Bu kadar kokmak zorundamıyız?

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.192
498
ben mi bu konuda hassasım insanlar mı çok gamsız çözemiyorum
yaz ayında terliyoruz haliyle kokuyoruz fakat bu kadar olmamalı bugün otobüste oturuyorum otobüsün içi kalabalık otobüs leş gibi kokuyor yanımda biri nefes alamıyorum dayanamadım kaktım yerimi başkasına verdim ayakta durmaya razı oldum o derece kokuyor
yahu kardeşim bir aydır yıkanmadın mı sen?
adam karşımda insan ilişkileri ile ilgili bir işi var ağzı leş konuşuyor ağzı kokuyor
yahu kardeşim hiç mi beş dakikalık zaman boşluğun yok diş fırçalayamayacak kadar acizmisin?
caminin önünden geçince inanın burnumu tutarak geçiyorum
yahu burası bir ibadethane nasıl bu kadar kokar bu imam hiç mi koku almaz yönlendimez görevlileri
hani temizlik imandan gelirdi
çok dertliyim bu konuda
evet yazın leş gibi kokuyoruz

Son düzenleme:
benim standart bir rütielim var gece banyo yapar roll on sürerim sabah kalkar etkili bir deodorant sürerim dısarı cıkarken de kullandığım parfumun deodorantını sürerim :) her sabah ve dısarı cıkarken dişlerimi fırcalar agız suyu kullanırım yoksa yuzumu yerden kaldıramıyorum utancımdan bir de bıyıklı kadınlardan iğreniyorum bıyıklı kadın çirkin iğrenç

O kadar deodorant çok zararlı ayrıca bıyıklı kadın neden iğrenç? Belki hastalığı var!
İğrenç diye her şeyi neden kadınlar üzerinden vuruyorsunuz acaba? Bence bu daha iğrenç!

Bir de bana sorun... hamileyim ve kokuya +1000 kat hassasım.
Bayramda ziyaret ettigimiz evlerden birinin merdivenlerinden inerken bir dairenin önünden geçene kadar öğürdüm... allah ım o nasıl ayak kokusu...
yada sokaklara insanların attığı çöpler.
Çöp poşeti icadından haberi olmayan insanlar...
Geçen hastaneye gittim, tahlil sonucu alırken bir kadın yaklaştı, kadının kokusu 5 metreden geliyor... hiç mi duş almıyorsun? Yada çok terliyorsun diyelim, gün içinde git bir koltuk altını sil, temizle, deodorantını kullan....
İğrenç yer ve sigara kokusunun üzerine sıkılan parfümleri söylemiyorum bile...
Bir de saçına fon çektirip 3-4 gün kullanmaya çalışanlar var. Onlar da kokuyor...

Kocam gitgide karikatürdeki kadına dönüştüğümü söylesene, hayır. Anormal olan ben değilim. Sudan sabundan bihaber yaşayanlar...

Malesef bu konuda ben de cok dertliyim
Agiz kokusu icin insanlar yaninda sakiz veya naneli seker tasisalar hallolacak aslinda
Ama benim asil derdim ter kokusu
Yazarken bile sinirlerim bozuluyor

Konuya da gelirsek insanımız temiz değil arkadaşım. Sen ben ya da o eğitemez. Eğitim ailede başlar. Ben 2 aylık bebeğimi her gün yıkıyorum, sürekli elini yıkıyorum ve yıkarken ona diyorum hep ellerimizi yıkamalıyız, temiz olmalıyız diye.
Eğitim dediğim gibi ailede başlar.
Pazardan pazara çocuğunu yıkayanların ülkesi burası.

camiden sorumlu imam caminin kokmasına tuvaletlerin bu kadar kirli olmasına nasıl göz yumar
Camiinin kokmasını engelleyebiliyorsunuz ama camimi tuvaletleri umuma açık olduğu için insanlarımız maalesef temiz kullanmıyor. Benim babam imam biz her perşembe gider camiyi temizleriz ama tuvaletlere girilecek gibi olmuyor. Çözümü lavaboları kilitlemekte bulduk tek bir tane açık diğerleri namaz vakitleri açık oluyor yoksa kullanılamıycak hale getiriyorlar

Ben evde asla deodorant kullanmam zaten ben kokmam. Hamileyken günde 10 kere de yıkansam bütün kokuları da sürsem kokuyordum, doğum yaptım geçti şükür.
Ama aloe verayı donduruyorum ve donuk halde koltuk altıma sürüyorum. Hiç ter kokmuyorum. Eşim de aynı şekilde. Hem doğal. Tavsiye ederim.

O kadar deodorant çok zararlı ayrıca bıyıklı kadın neden iğrenç? Belki hastalığı var!
İğrenç diye her şeyi neden kadınlar üzerinden vuruyorsunuz acaba? Bence bu daha iğrenç!
valla kusura bakma bıyık aldırmak 3 lira 5 lira hastayım diye bıyıklı gezmenin ne alemi var deodorant kullanım zararı neyse cekerim sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…