- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Benim de en büyük derdim sosyal hayatta kokan insanlar temizlik ne kadar zor olabilirben mi bu konuda hassasım insanlar mı çok gamsız çözemiyorum
yaz ayında terliyoruz haliyle kokuyoruz fakat bu kadar olmamalı bugün otobüste oturuyorum otobüsün içi kalabalık otobüs leş gibi kokuyor yanımda biri nefes alamıyorum dayanamadım kaktım yerimi başkasına verdim ayakta durmaya razı oldum o derece kokuyor
yahu kardeşim bir aydır yıkanmadın mı sen?
adam karşımda insan ilişkileri ile ilgili bir işi var ağzı leş konuşuyor ağzı kokuyor
yahu kardeşim hiç mi beş dakikalık zaman boşluğun yok diş fırçalayamayacak kadar acizmisin?
caminin önünden geçince inanın burnumu tutarak geçiyorum
yahu burası bir ibadethane nasıl bu kadar kokar bu imam hiç mi koku almaz yönlendimez görevlileri
hani temizlik imandan gelirdi
çok dertliyim bu konuda
evet yazın leş gibi kokuyoruz
bıyıklı kadın iğrenç demişsiniz bu biraz fazla bence.sanki erkekler gibi uzun mu kadınların bıyıkları? hastalıktan tenindeki tahrişten ya da almak istemediğinden almayabilir.ben bizim köyde bir sürü teyze biliyorum bıyıklı... napsın kadınlar 60 70 olmuşlar yüzleri zaten buruşmuş. hiç de niye almıyorlar ki diye düşünmedim. hem frida kahlo'nun yolundan gidenler de vardır belki.benim standart bir rütielim var gece banyo yapar roll on sürerim sabah kalkar etkili bir deodorant sürerim dısarı cıkarken de kullandığım parfumun deodorantını sürerim :) her sabah ve dısarı cıkarken dişlerimi fırcalar agız suyu kullanırım yoksa yuzumu yerden kaldıramıyorum utancımdan bir de bıyıklı kadınlardan iğreniyorum bıyıklı kadın çirkin iğrenç
"Seni bulacam olum"
Ama mesajın her zamanki leydiliğinde, asil ve derinden
Roll on kullanmayıp ne yapıyorlar peki?
Ben de hamilelikte ve emzirirken satılanlardan kullanmıyorum.
Ama haftada 3 gün vücut peelingi kullanıyorum.
Bir de Hindistan cevizi yağı, karbonat ve lavanta yağı ile karışım hazırlayıp onu kullanıyorum.
Gerçekten ter kokusunu önlüyor. Kokusu da çok yoğun degil dışarıdan anlaşılmıyor pek.
Ama kocaları parfüm kokusunu yasakladı diye pis pis geziyorlarsa onu bilemem..
valla ben dayanamadım diğer konuya yazdım.. her yıl koku konusundan en az 3 gün yerim zaten, bu yazı da es geçmeyeyim dedim
Bu kadar aile asgari ücrete çalışıp et yediğini, birikim yaptığını iddia ediyor. .
Sanırım su ve doğalgaz tasarrufu ile yapıyorlar :) başka kısacak bir şey yok çünkü.
UyarmıyorCaminin içindeki imamın kokusunu nasıl alıyorsunuz ya?
Edit: ha cami kokuyormuş. Valla o çorapları kokanlar düşünecek bunu açıkcası. İmamın ne suçu var ki?
Lütfen geçsin eve kapadım kendimi zaten
Eşim de ne zamandır kokmuyordu yine deodorantı kötü kokuyor sanki bugün, deodorantlar da çok kötü kokuyor ya halbuki ben seçip almıştım ona. Şimdi iğrenti geldi
Napsin adamin burnu uyusuyo demekki bir ay boyunca.. :)Uyarmıyor
Yahu arkadaşlar teravihe geldiniz ama içerisi leş gibi kokuyor klima yetmedi bir temiz gelin demiyor
Ben de öyle düşünüyorum,Bu kadar aile asgari ücrete çalışıp et yediğini, birikim yaptığını iddia ediyor. .
Sanırım su ve doğalgaz tasarrufu ile yapıyorlar :) başka kısacak bir şey yok çünkü.
