Bu kadar kokmak zorundamıyız?

Benim de en büyük derdim sosyal hayatta kokan insanlar temizlik ne kadar zor olabilir. İnanın ter kokacagim diye aklim çıkıyor her gün duş rolon, karbonat, hindistan cevizi yaği yürüyen baharatlık gibiyim bu konuyu okuyan üstüne alınması gereken birileri muhakkak olacaktır lütfen ama lütfen insanlık adina vazifemizi yapalım ne kadar zor olabilir??? Sizi de tebrik ederim güzel bir konuya parmak bastınız.

bıyıklı kadın iğrenç demişsiniz bu biraz fazla bence.sanki erkekler gibi uzun mu kadınların bıyıkları? hastalıktan tenindeki tahrişten ya da almak istemediğinden almayabilir.ben bizim köyde bir sürü teyze biliyorum bıyıklı... napsın kadınlar 60 70 olmuşlar yüzleri zaten buruşmuş. hiç de niye almıyorlar ki diye düşünmedim. hem frida kahlo'nun yolundan gidenler de vardır belki.

Ben parfum ve deodorant kokusunu sevmem mesela, basimin agrisindan kusarim. Allasen ter kokmayalim diye de parfumle yikanmayin temiz kokulu bir roll on yeterlidir bence. Ben simdi hamilelikte su kol altina surulen tuzlardan kullaniyorum, stickler falan kasindiriyor hep. Bu yaz sicaginda saatlerce de gezmisimdir yine de ter kokmadim.
Asiri kokan insanlarin da gunlerdir yikanmadigina ve ayni kiyafetleri de gunlerdir giydiklerine eminim.

valla ben dayanamadım diğer konuya yazdım.. her yıl koku konusundan en az 3 gün yerim zaten, bu yazı da es geçmeyeyim dedim

Bu kadar aile asgari ücrete çalışıp et yediğini, birikim yaptığını iddia ediyor. .
Sanırım su ve doğalgaz tasarrufu ile yapıyorlar :) başka kısacak bir şey yok çünkü.

Turuncu lavanta yağı sürme vücuduna direkt, zararlı. Makale var hakkında epey, bulursam yollarım sana.

Millet kokuyor, devlet yurdunda kalıyordum unu.deyken bedava su var 24 saat sıcak orada bile yıkanmıyorlardı... bence erkekler daha çok ve daha kötü kokuyorlar... millet cidden su faturasından banyo yapmayarak kar edip et alıyor sanırım:))) babam 18 gün için 95 lira su faturası ödemiş millete bunun yarısı gelmiyor, demek yıkanmakdıklarından :)))

Açık ve net... Erkekler temizliği sevmiyor arada bakımlı olanları çıkıyor ama onlar bile sanırım kendilerinden çok kadınlar için yapıyor insan önce kendisi için yapmalı
Temizlik kadar güzel bişey varmı
eşimi bu konuda evde devamlı uyarırım temizlik konusunda hassasım olması gereken bu aslında... İnşAllah oğlumda ilerde bana çekerde beni çok uğraştırmaz

toplu taşıma kullanmıyorum ama beni erkeklerin kokusu aşırı rahatsız ediyor. hiç hatırlamıyorum bir kadının arkasından "höööeehhh bi yıkan ulan" dediğimi ama dışarı her çıktığımda bir adamın arkasından kendi kendime söyleniyorum. genci de yaşlısı da harbi çok fena kokuyor yazın. durduk yerde sevgilimi koklamaya filan başladım acaba bu da mı kokuyor diye ama yok cidden bu erkekler günde 2 kez duş almalılar garip kokuyorlar.

Ahaha,
O kadar parfumu deodaranti boca ediyorum diyenlerden sonra kendimi garipsedim, mesajin iyi geldi. Gerci sen de hamilesin.

Guzel parfum severim ama gozunuzu seveyim az sikin. Deodarantlarin da kokusuzu olsun mumkunse. Hani ter kokusu ari kotu bence bunlarin abarti kullaniminin kokusu ayri kotu.

