Bu kadar kokmak zorundamıyız?

Ayy bilmiyorum....
Bana da hamilelikte bişeyler oldu
Az önce duştan çıktım daha saçım kurumadı ama yine kol altlarım kokmaya başladı öfff rezillik ya
Hamilelikte ter bezleri cok calistigindan oluyor canim sanirim:) ben normalde kokmam ve çok hassasimdir bu konuda burnum hassas oldugu icin ogluma hamileyken insan icine cikmak istemiyordum ozellikle senin haftalarindayken :) sonra gecti ama :)

valla kusura bakma bıyık aldırmak 3 lira 5 lira hastayım diye bıyıklı gezmenin ne alemi var deodorant kullanım zararı neyse cekerim sorun yok
Sorun bıyık aldırmakta değil. Sorun erkeklerin sakalının bıyığının normal karşılanıp kadınınkinin kötü karşılanmasında. İkisinin de aynı yerden çıkıyor.
Ki benim bir arkadaşımın hormonal bozukluğu vardı ve bıyığını kaşını aldıktan 10 dakşka sonra çıkardı yine.
Bu hastalık.
Şu zihniyeti bir değiştirelim de her şeyi kadın üzerinden vurmayalım.!

Bıyıklı kadın neden cirkin iğrenç? Bıyıklı erkeklerden de bıyıklı kadınlardan igrendiginiz kadar igreniyor musunuz? Bu kişisel bir tercihtir ister alır ister almaz. Begenmiyorsanız bakmazsınız olur biter

Gecen metroya bindim kusacaktım neredeyse önümdeki adamın kokusundan . Artık dayanamadım sessiz bi şekilde hiç mi banyo yapmıyorlar ya dedim geçtim arkaya

kaç senelik kuaforum boyle bıyık gormedim bayaa abartı olmus

Cami konusundaki tavrınız ilginç imam napabilir her gün tuvalet mi temizlesin girişte ter kontrolü mü yapsın? Ayrıca insanların daha özenli olması gerektiği fikrine katılıyorum ama herkesin şartları aynı değil klimalı bi is yerinde çalışıyo olmamıza rağmen terleyip kokan iş arkadaşım var ki herkesin çalışma ortamında klima da yok insanlar metroya binmeden duş da alamayacaklarına göre? Bu gibi durumlarda sistemi suclamak en dogrusu sanırım.

sir yaptırmayalım o zaman bıyıklarını da aldırma benim sevgilim sakallarını bıyıklarını kesemez bana gayet seksi geliyor ama benim bıyıklarım iğrenç geliyor merak etme bakmıyorum bıyıklı kimseye iğrendiğimden

Maalesef kanayan yaramız
Yıl olmuş 2018, su, sabun, roll on, deodorant, pudra her şey var ama kullanan yok. Mağazalar, otobüsler, hastaneler her yer kokuyor. Kalabalık bir yere gireceksem üst dudağıma hafifçe çantamdaki parfümden sürüyorum parmağımla, idare etmeye çalışıyorum

Bende bu insanlar banyo yapmıyor mu ya???? Diye söylenerek gezerdim. Sanırım hamilelikten terim öyle bir kokmaya başladı ki sanırsın hiç duş almamışım. Duştan çıktıktan 1 2 saat sonra hemde. O yüzden bir şey diyemiyorum şimdi kimseye.

ay yok artik esas senin dusunce yapin igrenc! isteyen kadin biyikli gezer sana ne acaba? senin suratin degil bi seyin degil, biyik dedigin koku yapmaz pislik yapmaz, isteyen alir isteyen almaz, herkes sizin guzellik standartlarinizi mi tasiyacak? size bi zarari dokunmuyorsa birakin da insanlar kendi suratlarina ne yapacaklarina karar verme ozgurlugune sahip olabilsinler izin verirseniz bi zahmet! hey allahim ya

Hamilelikte ter bezleri cok calistigindan oluyor canim sanirim:) ben normalde kokmam ve çok hassasimdir bu konuda burnum hassas oldugu icin ogluma hamileyken insan icine cikmak istemiyordum ozellikle senin haftalarindayken :) sonra gecti ama :)
Lütfen geçsin eve kapadım kendimi zaten
Eşim de ne zamandır kokmuyordu yine deodorantı kötü kokuyor sanki bugün, deodorantlar da çok kötü kokuyor ya halbuki ben seçip almıştım ona. Şimdi iğrenti geldi

Su an dolmustayim ve kusmamak icin tutuyorum kendimi. Gercekten ayak ter kokusu. Ha birdr toz kokusu

bilemiyorum o kadarını lakin art niyetsiz samimiyetle diyorum ki camiyi bir bütün olarak düşünürsek kötü kokuyor
hani ne yapılır nasıl bir çözüm bulunur bilemem ama acil çözüm bulunması gereken konulardan biri benim açımdan

Hele birde magazalarin giyinme kabinleri inanin girmek istemiyorum birinin arkasindan böğürerek geri cikiyorum. Bazen kendime kiziyorum ben niye bu kadar hassasim diye...

imam sistem adamıdır yönlendirme şekil verme açısından düşünürsek gücü küçümsenemez bence
mesala benim en basiti bildiğim kadarı ile her cuma hutbe vardır telkin dayatma hatta ceza uygulanabilir temizlik heleki söz konusuysa

Ama sizin durumunuz gebelik kaynaklı, can kurban hamileye ya, adamlar ekşi ekşi kokuyor belli hallerinden bayrama bayrama yıkanıyorlar benim şikayetim onlardan bir de diş fırçalamayanlardan

Cami ,imam ,cemaat , din iman ne alaka ????

Pis insan pistir müslümanlıkla gavurlukla ne alakası var bunun?

Ayıca ağzı kokan insanın diş fırçalamadığından dem vurmuşsun da belki her gün dişlerini fırçalıyor ama mide problemi var veya başka bir hastalığı???

Kişinin kendi üşengeçliği ile ilgili olan pisliği konusunda hem fikiriz. Fakat bir hastalık olabilecek durumlarla ayy iğrenç ayy tiksinç diye yaklaşmak ne kadar doğru??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…