gibi kokarak gezmekte sakınca görmezler.

Oyle tabii gunluk yapilsa temiz kiyafet giyilse minimum olur en azindan. Koltuk alti pedi bende bazen kullaniyorum ama onlar daha cok kiyafete ter islakligi cikmasin diye. Bu kokuyuda engelliyodur belki

Hamileyim, otobuse bir cift bindi daha akbil basarlarken kusacaktim, kalan yolu burnuma islak mendil bastirarak gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…