O kadar deodorant çok zararlı ayrıca bıyıklı kadın neden iğrenç? Belki hastalığı var!benim standart bir rütielim var gece banyo yapar roll on sürerim sabah kalkar etkili bir deodorant sürerim dısarı cıkarken de kullandığım parfumun deodorantını sürerim :) her sabah ve dısarı cıkarken dişlerimi fırcalar agız suyu kullanırım yoksa yuzumu yerden kaldıramıyorum utancımdan bir de bıyıklı kadınlardan iğreniyorum bıyıklı kadın çirkin iğrenç
camiden sorumlu imam caminin kokmasına tuvaletlerin bu kadar kirli olmasına nasıl göz yumarCaminin içindeki imamın kokusunu nasıl alıyorsunuz ya?
Camiinin kokmasını engelleyebiliyorsunuz ama camimi tuvaletleri umuma açık olduğu için insanlarımız maalesef temiz kullanmıyor. Benim babam imam biz her perşembe gider camiyi temizleriz ama tuvaletlere girilecek gibi olmuyor. Çözümü lavaboları kilitlemekte bulduk tek bir tane açık diğerleri namaz vakitleri açık oluyor yoksa kullanılamıycak hale getiriyorlarcamiden sorumlu imam caminin kokmasına tuvaletlerin bu kadar kirli olmasına nasıl göz yumar
valla kusura bakma bıyık aldırmak 3 lira 5 lira hastayım diye bıyıklı gezmenin ne alemi var deodorant kullanım zararı neyse cekerim sorun yokO kadar deodorant çok zararlı ayrıca bıyıklı kadın neden iğrenç? Belki hastalığı var!
İğrenç diye her şeyi neden kadınlar üzerinden vuruyorsunuz acaba? Bence bu daha iğrenç!
Ben de hamileyken çok kötü kokuyordum :)) doğumdan sonra geçiyor merak etme.Ayy bilmiyorum....
Bana da hamilelikte bişeyler oldu
Az önce duştan çıktım daha saçım kurumadı ama yine kol altlarım kokmaya başladı öfff rezillik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?