Ben asla almam biyiklarimibenim standart bir rütielim var gece banyo yapar roll on sürerim sabah kalkar etkili bir deodorant sürerim dısarı cıkarken de kullandığım parfumun deodorantını sürerim :) her sabah ve dısarı cıkarken dişlerimi fırcalar agız suyu kullanırım yoksa yuzumu yerden kaldıramıyorum utancımdan bir de bıyıklı kadınlardan iğreniyorum bıyıklı kadın çirkin iğrenç
Çok haklısınız diger insanlar umurlarında bile degil. Insan biraz kendine bakar..kuzenim banyo yapar deodorantlar sürer parfüm sikar disari cikariz 5 dk.gecmeden terler ve igrenc ter kokar..yapisi buydu.aslinda onu gördükten sonra bu kadar iyy igrenc pisler demiyorum..savsaklayanlar hariçben mi bu konuda hassasım insanlar mı çok gamsız çözemiyorum
yaz ayında terliyoruz haliyle kokuyoruz fakat bu kadar olmamalı bugün otobüste oturuyorum otobüsün içi kalabalık otobüs leş gibi kokuyor yanımda biri nefes alamıyorum dayanamadım kaktım yerimi başkasına verdim ayakta durmaya razı oldum o derece kokuyor
adam karşımda insan ilişkileri ile ilgili bir işi var ağzı leş konuşuyor ağzı kokuyor
yahu kardeşim hiç mi beş dakikalık zaman boşluğun yok diş fırçalayamayacak kadar acizmisin?
yahu burası bir ibadethane nasıl bu kadar kokar bu imam hiç mi koku almaz yönlendimez görevlileri
çok dertliyim bu konuda
Ahaha,
O kadar parfumu deodaranti boca ediyorum diyenlerden sonra kendimi garipsedim, mesajin iyi geldi. Gerci sen de hamilesin.
Guzel parfum severim ama gozunuzu seveyim az sikin. Deodarantlarin da kokusuzu olsun mumkunse. Hani ter kokusu ari kotu bence bunlarin abarti kullaniminin kokusu ayri kotu.
Durum vahim. Ben Urfa'dan katılıyorum efendim. Yaz için en uygun il:)) Burada ciğer kebabı ve isot kokusu ter kokusunu bastırıyor şükür:))Buraya takilmayanlar, erkekler ve kocasindan izin cikmadigi icin deo kullanmayanlar:)))
Rolon stik mutlaka kullanmak şart. Sabah programlarinda camilerde okullarda temizlik ve yikanma eğitimi şart.birde naylon polyester kumaştan giysi üretilmemesi şart ancak bütün magazalar naylon polyester giysi satıyor.naylon terleyince hava geçişi olmadigindan çok pis koku yapıyor.ben mi bu konuda hassasım insanlar mı çok gamsız çözemiyorum
çok dertliyim bu konuda
Hahaha ya ben yillardir cemen yemiyorum valla kokarim diye:) hafta ici sogan yemem ise gidicem ertesi gun diye:)) isota dayanamam ama :))Durum vahim. Ben Urfa'dan katılıyorum efendim. Yaz için en uygun il:)) Burada ciğer kebabı ve isot kokusu ter kokusunu bastırıyor şükür:))
Bende hayret ettim, burnumun direği kırıldı ucu da yere düştü. O derece midem bulanıyor başım dönüyor kokudan, birde teravih uzun allahım o dakikalar geçmedi kendimi nasıl dışarıya attım öfff. Valla her seferinde söyleyecek uyaracak yetmeyecek gösterecek, bilmeyene görmeyene öğretilir.Napsin adamin burnu uyusuyo demekki bir ay boyunca.. :)
Teravihe evden gidiliyo kokmasi garip insanlarin..hadi desemki metroda vs mescide insanlar isten surdan burdan gelirken ugruyor ayaklar kokuyo corap filan.. ki yedek corap tasinabilir bence. Bu sadece camii meseleside degil zaten..
Toplu tasimada herkesin ayakkabisi var ama gene les gibi koku var. Onlarin coguda musluman eger temizlik imandan gelir diyeceksek.
Konu sapiyor boyle cokca.. kisaca temizlik sevmeyen bi milletiz bencede
Benim de bir akrabam oyleydi dus alır roll on parfum surer dışarı çıkardı. Ama terledigi zaman cok kotu kokardı yine de. Roll on falan hic ise yaramıyordu onda. Ama tam ergenlik dönemiydi. Su anda o kadar kötü durumda değil mesela. Bazı dönemlerde insanlar gerçekten daha kötü kokuyor hormonlardan falan heralde.Çok haklısınız diger insanlar umurlarında bile degil. Insan biraz kendine bakar..kuzenim banyo yapar deodorantlar sürer parfüm sikar disari cikariz 5 dk.gecmeden terler ve igrenc ter kokar..yapisi buydu.aslinda onu gördükten sonra bu kadar iyy igrenc pisler demiyorum..savsaklayanlar hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?