Of pis kokular en hassas olduğum konudur..ama doğru bizim millet böyle,leş gibi ter kokmak umurlarında değil.Kendileri de rahatsız olmuyor demekki.Yani ben biraz koksam kendimi banyoya atarım dışarıdaysam çantamda mutlaka deodorantim olur zaten iki fis fis yeter.
Birde insanların yedikleri yemekler de çok etkiliyor ter kokusunu.cok baharatlı soğanlı sarımsaklı yersen tabi daha kötü kokar terin..
Yaşadığım ülkede mesela hintliler öyle berbat kokuyorlar ki anlatamam hepsi yürüyen köri soslu tavuk gibiler mübarek

Uyarmıyor
Yahu arkadaşlar teravihe geldiniz ama içerisi leş gibi kokuyor klima yetmedi bir temiz gelin demiyor
Napsin adamin burnu uyusuyo demekki bir ay boyunca.. :)

Teravihe evden gidiliyo kokmasi garip insanlarin..hadi desemki metroda vs mescide insanlar isten surdan burdan gelirken ugruyor ayaklar kokuyo corap filan.. ki yedek corap tasinabilir bence. Bu sadece camii meseleside degil zaten..

Toplu tasimada herkesin ayakkabisi var ama gene les gibi koku var. Onlarin coguda musluman eger temizlik imandan gelir diyeceksek.

Konu sapiyor boyle cokca.. kisaca temizlik sevmeyen bi milletiz bencede

Bu kadar aile asgari ücrete çalışıp et yediğini, birikim yaptığını iddia ediyor. .
Sanırım su ve doğalgaz tasarrufu ile yapıyorlar :) başka kısacak bir şey yok çünkü.
Ben de öyle düşünüyorum,
Apartmanda su faturası geldiğinde kendi faturamı ararken diğerlerine de göz atmış oluyorum, inanılmaz! 12 tl su faturası gelen var! Tuvalette taharetinizi de mi yapmıyorsunuz arkadaş! 12 ila 30tl arasında faturası gelen var ve bunlar bildiğin çoluk çocuk sahibi aileler. (Büyükşehire bağlıyız su gayet pahalı bunu da ekleyeyim.)

Bu arada iki yıl önce yazın bir kıyafet kabininde resmen travma yaşamıştım, koku kesinlikle ter kokusu değildi, bildiğin yıkanmamış kaide kokusuydu, nasıl öğürerek attım kendimi dışarı! koku hafızama nasıl kodladıysam şimdi bile aklımda.

hastalıkmış falan inanmıyorum böyle şeylere ben, kokusunu önlemek isteyen bir şekilde yolunu buluyor, istemeyen de bahane uydurmaya devam.

Yıl 2018, su var sabun var rollon kullanmak istemiyorsan karbonat var, bile isteye pis kokuyla dolaşanlara Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum

Ben asla almam biyiklarimi

Çok haklısınız diger insanlar umurlarında bile degil. Insan biraz kendine bakar..kuzenim banyo yapar deodorantlar sürer parfüm sikar disari cikariz 5 dk.gecmeden terler ve igrenc ter kokar..yapisi buydu.aslinda onu gördükten sonra bu kadar iyy igrenc pisler demiyorum..savsaklayanlar hariç

Evet çok sıkanlar da iğrenç ki
Asansörde falan boğulacak gibi oluyorum

Rolon stik mutlaka kullanmak şart. Sabah programlarinda camilerde okullarda temizlik ve yikanma eğitimi şart.birde naylon polyester kumaştan giysi üretilmemesi şart ancak bütün magazalar naylon polyester giysi satıyor.naylon terleyince hava geçişi olmadigindan çok pis koku yapıyor.

Durum vahim. Ben Urfa'dan katılıyorum efendim. Yaz için en uygun il:)) Burada ciğer kebabı ve isot kokusu ter kokusunu bastırıyor şükür:))
Hahaha ya ben yillardir cemen yemiyorum valla kokarim diye:) hafta ici sogan yemem ise gidicem ertesi gun diye:)) isota dayanamam ama :))

Bende hayret ettim, burnumun direği kırıldı ucu da yere düştü. O derece midem bulanıyor başım dönüyor kokudan, birde teravih uzun allahım o dakikalar geçmedi kendimi nasıl dışarıya attım öfff. Valla her seferinde söyleyecek uyaracak yetmeyecek gösterecek, bilmeyene görmeyene öğretilir.

Benim de bir akrabam oyleydi dus alır roll on parfum surer dışarı çıkardı. Ama terledigi zaman cok kotu kokardı yine de. Roll on falan hic ise yaramıyordu onda. Ama tam ergenlik dönemiydi. Su anda o kadar kötü durumda değil mesela. Bazı dönemlerde insanlar gerçekten daha kötü kokuyor hormonlardan falan heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…